מפגש פורום 2009 - חוויות ותודות

יעל0403

New member
מממש אבל ממממש נהנהנהנהנהנהתי

צריך לעשות מפגשים נוספים שבו אפשר לעביר סדנא שכל פעם משהו יתנדב ויעביר סדנא בהפעלה או בניה או משחק או כל דבר שהוא מעוניין אפילו בישול זה טוב טוב מאד נהנהנהנהנהתי וכייף סופ סופ לדעת מי נצא בתוך המחשב שיהיה בובה של לילה יעל

תודות על המפגש

דודי עמרי וכל החברות תודה רבה על המפגש הפורה והנהדר והאווירה הנפלאה , הצטערתי שלא יכולתי להישאר עד סופו. שמחתי לפגוש את כולכם מקווה שלא העקתי יתר על המידה עם שאלותי הטרחניות. אבל הרי שיווק זו מילת המפתח, בייחוד כשמדובר בעסק עצמאי.. מי כמוני יודעת. תודה על העצות ועל המתנה, תבורכו כרגע אתמקד בעיקר בתחום הדרכת האמנות , לגבי תחום הבובנאות אני עדיין מתחבטת פני לאן? בהצלחה לכולם דודי, אם תרצה שאשווק את הפורום בסמינר אעשה זאת בשמחה רבה טלי המושבניקית- "טלי קרן- יחסי ציבור"

מדברי2

New member
מאלו שגם חתכו מוקדם וגם יצאו לסיגריה

לצערי הרב הייתי צריכה לרוץ מוקדם מהמפגש אפילו לא הספקתי להגיד שלום ותודה, אז מזל שאפשר לנצל את המעמד הזה כדי לעשות זאת... היה ממש כייף ומעניין לפגוש את כולם ולשמוע את כולם, זאת חשיפה ראשונה שלי לפורום בכלל ולזה בפרט ואני ממש שמחה שזאת הייתה החוויה הראשונה שלי... אז תודה רבה לכולם ושבוע מצויין... מור (שכל הזמן חושבת על שם חדש לפורום)

feyoula

New member
גאני גם אני. רשימת תודות וגם רפואה שלמה לדבי

אז קודם אני מצטערת כל כך שלא יכולתי להגיע מההתחלה...זה היה באמת מאד מבאס. לזכותי יאמר שלא התברברתי בדרך כמו שקורה לי תמיד וסתם עמדתי עם כל עם ישראל בכבישים בתחושת סולידריות של כחול לבן פקוק. ובכל זאת, גם לחלק שבאתי, היה שווה את זה כי היה ממש ממש היה כיף לראות ולהכיר את כולם!! תודות: קודם כל לדודינקה, המקסים והתותח שאירגן לנו כזה מפגש שרק החלק שלי היה בונבון אז אני מתארת לעצמי שמי שחווה את כולו בטח חווה משהו מיוחד כפליים:) לאילן, על המקום וגם על הסיור והשיעור הכייפי והמלמד שאני חייבת לומר לך שהגרב והגומיות נתנו לי פוש לרעיון לאיזו עבודה טיפולית עם ילד מסוים שככה היה לי איזה תחילת רעיון להתערבות עם בובות ואתה לא מבין איזה גאון אתה... לעומרי, על העזרה והעצות עם הבנייה. יש מצב שאחזור בהמשך לעצות נוספות. ליפעת שאירחה לי חברה מצוינת כל הדרך הביתה ונתנה לי חומר חשוב למחשבה על בובות של חיות. ואל תדאגי, אני מבטיחה שאחשוב על זה. ולכולם כולם כולם שעשו לי שמח אחרי יום ארוך. דבי- חסרת לי. אני מקווה שאת מרגישה טוב ומאחלת רפואה שלמה ותרגישי טוב! לילה טוב וכן יירבו מפגשים! שלכם, חמוטל

