מפגש פורום ראשון -
?

tali_le

New member
מפגש פורום ראשון - ../images/Emo82.gif ?

אז איפה נעשה את מפגש הפורום הצעות אנא שרשרו לכאן טלי

abarak88

New member
אמממ חלק מפה יהרגו אותי אבל ...

אני ממש בעד באר שבע...ואני ממש מבין אתכם כל אלה שגרים רחוק ואין לכם תחברוה ישירה ..אבל זה לפי דעתי...ואם יהיה רוב אז בשמחה נארח אתכם פה בבית קפה כזה יפה בעיר העתיקה ...ונראה לכם גם את האזור[ תתפלאו כן כן יש בב"ש מקומות יפים ושווים ביקור!]

שבלולה2

New member
לא נחשבת

אני אישית מאזור קריית שמונה (הקצה השני...) אבל בכנות אל תתחשבו בי כי זקנתי ואני כבר בגיל שאין חופש בחנוכה....
אז רוב הסיכויים שבכל מקרה לא אוכל להגיע... אך אהיה שם ברוחי אפילו אם רוחי תאלץ להרחיק עד באר שבע

עזריאלי

מקום מרכזי, גישה קלה, במרכז הארץ. והוא גם המקום הרשמי של מפגשי הפורומים

קספר4

New member
אני לא קשורה לפה אבל..>

רק לידע כללי - יום חמישי קניון עזריאלי יהיה מפוצץ בפורומים.. שלושת הפורומים של היהודים עושים מפגש הפורומים של שייגעצ עושים מפגש ועוד המון המון קטנים.. סתם נכנתי לקרוא פה קצת וראיתי.. אז חשבתי שיהיה נחמד לידע אותכם :)

tali_le

New member
תמיד אפשר ללכת על מקום אחר

כמו הגן המשולש ליד ארלוזורוב או כיכר רסין או דיזינגוף סנטר אבל אם יש פה באמת רוב שרוצה אפשר גם בב"ש אני אישית עובדת כל יום עד 18 ולכן לא חושבת שאוכל להגיע לב"ש, אולי אם נעשה את זה מספיק מאוחר... טלי מחכה לשמוע דעות של עוד אנשים

כנ"ל

כמו טלי ושבלולה2- גם לי אין חופש, אז אני אוכל להגיע רק אם זה יהיה מאוחר יותר. ובב"ש יש בעיה רצינית של תחבורה- היא נגמרת ממש מוקדם, בכיוון צפון.

tipeshet

New member
חחחח.. אבל עזריאלי זה נוח

כי גם יש מקום לשבת ולא ללכת בין כל מיני מקומות כמו הומלסים, וזה גם מרכז.. ומה רע בעזריאלי, כפרה עליו?

tali_le

New member
המון דברים

החל מהצפיפות של מפגשי הפורומים שם ועד זה שאין שם בכלל אוכל טבעוני

tipeshet

New member
אבל לא כל יום יש שם מפגש פורום,

ולגבי האוכל הטבעוני, אין אותו בהרבה מקומות לא רק בעזריאלי...

tali_le

New member
שמישהו יודע מתי תהיה כבר?

בינתיים רק מבטלים הופעות למיטב ידיעתי

למעלה