מפגש פורום- שרשור א-ח-ר-ו-ן

orianush

New member
מפגש פורום- שרשור א-ח-ר-ו-ן

המפגש יהיה ביום שלישי ה-10.7 בשעה 17:00 בעזריאלי- בגג ניפגש.. כל מי שמגיע שיכתוב פה אם יש בעיה כלשהי תודיעו לי.. יש לכם גם את הפלאפון שלי (מי שאין שיבקש או בפרטי או ממישהו שכן יש לו) ואם יש בעיה תגידו לי.. מקווה שיבואו כמה שיותר.. שבת שלום.

mori17

New member
אמממ...

אם לא ישאירו אותנו בבסיס אז אני באה אבל אין מצב ל-5 אני אגיע בין 5 וחצי ל-6 ואיפה בדיוק בעזריאלי?? מורי

orianush

New member
ניפגש בגג..

אבל אם תגיעי קצת אחרי אז תתקשרי אלי או למישהו שמגיע למפגש ונגיד לך בדיוק איפה אנחנו.. אודליה אני מסכימה איתך.. וחבל.. רוצים לתכנן כל מיני דברים ורציתי לדבר איתכם על משהו אבל אתם לא משתפים פעולה..

mori17

New member
ורגע....

להיכנס לגג עולה כסף לא? שלא ישמע שאני קמצנית או משהו פשוט קשה לרצות את כל העולם במשכורת של 384.50[קיבלתי שקל נוסף בגלל דרגה חחחחחחחחחחח עצוב] לא יכולתי להתגייס לפני יוני 06 ולא הייתי מקבל משכורת של עני?? =/ מורי

orianush

New member
למה שיעלה כסף?

בגג של הקניון הזה.. לא של המשרדים (הבניינים הגבוהים).. בקניון עזריאלי בקומה האחרונה יש גג פתוח.. לא עולה כניסה.. אין שם כלום חח רק גג

בקצב הזה!!

זה ניראה כאילו אף אחד לא רציני לגבי המפגש!! אני לא מבינה... זה כבר פעם שנייה שאנחנו מתכננים מפגש בלי יוסי והוא לא יצא לפועל... רק אם יש מפגש עם יוסי אתם מוכנים לבא?!... מה הקטע??

moranush86

New member
אממ... זה טיפונת מוקדם לי...

אני עובדת על 5 בצהריים ולא הסכימו לקצר לי את המשמרת... אבל אני אנסה בכל זאת במהלך השבוע.

yaelala14

New member
לאדעת..כי חברות שלי לא רוצות ללכת איתי

ואנ לארוצה ללכת לבד

כוכבה 27

New member
אני לא אוכל להגיע למפגש

מכיוון שיש לי באותו יום אירוע סורי,הייתי בשמחה מגיע למפגש. מי שמגיע שיהנה

1mayush

New member
ב-א-ס-ה

אני לא יכולה להגיע \= וממש זה לא קשור שיוסי לא נמצא ... דווקא ממש רציתי לראות שם את כל הפורום .. אבל לא מסתדר לי \=

../images/Emo31.gif

יש לי מרתון שיעורים במתמטיקה בגלל הבגרות :S בכל מקרה תהנו כל מי שהולך!! וחן- תודה שעידכנת אותי כשלא יכולתי להיכנס..

adiii1

New member
לצערי הרב, כנ"ל.

אבל תהנו מי שהולך, מקווה שפעם הבאה אני אצליח להגיע. \:

mori17

New member
אולי כדאי לנסות להזיז ת'תאריך??

כי נראה לי בקצב הזה זה נהיה רק את אני מורון ואודליה... מורי

orianush

New member
חבל מאוד..

מה קרה לכולם פתאום? בשרשור הקודם כולם יכלו מה קרה עכשיו? תדעו לכם שיוסי אמר שהוא ינסה להגיע וחבל מאוד! מורי אני לא מזיזה תאריך.. זה תאריך שנקבע ע"י הפורום.. אני בכל מצב בתל אביב.. מי שיבוא יבוא.. אני אדע להבא שזה היחס.. וגם הילה תהיה לילה טוב.

orianush

New member
אני נוסעת מהיום..

אני נוסעת כבר היום אז אני אהיה בלי מחשב יומיים אז אם יש איזה בעיה תתקשרו :)

saray 19

New member
מצטערת לא הייתי אם מחושב כמה ימים

ולא ידעתי על המפגש.. כוכי לא יכלת להודיע לי ? הייתי מזיזה לך את הערוע ליום אחר...מזה מה ניהיה פה? אוריאנוש תקבעי תאריך אחר ואני ידאג לזה שאף אחד לא יחסר..! מזה הדבר הזה ? רוצים להכיר אותכם תגידו לא?
נראה אותכם אומרים לי לא...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...