מפגש פורום - ספירת מלאי

inbardaf

New member
מפגש פורום - ספירת מלאי

1. Xylophone 2. snoopytush 3. queen helen 4. מקמיקא 5. ליאור13131 6. ילדת הסוכר המרחף (?) 7. ואני פספסתי מישהוא? berethore אולי מספיק להשתפן? מבטיחה להיות נחמדה אליך ולא לנסות עליך שום תרגיל קיקבוקס..
ומה אם שאר החדשים? לגבי מקום: הצעתי עדיין בעינה עומדת. אני מבינה שמעדיפים במרכז, אז כדאי לתת רעיונות למקום סגור במרכז. אחרי שיהיה מקום, השלב הבא יהיה תאריך ו'חלוקת מזון' (יענו, מה כל אחד מביא...) אז חבר'ה, כל מי שעדיין לא נרשם - זה הזמן. ההרשמה בעיצומה!

inbardaf

New member
אופסס.. פיספסתי

8. מאיה הסגולה מתחיל לגדול. שווה לשמור על אופטימיות

האם אין מי שיכול/ה להציע מקום במרכז?

גם לי מפגש בצפון הוא בעייתי. אני לא יודעת אם אוכל להגיע. כמובן, תודה על הצעתך בכל מקרה (אני לא רוצה להישמע כפוית טובה...).

inbardaf

New member
את לא נשמעת כפוית טובה

הצעתי מראש בידיעה שזה כנראה לא יהיה נוח. הצעתי בכל מקרה, למקרה שבכל זאת.. טוב, עדיין חסר מקום.

Xylophone

New member
למה חסר?

בצהריים\לקראת ערב באמצע מרץ תמיד חם. אפשר יהיה להיפגש לשבת בפארק הירקון או הפארק מול תחנת הרכבת. הרי לא תמיד יהיה סוער כמו עכשיו. מה גם ש אפילו עכשיו בחוץ שמש ובטוח חם ואפשר לשבת. אז בעוד חצי חודש...

inbardaf

New member
אין סיכוי שאני אוכל להגיע בצהריים לקראת ערב

אני עובדת עד בערב. ואז כבר קר. לפחות לי.. ועדיין צפויים ימים של גשם - וקשה לחזות מראש. אם אין מקום סגור - אפשר לדחות לאפריל אז גם אפשר לחגוג לי יומולדת

amb2

New member
רק אל תזמינו חשפנית למיפגש החגיגי../images/Emo140.gif

שאני לא אקיא...חחח תתחשבו בי

אופליה7

New member
אני רוצה להצטרף

אני קוראת אבל עוד לא כתבתי כלום. מאוד רוצה להיפגש. תכתבו לי במסר מתי ואיפה. אוהבת אתכן/ם

למעלה