מפגש פורום - תאריך, מיקום ו
נוספת

מפגש פורום - תאריך, מיקום ו../images/Emo77.gif נוספת

ע"פ בקשת רובכם נבחר באופן סופי תאריך המפגש: יום חמישי 12.11 המפגש יתקיים ב: מרכז לתיאטרון בובות חולון - רח' דוד רמז 13 * בשמי ובשמכם אני מנצל את ההזדמנות כדי להודות לאילן סביר שנענה מיד ברצון ומארח אותנו ללא כל תשלום או תמורה * ותוספת נוספת ומיוחדת: במהלך המפגש נזכה לשיעור מאורח שלדעתי האישית אף אחד לא יכול להרשות לעצמו להחמיץ
שיעור בהפעלת בובה ע"י אילן סביר אילן- תסגור רגע עיניים ( שאני מתאר לעצמי שאין צורך לספר לכם על ניסיונו הרב, הידע והמידע שלו ובעיקר כישרונו!!! ) עכשיו אתה יכול לפקוח אותן
בשל הזמן המוגבל יתמקד אילן בהפעלת בובות פה אבל אם תבקשו ממנו הדרכה גם על סוג אחר, אני משוכנע שהוא לא יסרב לכם. * שעת תחילת המפגש המדוייקת, שעות החלקים, המנחים והתכנים הסופיים יפורסמו בהמשך אבל בנתיים נראה לי שהולך להיות לנו יופי של מפגש, ביופי של מקום ( מה יכול להיות יותר מתאים וטוב לפורום בובות מאשר המרכז לת' בובות?! ) תוכנית מגוונת ומענינת והכי חשוב עם יופי של חברי וחברות הפורום
אז מי הפראייר שעוד לא נרשם

ayaly2

New member
נשמה שלי מתה עליךךךךךךךךךךךך../images/Emo8.gif

אני בהחלט מגיעה ואשמח לראות סוף סוף את המקום שבו קורים דברים נפלאים בעולם הבובות.. וכמובן לראות אתכם חברי היקרים

דרך אגב...

שמתי תמונה של אותיות מפימו שהכנתי בשרשור של "איך היה השבוע שלך" מי שרוצה לראות עוד- שיכנס לפליקר

../images/Emo2.gif לא פייר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

חגיתוש לפי תגובתך אני מבין שלא קראת את ההודעה מפגש פורום מתקרב ( ראי עמוד 2 בפורום ) וכנראה שגם את ההודעה שכתבתי במיוחד עבורך בתגובה לאיחולי ההחלמה ששלחת לי ( ראי הודעה: חגית, חגית, חגית ממש מתחת להודעה זו ) מציע שבטרם תעני - קיראי היטב את ההודעה הארוכה בעמוד 2 כדי שתביני ששום תירוץ לא יעמוד בפני הפעם כך שחבל על המאמץ
הדבר היחיד הלא פיירי פה הוא אם לא תשתתפי איתנו במפגש - דבר שלא יעלה על הדעת ואל תאלצי אותי לשלוח עד אילת את איילה כדי שתסחוב אותך בכוח...

עינבלית

New member
דודי אתה../images/Emo47.gifאדיר!

הילדה עדיין שרה את שיר השביל הצהוב, והם מספרים על הדחליל, כולל ציטוטים מההצגה... ואני- מאוד מאוד נהנתי! ולגבי המפגש...אני הפריירית שטרם נרשמתי... התוכנית מדהימה ויום אחד אני מבטיחה לארגן טיול פורום לצמחי מרפא בכרמל. נכון-נכון זה לא התחום של הפורום אבל אז מה

וואוו תודה רבה לכם../images/Emo24.gif כייף שנפגשנו../images/Emo13.gif

כ"כ מרגש, מחמיא ומשמח לשמוע זאת
להופיע חולה, נסיעה ארוכה הלוך וחזור ותנאים קצת פחות נוחים מכרגיל - מתגמדים מול תגובות כאלה ושווים בעיניי הכל ויותר תודה רבה על הפירגון שלך ושל הילדים המקסימים שלך באולם וכאן
היה כייף גדול לראות אתכם בשורה הראשונה ועוד יותר להפגש מאחורי הקלעים. כמו שראית גם הקהל הרב שהקיף אותי כשחיכיתי לכם היה מלא שבחים שגרמו לי אושר משולב עם
חייב לציין גם את עובדי אולם " בית יגאל אלון " שארחו אותנו מכל הלב ודאגו לכל פרט ובקשה ( וזה לא מובן מאליו בכלל ) אחרי כל הטוב הזה אפילו העובדה שהיינו תקועים בתוך הוואן למעלה מחצי שעה בגלל מישהו "חכם" שחנה מול מחסום הכניסה ומנע מאיתנו לצאת ( שלא לדבר על השעה המאוחרת שבה הגענו הביתה ) לא הצליחה לקלקל את התחושות הנפלאות האלה
מחכה לפגוש אתכם בהצגות הבאות, ד"ש חם וחיבוק לקטנטנים המתוקים!!!!!! צודקת,גם אם צמחי מרפא אינם התחום של הפורום נשמח ללמוד ולהחכים גם בנושא זה.

נשמע מלהיב ומעניין מאוד

אשמח לבוא, מה לגבי אוכל? אני יכולה להביא משהו???(עדיף קינוח
)

תולתולה

New member
אשמח לבוא, אם זה בסדר?

אני דיי פסיבית בפורום שלכם, מאוד נתרמת מהתשובות ומהיד ופחות חושפת.. אבל אני בתחילת דרכי בתחום ואשח להגיע למפגש כזה. בטוחה שהוא יתרום לי רבות. תמר

איזו שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ברור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

מבטיח שנקבל אותך ב
לא חשוב בכלל אם את תורמת או נתרמת יותר המפגש מיועד לאקטיביים, פסיביים, וורסאטילים, גלויים וסמויים כאחד!!! כך שחושי בנוח לגבי זה
אני מאמין ומקווה שנוכל כולנו לעזור לך בתחילת דרכך במפגש וכמובן גם אחריו כאן בפורום. גם אני ואנחנו נשמח מאווווווד שתגיעי
שבוע נפלא דודי

למעלה