היה נהדר

המפגש היה מפרה ומהנה קיבלתי עצות רעיונות וכל טוב מעולם הבובנאות
לילה טוב המון קינמון (חגית)

ayaly2

New member
איזה כיף היה במפגש../images/Emo13.gif

אני שמחתי להכיר א כולכם סוף סוף פנים מול פנים ,תודה לדודי על האירגון ולאילן על האירוח והשיעור המהמם לבנות הפורום המקסימות לאבישג ולבנים ,עומר ורועי אני הרגשתי שאנחנו ממש כמו משפחה ושבאמת אנחנו יחד ככוח ונוכל לעשות הרבה ביחד. למי שלא היה יש תמונות מהכל יעלה אותם בקרוב ולשרוני המדהימה תודה על הבובה "פיפי הפייה" אני כבר נקשרתי אליה והכרתי לה גם את רוני שלקחה אותי טרמפ הבית תודה מתוקה
אז בנימה זו שתהייה שבת שלום לכולם

ayaly2

New member
תודה איילה סיפורטרון../images/Emo13.gif

"איילה סיפורטרון זה הטון" סיפור המומחז בשילוב בובות כפפה ועוד...... www.asipurtron.dcn.co.il

מפגש פורום 2009 - חוויות ותודות

טוב אז אחרי ש " נרגעתי " עם הבירה שהבאתי ולא שתינו במפגש ,מול המחצית השניה ( שהצלחתי לראות ) של משחק ה
המותח עד מורט עצבים של מכבי ת"א נגד קב' לוטומטיקה רומא שהסתיים בניצחון של מכבי 92 - 90, התקלחתי ארוכוווווות וסוף סוף גם אכלתי משהו היום ולא שהיה חסר כיבוד אלא שלא היה זמן להפגש איתו מלבד כירסום עכברי של רבע בייגלה, אני מתיישב לשתף את מי שלא השתתף ולהודות לכל מי שמגיע. באיחור משמעותי שנבע מאיחורים של כמעט כולנו ( אפילו אני שהייתי אמור להיות שם ב15.30 על מנת להתארגן אחרתי בשל פקקים עצומים באזור הקירייה (הפגנות נכי צה"ל ) כשלפני עוד סינג'רתי את החבר שלי לקחת אותי גם למשרדי תפוז בר"ג ואז לחולון ואיילה שהיתה אמורה להקדים גם היא כדי לעזור לי והגיעה מוקדם לחולון אחרה כי הגיעה בטעות ל...תיאטרון חולון כך שממש לא היינו ערוכים בזמן וכראוי להתחיל בזמן, גם שאר המשתתפים אחרו בגלל פקקים או שהלכו לאיבוד בדרך
לאחר קבלת שי צנוע: לוח שנה ומחברת תפוזיים התחלנו את המפגש... המפגש החל בהודעות על ביטולים ואי הגעתם ברגע האחרון של חברים\ות שנרשמו והיו אמורים להגיע... ובהודעה שלצערי ולצערנו הרב גם דבי שהיתה אמורה להשתתף ולהנחות לא תהיה איתנו בשל חשש לשפעת ה
האמת שלמרות ההתבאסות הקשה שלנו הערכנו אותה על שחסכה מאיתנו ומכל תלמידי ומורי המרכז את הסיכוי להדבק
כמובן שלא נתנו להודעות הללו להשפיע עלינו ולהעכיר את מצב רוחנו והמשכנו בענייננו. נושאים הועלו ונידונו ( גם אם לעיתים באריכות מה... ), שאלות נשאלו ונענו וגם דעות שחשפו את מגוון המחשבות, הכיוונים והסגנונות השונים הקיימים בין כל חבר\ה בפורום. למרות שאורכו של החלק היה מעל שעה וחצי כמובן שלא הספקנו לעסוק בכל הנושאים שיכולנו לגעת ואני חושב שהשתדלתי לתת לכל אחד שלא הצליח להעלות את שאלתו \בקשתו בחלק זה אפשרות לשאול גם לקראת סיום המפגש. מתנצל אם מישהו מרגיש שהוא לא קיבל מספיק זמן או בכלל לביטוי
בהפסקה שחלקנו ניצל ל
והחלק האחר לאכילה ובמהלכה קיבלנו עוד מתנה מזכרת מהמפגש שהכינה לנו במו ידיה יפעת - חבובית
ושרציתי לצלם ולהראות לכם אבל מישהו העלים לי אותה כך שמי שיכול יצלם כולל הכיתוב ויעלה בבקשה בתום ההפסקה קיבלנו סיור מודרך ואישי מאילן במוזיאון המרכז שנפתח במיוחד עבורנו
זכינו לקבל הסברים, סיפורים ומידע על תערוכת הבובות המוצגות בו מתוך הצגות ת' בובות ישראלי בעבר הרחוק ובשנים האחרונות, אוספים, יצירות של בובנאים מרחבי העולם ובובות וצלליות מסורתיות מארצות שונות. ביקרנו גם בתערוכת הצילומים " נוצר בעץ " המציגה פורטרטים של בובות מת' אלפא פילזן שבצ'כיה - מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! מיד אח"כ חזרנו לכיתה וקיבלנו מאילן שיעור - הרצאה שעסק בהפעלת בובת כפפה אילן הפעיל והציג לנו שלבים שונים של בובה שנוצרה למפגש שלו עם ספרניות והניסיון למצוא בובה שתתאים להם למטרות עבודתן עם ילדים והקראת סיפורים. השלב הראשון התחיל בגרב רגילה שבעזרת קוקיות קיבלה תווי פנים ואיפיונים בעקבותיה הגיע השלב השני בו בובת הגרב קיבלה עיניים, משקפיים, שפם ושיער לבנים ומדובללים ואז הבובה של סבא מפוזר שיצרה בספוג רויטל אריאלי בעקבות 2 השלבים הראשונים הסבא ( מרוב תשישות שכחתי את שמו...