המפגש יהיה ביום שלישי ה-10.7 בשעה 17:00 בעזריאלי- בגג ניפגש.. כל מי שמגיע שיכתוב פה אם יש בעיה כלשהי תודיעו לי.. יש לכם גם את הפלאפון שלי (מי שאין שיבקש או בפרטי או ממישהו שכן יש לו) ואם יש בעיה תגידו לי.. מקווה שיבואו כמה שיותר.. שבת שלום.
אבל אם תגיעי קצת אחרי אז תתקשרי אלי או למישהו שמגיע למפגש ונגיד לך בדיוק איפה אנחנו.. אודליה אני מסכימה איתך.. וחבל.. רוצים לתכנן כל מיני דברים ורציתי לדבר איתכם על משהו אבל אתם לא משתפים פעולה..
להיכנס לגג עולה כסף לא? שלא ישמע שאני קמצנית או משהו פשוט קשה לרצות את כל העולם במשכורת של 384.50[קיבלתי שקל נוסף בגלל דרגה חחחחחחחחחחח עצוב] לא יכולתי להתגייס לפני יוני 06 ולא הייתי מקבל משכורת של עני?? =/ מורי
זה ניראה כאילו אף אחד לא רציני לגבי המפגש!! אני לא מבינה... זה כבר פעם שנייה שאנחנו מתכננים מפגש בלי יוסי והוא לא יצא לפועל... רק אם יש מפגש עם יוסי אתם מוכנים לבא?!... מה הקטע??
מה קרה לכולם פתאום? בשרשור הקודם כולם יכלו מה קרה עכשיו? תדעו לכם שיוסי אמר שהוא ינסה להגיע וחבל מאוד! מורי אני לא מזיזה תאריך.. זה תאריך שנקבע ע"י הפורום.. אני בכל מצב בתל אביב.. מי שיבוא יבוא.. אני אדע להבא שזה היחס.. וגם הילה תהיה לילה טוב.
ולא ידעתי על המפגש.. כוכי לא יכלת להודיע לי ? הייתי מזיזה לך את הערוע ליום אחר...מזה מה ניהיה פה? אוריאנוש תקבעי תאריך אחר ואני ידאג לזה שאף אחד לא יחסר..! מזה הדבר הזה ? רוצים להכיר אותכם תגידו לא?