מפגש פורום רדיוהד

polyethylene

New member
מפגש פורום רדיוהד ../images/Emo124.gif../images/Emo73.gif

המפגש הוקדם ביומיים, והוא יתקיים ביום ראשון הזה, ה- 22/09/2002, החל מהשעה 16:30, מי שמתכוון להגיע נא לשלוח לי מסר או לרשום תגובה בהתאם. אני יודעת שהשעה לא הכי נוחה במיוחד אבל יש פה ניסיון להתחשב באוטובוסים\רכבות חזרה הביתה בשעות הערב, כך שנתחיל ב 16:30 אבל גם מי שיגיע מאוחר יותר יקבל יחס חם ודף תקציר של מה שהוא הפסיד...
לגבי איך להגיע אליי אני אודיע ביומיים הקרובים, נשאר לי רק לוודא שהשותף שלי לא יחזור בפתאומיות מחו"ל כי אם הוא חוזר המפגש מבוטל
נכון לעכשיו הוא בחו"ל וכולי תקווה שהוא יישאר שם, לפחות עד אחרי המפגש.
גלגל"צ - הקצה

Major Thom

New member
i´m in!

וגם חגית, קלי, permanent daylight (מחקו את המיותר, למרות שאתם לא חייבים
) תבוא. ו .. מתן, אהם? אין הופעה של רוקפור ביום ראשון, אהם אהם (למישהו הלך התירוץ ..
)
סקס אנד דה סיטי

lazy

New member
?????????

אין לי מושג עדיין מה התכנונים שלי ליום ראשון יש פסטיבל סרטים בחיפה ויש פסטיבל מדע בדיוני בסנימטק בכל מקרה אני מניח שלא ממש צריכים לעשות בשבילי הכנות מיוחדות. כך שאני אדע ביום ראשון. בכל מקרה אני אבוא רק אם אני אמצע חבר שלי שיהיה מוכן לבוא איתי. נראה לי שאני עלול להשתעמם ולהראות מעט מעורר רחמים אם אני אבוא לבד....

Fat Bastard

New member
../images/Emo18.gifהשעה לא משהו...

אבל נראה לי שאני אוכל להגיע. גם MiniMe בא איתי.

אני בא

איך מגיעים?
ארבעה ימים לא יצא לי לבקר פה ויש פתאום כל כך הרבה על מה להגיב, אגב, יש הרבה תגובות חדשות (לא רק שלי) להודעות שכבר לא מוקפצות למעלה, בחלקים התחתונים והאפלים של הפורום. תמהרו, לפני שאלו יעלמו לארכיון... בוקר טוב לכולם!!!

Superunknown1

New member
../images/Emo4.gif

רוב הסיכויים שאני לא אבוא- יש אייקון מדע בדיוני, אבל יכול להיות שאני אלך ביום השני של הפסטיבל, נראה.....

Major Thom

New member
למה להתבייש?

אנחנו אנשים מאד נחמדים! באמת! תבואי, תבואי, לפולי יש קליפים שווים
!!
turin brakes - the optimist

polyethylene

New member
אין ממה להתבייש.

כמעט אף אחד לא מכיר את השני, זאת ההזדמנות שלנו להכיר...
omri levy - collecting

power play

New member
מישהו מגיע מהאזור

הזה שמעל המכרז ומישור החוף..נו איך קוראים לזה..אה הצפון? yes im lazy too..sue me
Vזהירות חתימה חדשה,צבע טריV

Fish in the sea

New member
אחלה חתימה../images/Emo45.gif

שיר ענק!! ממממ מאיזה "צפון" אתה בדיוק?
placebo - pure morning

Bquiet

New member
אגב

יש משהו/מישהי מי-ם שמתכוון/מתכוונת להגיע? (למה בי-ם אין אף פעם כאלו דברים:()

lide

New member
../images/Emo7.gif

נראה לי שגם אני מצטרף לאלה שלא מגיעים, וזה לא בגלל שאני גר רחוק. אבל כולי תקווה שיהיה לכם מפגף מהנה.
Habla Con Ella - Soundtrack
למי שלא מכיר - פסקול הסרט ´דבר אליה´

*Jeane*

New member
אני לא בטוחה

אם אבוא... אני מקווה שמישהו בכלל זוכר אותי. אני גם אנסה לסחוב איזה מישהו איתי כי זה לא נראה לי כייפי להגיע לבדי... מה בתכנון? יש תכנית אמנותית? :) [dASHBOARD cONFESSIONAL:Living in your letters]

polyethylene

New member
בתיכנון ../images/Emo35.gif

הקראת שירי נתן יונתן שירה בציבור עם שרה´לה שרון (לא נפסיק לסיר) הרצאה על מצב הביטחון מפי אהוד ברק עכשיו ברצינות, יהיו על מסך הטלוויזיה קליפים (והרבה) מכל התקופות (יש לי את כולם). יש את הסרט meeting people is easy. יש את פרוייקט הסיום של יונתן לוינסון - פרוייקט שווה ביותר
יהיה מה לנשנש, יהיו אנשים עם נושא רדיוהדי לשיחה שיגרור לנושאים אחרים, נראה לי שיהיה די נחמד...
sonic youth - superstar

למעלה