==מפגש פורום עם יוסי==

orianush

New member
==מפגש פורום עם יוסי==

טוב, חיכנו וחיכנו והנה זה הגיע מפגש פורום עם יוסי אחרי שנה בערך שלא היה אז ככה הפרטים עוד לא סגורים ב-100% אבל זה מה שנכון לכרגע המפגש יערך בקניון ארנה בהרצליה למה הרצליה? כי זה במרכז למה קניון ארנה? כי יש שם מרינה כזאת ופעם הציעו לעשות בחוף ים אז זה נחמד המפגש יערך בתאריך 6.12 כן כן זה יום חמישי הבא אין הרבה זמן זה בכוונה בשבוע של היום הולדת של יוסי כדי שנוכל לחגוג לו וזה גם חנוכה אז יש חלק שיש להם חופש.. השעה עוד לא סגורה, זה יהיה כנראה בערב או אחר הצהריים כל מי שרוצה מוזמן להביא לו איזה ברכה אישית. כמו תמיד אתם מוזמנים להביא איתכם מי שאתם רוצים אבל כמובן להודיע לי על כך כל מי שמגיע שיגיב פה, ואם אתם מביאים איתכם מישהו תציינו זאת בהצלחה לנו! שבוע טוב.

תודה אוריאן!!

על כל הארגון והכלל.. :]] מקווה שיבואו כמה שיותר.. אני 99% באה אם לא יצוץ פתאום איזה משו :O ואני מביאה איתי כנראה את אחותי :) ממ ואני יהיה איתך כבר בקשר..

1mayush

New member
באה 100000% אחוז + (:)

יכול להיות שאני אביא איתי עוד אחד או שתיים .

adiii1

New member
שיהיה בהצלחה.. תהנו מלא מלא.. ../images/Emo9.gif

ואני אכתוב משהו ואעביר דרך מאיע או איכשהו דרכך אוריאן ברכה ליוסי כי מגיע לו.. תודה מאמי על הפרטים והאירגון.. ושוב, תהנו המון ותמסרו ד"ש..

orianush

New member
~פרטים סופיים!~

יום חמישי הבא, ה- 6.12 בקניון ארנה בהרצליה בשעה 19:00 מקווה לראות כמה שיותר.

אורטלי84

New member
איחולי על מציאת החלק ה20

כל הכבוד אנשים. הרמז לחלק הבא (מספר 21) פורום: שרים על בחורה עם פוטנציאל לא מנוצל אשכול: אתם זוכרים מה ואיך היה?

orianush

New member
זה חלק ממשחק בפורום שלהם..

אישרתי לה לפרסם זה בסדר.. תתעלמו מזה

למעלה