מפגש פורום תיאטרון בובות - 16.6.2011

מפגש פורום תיאטרון בובות - 16.6.2011

מזמן לא נפגשנו - אז הגיע הזמן
רישמו לפניכם את התאריך: יום חמישי 16.6.2011 החל משעות אחה"צ פרטים נוספים בקרוב...

דודי ואנוכי קבענו תאריך אחד וכולנו נתכוונן

לתאריך הנ"ל , כל מי שלא יכול ,יבוא בפגישה הבאה או שינסה ל"הזיז" את הלו"ז שלו ...... שימו לב!!! הפעם המפגש יתקיים בכל מצב גם אם יבואו חברים בודדים למפגש. כדאי לכם לבוא יהיו הפתעות..... מקום המפגש יקבע לאחר שנדע כמה חברים יגיעו . יום טוב דבי

barak97

New member
אשמח להגיע, אבל אזדקק לפרטים נוספים ../images/Emo40.gif

הייתי מציע לדחות בשבוע אחרי שנגמרים הלימודים, אבל אני משער שאין כאן הרבה צעירים כמוני אז זה לא משנה

simba6

New member
אני אגיע!

מקווה שהמפגש יתקיים, אני בעד שכולנו נתכוונן ופשוט נבוא, אשמח סוף סוף לגלות מי מושך בחוטים? להתראות סימון

כמה חבל...

מאוד מתגעגעת אליכם חברים! וצריכה קצת לנער את האבק מעליי ומעל בובותיי, אמנם עכשיו יש לי כמה הצגות לקראת סוף שנה... בכל אופן בתאריך הזה אח של בעלי מתחתן... שיהיה לכם מפגש מוצלח! איזה כייף לכם

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo167.gifחג שמח,

אני אהיה במרכז לחזרות אז אקפוץ לומר שלום! (ואם תמשיכו אחרי שבע אז אבוא ליותר זמן...)

../images/Emo243.gif רציתם, ביקשתם - אנחנו משנים את התאריך!

מאחר והמטרה במפגש היא שיגיעו כמה שיותר חברים\ות החלטנו להתחשב בבקשות שהעלתם פה ובמסרים ששלחתם אלי ואנחנו דוחים את המפגש בשבוע כדי שתוכלו לקחת בו חלק איתנו
התאריך החדש: יום חמישי 23.6.2011 משעות אחה"צ עכשיו תרשו לי ולנו לבקש מכם משהו... התכווננו לתאריך החדש, שריינו אותו והגיעו בהמוניכם למפגש מתחילתו ועד סופו. אנא אשרו את השתתפותכם בהודעת
כפי שאני מיד אעשה. שבוע טוב ומבורך לכולנו

אמנם יום לפני מסיבה

אבל, כמו שכתבתי קודם, אם יהיה לי קל"ב במרכז לתאטרון בובות בחולון. אגיע אע"פ שאינני חברה מן המניין

"אינני חברה מן המניין" ???? את חברה לכל דבר!!

ולכן יקירתי אני אבוא אלייך ואקחך .....הבנת????

../images/Emo6.gif תודה דבוש

לפי "אני אבוא אלייך ואקחך..." אני מבינה שזה לא קל"ב הא?
לב רחב יש לך אבל אני ניידת.

למעלה