מפגש פורום - עדכון

morning star

New member
מפגש פורום - עדכון

טוב חברים, החברה מעיין הציעה להעביר את מפגש הפורום ליום רביעי, האחד במאי, בערך בשש בערב (שעה מדוייקת תינתן בהמשך). המקום, עדיין עפ"י רוב - גני יהושע בתל אביב. אם מישהו גר בסביבה ויכול לברר "עניינים בטחוניים", אודה לה/לו מאוד. יש לכם הצעות מה לעשות? טקסון כזה או אחר (לבלטיין), או סתם ערב פיצות? כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. שלכם, הנווד

פיקניק!

אני חושבת שכל אחד יביא משהו לאכול, ונעשה פיקניק קטן. אפשר להביא מאכלים מסורתיים של בלטיין (יש לי כל מיני מתכונים, אבל אני ממש לא טבחית...) בכל אופן, רק אל תשכחו שצריך להביא גם דברים כמו שתייה, כוסות, צלחות סכו"ם וכו´. אם אתם רוצים, אפשר גם שכל אחד יביא סלסלת מאי מסורתית של בלטיין -זאת סלסלה ששמים בה פרחים, ממתקים ומתנות קטנות, בערך בסיגנון של משלוח מנות.

וכמובן,

שכל השטניסטים והלא-פאגאנים למיניהם, יביאו משהו אחר אם לא מתחשק להם להביא סלסלת מאי.

dopey_wizard

New member
ב-ד-י-ו-ק!!!!!!!!!!

רעיון מצויין!!! אני בעד פיקניק כי: דוד= פיקניק= דוד אוהב פיקניקים- פיקניקים אוהבים את דוד... די די די!! טוב אז : 1) חשבתי, אם כבר פיקניק... אז למה לא בערב, ובים??? (חושך, ים, כיף!!) 2) חובה לארגן את הציוד הבא: -בירות -בירות -בירות -בירות -בירות -מנגל -מדליק פחם (או איך שקוראים לשיט הזה..) -גחלים -בשר (נקנקיות, קציצות, חתולים, ברווזים, חזירים, בקיצור הכווול!!!) -שמיכות -שתיה (קולה וכול הזבל, יין טוב, בירות בירות בירות!!!, ואפשר גם וודקה) - עצים (או שנשרוף מישהו מחברי הפורום..סתם..) -ו...שכחתי משהו?..אה, בנים אל תשכחו קובעים...סתם סתם סתם!!!(טוב בנים..סתם..)......חי חי חי...סתם..חח..ס-ת-ם... וזה יהיה ממש סבבה... אבל צריך 3 דברים עיקריים: -בירות -בירות -מקום טוב וחושך(עדיף לילה!!!) ---> דוד

לא.

נתחיל בזה שכבר קבענו שנפגשים בגני יהושע. מעבר לזה, רוב חברי הפורום מתחת לגיל 18 (כולל אותך, אם אני לא טועה).

dopey_wizard

New member
////////

אז אין בירות????
(אבל חפיף, יש ראשי גלידה....
) ---> דוד

frank n furter

New member
בגלל

שלא כולם כאן חוגגים את בלטיין אני חושב שיהיה יותר נחמד סתם לשבת על כמה פיצות שמתי עוד תמונה שלי שתוכלו לזהות אותי התמונה הקודמת לא כל כך ברורה...

../images/Emo13.gif

לא חייבים לחגוג את בלטיין... מי שכן חוגג את בלטיין יכול להביא סלסלת מאי, ואז נחלק את הסלסלות בין אלה שכן חוגגים את בלטיין, וכל אלה שלא חוגגים את בלטיין יסתכלו מהצד ויקנאו. בברכת - די לכפייה הדתית.

hsotrt

New member
חופשי...

גני יהושוע זה טוב לפיקניק...וסלסלות מאי זה יותר טוב! אבל למה בשש בערב?? זה כבר די מאוחר וקר! אוליי נגדים למשהו יותר שטוף שמש? אוליי 4? או 5?? ואותי לא קשה לזהות...לבן...הכול לבן... שכל אחד יביא משהו משלו ונעשה משהו אינסטנט! ולא ממש חייבים פיקניק... אפשר סתם לשבת ולדבר כשכל אחד אוכל את האוכל של אימא...

dopey_wizard

New member
ואתם יודעים מה הכי טוב?

בירות!!!!!!!!!!! סתם(אני חושב שאני מגזים...) ---> דוד

dopey_wizard

New member
מפגש הפורום.........

טוב, אז מה קבענו.. גני יהושוע ת"א ה1 למאי שעה 5-6... בערב.. מי בא בכלל? ומה צריך להביא.. ---> דוד עוד 9 ימים לפגישה....

The Wraith

New member
סבמבמלה!

בואו נעשה טקס בלטיין (אצלנו, וואלפורגיסנאכט), ערב פיצות אפשר לעשות תמיד וזה לא יהיה משהו שייחד את פגישת הפורום הראשונה של פורום שאמאניזם ופאגאניזם בתפוז. כמו שהנווד אמר ואני מצטט: "אם מישהו גר בסביבה ויכול לברר "עניינים בטחוניים", אודה לה/לו מאוד" סבמבמלה, כנ"ל.

The Wraith

New member
רגע רגע רגע

יש כאן אי הבנה קטנה, אני לא גונב ממך אני גונב מדרדסטלה. ואם אמרתי "סבמבמלה" זה אומר שאני אומר משהו אחר, לא?

The Wraith

New member
יודעת מה?

בכל פעם שאומר את המילה סבמבה ארשום את זכויות היוצרים שלך. סבמבמה (C) כל הזכויות שמורות לכמעיין המתגבר, אין להעתיק, לצלם, לשכפל, לשרוף, למכור, לשפשף (בדיוק..), להביט, לירוק, למצמץ ללא רשות בכתב מן הממציאה. כל היעשה כל זאת ועוד יקולל או יוזמן [ללא אפשרות לסרב להזמנה] לתחרות עמידות ידיים עם טל, הידוע בכינויו וריית´, ראו הוזהרתם!!! אנחנו רציניים!!! בלה!!!

ככה צריך!

רק יש לי שאלה אחת: דרדסטלה? זה מה שהיה בתוכנית של טל ברמן, נכון, לפני מיליון שנה בערך?

למעלה