שרגא? ) הקריא לנו את " מגש הכסף " של נתן אלתרמן בפאטוס רב תוך השתעלויות והשתנקויות, מי שלא ראה - לא יבין.. אילן גם חילק לכולנו גרביים ( הוא נשבע שהן נקיות, נגיד... ) וקוקיות ליצור את פה הבובה ואז ביקש מאיתנו לעשות לה ליפסינג בקצב הנכון תוך שהוא נותן לנו מס' משפטים כמו: ברד ירד בדרום ספרד, את עולמי עם שחר את לי כל היום ועוד. עומרי שגם כשאנחנו נהננו מסיור במוזיאון הוא הסביר והדריך את יעל 0403 בשאלות שהעלתה בפניו ניסה בזמן הקצר שנותר לסייע למי שביקש. כולנו הסכמנו שאין לפורום מספיק מודעות בקרב הבובנאים, תיאטרוני הבובות, אוהבי\חובבי ותלמידי ת' בובות על סוגיו ועל מנת ליצור פורום מגוון, פעיל ומועיל יותר על כולנו לתת כתף ויד כדי לשנות מצב זה , אפילו כרטיסי ביקור של תפוז לצורך הפצה לא הספקתי לתת לכם
למפגש חברתי והכרות קצת יותר אישית כמו גם להתייחסות לבובות שהבאנו מעבר להסתכלות מרפרפת - כבר לא נותר זמן בכלל וגם בקבוקי היין נותרו חתומים
במהירות סיפרתי לחבר'ה על 2 מתנות שישלחו לחברי הפורום בקרוב ואם גם אתם רוצים לדעת על החידושים תאלצו לחכות למחר
תמונות מתוך המפגש, הסיור במוזיאון, הבובות שהיו ושאר ירקות תעלה בהמשך איילה שתיפקדה כצלמת וכילדה הבעיתית הקיימת בכל חברה, אם הייתם רואים ושומעים אותה במוזיאון ובכלל, עד עכשיו אני צוחק כשאני נזכר במוזיאון היא היתה כמו ילדה שנפלה לארץ הפלאות והתגובות שלה לאילן ובכל מהלך המפגש
למי שתוהה גם במציאות היא תזזיתית כמו שהיא נשמעת בפורום ואפילו יותר ובקיצור מדובר בילדת רטלין עם
רחב
תודה רבה רבה רבה וגדולה למרכז לתיאטרון בובות בחולון ,לכל צוות העובדים ומעל לכל לעומד בראש: אילן סביר
תודה לליז מסיקה שקידמה את פנינו בברכה ובחיוך
תודה למי שלדעתי הוא אב הבית שפתח לנו את החדר כדי שלא נמתין ואף עזר לי לסחוב חבילות לחדר בו התקיים האירוע המון, המון, המווון תודה לבחור הצעיר שאפילו לא הספקתי לשאול לשמו שדאג לנו ללוח מודעות בכניסה, מיחם כדי שלא נאלף חלילה לרדת חצי קומה למטבח ולא הפסיק לשאול אם אנחנו צריכים עוד משהו או אם הוא יכול לעזור
וכמובן לאיש שעשה הכל ( וכשאני אומר הכל אני מתכוון לזה) על מנת לסייע לי ולכם ולהענות לכל בקשה שרק העלתי בפניו ים תודות לך אילן על היחס, האכפתיות, הרצון, הכוונות הטובות, על שארחת אותנו, על הסיור המודרך, השיעור המבורך והמהנה ובעיקר ששרדת את כל 3 השבועות בהן הטרדתי והפצצתי אותך במיילים כאילו הייתי מינימום המאהבת שלך
כמי שמתקשה להרגיש נוח במקומות הרגשתי כאילו הייתי בבית
בבקשה מסור את תודתי לאנשי המרכז. תודה לעומרי על ההתנדבות והרצון לסייע לי ולכם
תודה לדבי על הכוונה גם אם זה לא יצא לפועל בסופו של דבר בגלל כוח עליון שאינו תלוי בה
ובעיקר תודה ענקית לכל המשתתפים: יולי - יעל, יעל 0403, רות רונן, חבובית - יפעת, המון קינמון - חגית, אבישג, גליתוי - גלית, שרון - שושו, הבובה ורוניקה - רוני, איילה, feyoula - חמוטל, טלי קרן, amaya - אנה, רועי, מור תודה על השתתפותכם
תודה על שטרחתם והגעתם מכל קצוות הארץ
תודה על הבעת האמון בי ובפורום בעצם השתתפותכם ועל כוונותיכם להפוך את הפורום ואת המקצוע שלנו למכובד ומכבד יותר
תודה שהבאתם בובות, כיבוד ושתייה
ותודה גדולה גדולה שיחד קיימנו מפגש זה
שמחתי לקרוא את התגובות שכבר העלתם ואני מבטיח התייחסות לכל אחת בקרוב. גם לכל אלה שלא היו איתנו ואני לא מדבר על מי שהודיע מראש שלא ישתתף, תעלה הודעה מחר. עכשיו אני הולך לישון עדלידע ודיר בלאק למי שינסה להעיר אותי

