מפגש פורום - תזכורות

מפגש פורום - תזכורות

חברה מחר המפגש!!! תבואו! עזריאלי ב13:30 בתחנת רכבת לצערי אין לי פלאפון (אבא איבד לי את הסים...) אז מי שאמור להתקשר אלי שהוא מגיע אז שיתן לי את הפלאפון שלו בפרטי ואני אשתדל להתקשר אליו אל תשכחו!

לשתי הבנות הכי גועליות שהכרתי!

עגבנייה יפייפיה. והמקפיצה המקפצת. נתחיל בעגבנייה. מה את חושבת שאת עושה?! את מפגרת או מה?! אם את ההית מפורסמת ההית רוצה שיפרסמו ת'טלפון שלך ושכל 2 שניות יתקשרו אלייך?! אני מנחשת שלא. אין לך בושה?! כנראה שלא. ואם השחקנים היו רוצים שנדבר איתם בטלפון הם היו נותנים לנו. מקווה שהבנת!!! ועכשיו המקפיצה המקפצת. צצת לנו משום מקום והדבר היחידי שאת עושה זה מציפה ת'פורום ולא רק מציפה אלא גם כותבת דברים מגעילים. אז קחי את הגועל שלך ואת הסטייה שלך ועופי לנו מהפורום!!! מקווה שהבנת!!! ושתיכם : הפורום התנהל יפה מאוד עד שבאתם אז עופו לנו מהפורום!!!

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif דניאלוש אני איתך

את צודקת 100%!!!

את צודקת חוץ מדבר אחד...

גם לפני שהן הגיעו היינו הפורום הכי מתוסבך בתפוז..
אבל עכשיו אנחנו עוד יותר מתוסבכים עם שתיהן!

לשתי הבנות הכי גועליות שהכרתי!

עגבנייה יפייפיה. והמקפיצה המקפצת. נתחיל בעגבנייה. מה את חושבת שאת עושה
את מפגרת או מה
אם את ההית מפורסמת ההית רוצה שיפרסמו ת'טלפון שלך ושכל 2 שניות יתקשרו אלייך
אני מנחשת שלא. אין לך בושה
כנראה שלא. ואם השחקנים היו רוצים שנדבר איתם בטלפון הם היו נותנים לנו. מקווה שהבנת
ועכשיו המקפיצה המקפצת. צצת לנו משום מקום והדבר היחידי שאת עושה זה מציפה ת'פורום ולא רק מציפה אלא גם כותבת דברים מגעילים. אז קחי את הגועל שלך ואת הסטייה שלך ועופי לנו מהפורום
מקווה שהבנת
ושתיכם : הפורום היה קצת מתוסבך אבל שאתן באתן הוא נהייה מתוסבך עוד יותר. אז תפנימו: אנחנו לא רוצים אתכן בפורום

נמנמ דחוף!!!

אעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אעאעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע עוד פחות מ-24 שעות אני פוגשת אתכם!!!!!!!!!

אל תתרגשו מהשועית המקפצת הזאתי

ועגבניה יה יה יפהפיה יה יה... טוב אני לא אתערב. זה לא יגמר טוב.

למעלה