נשמע שנהנתם, תודה על השיתוף

מקווה להצטרף בפעם הבאה..... אתם אפילו מוזמנים כאן אליי לצפון,(בטוח יהיו פחות פקקים). מחכה בקוצר רוח לתמונות...... שבת שלום לכולם

../images/Emo24.gifאיזה יופי לכם !!

וכל הכבוד
על היוזמה, האירגון והביצוע !! נשמע שעברתם חוויה נפלאה מעצם המפגש וכל מה שנילווה אליו היה בונוס ענק !! חשבתי עליכם רבות אחה"צ והנני להצהיר למפגש הבא אני מגיעה ויהי מה, ושיחכו הפילפלים בשדות
!!!

amaya31

New member
אני רוצה גם להודות וחזרתי עם גרד באצבעות

היה מאוד כיף לפגוש את החיוכים שמאחורי הכינויים אחרי שיעור של אילן הרגשתי גרד באצבעות לחזור לתחום...להמשיך ללמוד הפעלה...להופיע מתישהו.... דודי לא תיארתי לעצמי שאתה דמות כה אנרגטית כנראה אי אפשר בלי זה לנהל םורום כל כך חי כמו תאטרון בובות אשמח אם נארגן עוד מפגשים/סדנאות אני כבר שוקלת לשים קראוון אצלנו בגינה בדיוק למפגשים חווייתיים כאלה! דבי מאחלת לך החלמה מהירה , רציתי מאוד לפגוש אותך ומקווה שזה זה עוד יצא לפועל העיקר באמת -רק בריאות ! סוף שבוע טוב לכולם ותודה שוב דודי מקווה שהצלחת לנוח ומקנא בחיוך שאף אחד לא העיר אותך...אצלנו בחמש וחצי כבר קמו שתיי בובות מתוך שלושה....

יולי126

New member
אחרי שינה ארוכה אני יכולה להגיד... איך לא...

שגם אני מאוד נהנתי ....!!! חזרתי עם הרבה מרץ, רעיונות ואנדרנלין בגוף להכין וליצור בובות חדשות, עכישו רק צריך לפנות זמן. אז תודה לכולם, והיה מאוד נעים להכיר, יולי

יולי126

New member
חבובית.. עבודות ממש יפות !

נתת לי רעיון. אולי אני גם ארשם לשם ויעלה תמונות של בובות... תודה! ושוב, ממש מקסים :) יולי

יונית102

New member
../images/Emo140.gifעושה רושם שנהנתם מאוד כל הכבוד../images/Emo24.gif

על היוזמה הברוכה
מקווה שגם אשתתף פעם במפגשים האלה. יישר כוח דודינקה וסוף שבוע נעים לכווווווווווווווווווווווווווולם

גליתוי

New member
שלום לכם חברים!../images/Emo82.gif

חזרתי הביתה לצפון. שמחתי לפגוש את כולכם! כולם נורא נחמדים ונהניתי גם מהמפגש הפורמלי וגם מהשיחות הקטנות בהפסקות. כל הכבוד קודם כל לדודי שכרגיל השקיע כמו בכל דבר שהוא עושה! תודה לאילן שהיה מסביר פנים ומעניין, למרות שלא הסכמתי עם כל הדברים שנאמרו... אעלה את הנושא בהמשך. מאוד התפעלתי מכושר השיווק של אבישג, מה שהמחיש לי שכנראה שאני לא במקצוע הנכון...
שמחתי להכיר את רות חגית יפעת וחמוטל וגם את הגברברים הצעירים של הפורום רועי וועומר וכמובן את איילה ורוני וגם עם מי שלא הספקתי לדבר שמחתי לראות אתכם ואת הבובות שלכם. חבל שדבי לא הגיעה היית חסרה לנו מאוד! וגם חגית ושיר... שתהיה לכם שבת נעימה! גלית

shushu34

New member
איזה כיף היה במיפגש

תודה לדודי המדהים כרגיל אין מילים להודות לך יקירי על הזמן , האכפתיות ובכלל על האירגון של מיפגש זה . אפילו שהגענו למיסעדה לרגל היום נישואין שלי עייפה היה שווה כל רגע כי ידעתי את החשיבות של מיפגש זה קודם כל להכיר את האנשים שאיתם משוחחים מאחורי מסך מחשב וזה כיף כי פתאום כל הכינויים פה קיבלו פנים ושמות ואני כאילו שומעת אותם מדברים איתי ממש וזה לא רק מילים כתובות. אז כל מי שהיה במיפגש תודה לכם אתם מדהימים , איילה תודה על החום והחיבוקים זה כאילו אנחנו מכירות שנים. רות את פצצת אנרגיה מדהימה ויפה, גלית מתוקה ושקטה וחכמה, אבישג אין עלייך , חבובית תודה על המתנה שהבאת פשוט מחמם את הלב . וכל מי שלא הזכרתי כולכם סוכריות אחד אחד מוכשרים וטובים. צריך עוד מיפגשים כאלו פשוט לא מספיק פעם בשנה חייב למצוא דרך להיפגש יותר. אילן תודה לך על הכל ואני פשוט נהנית לפרסם את הבי"ס אצלי בדוכן כי אני יודעת שבשבילי הוא מספר אחד. נשיקות לכולכם סופ"ש ניפלא מקווה לראותכם בקרוב בעוד הזדמנויות. שרון

תודה לכולם. וגלית... יאללה.. בואי נתווכח...

גם לי מגיע ללמוד משהו פעם בכמה זמן. אני מחכה...

למעלה