מפגש פורום 2009 - חוויות ותודות

מצטרפת לתודות ולברכות../images/Emo171.gif

למארח ולצוות הנחמד שלו,
ליוזם/מארגן/מפיק/הלב החי של הפורום /האיש שמאחורי הקלעים
ולכל מי שטרח והגיע ( כולל אותי. הגעתי הביתה אחרי 23.00 ).
חלק מהנושאים שעלו ואחרים שלא הספיקו לעלות- אפשר להעלות לדיון בפורום. ואשמח לעשות סדנת שיווק והמרצה למי שמעוניין . את כל מה שאני יודעת- למדתי ( מניסיון, מהחיים וגם מאחרים) אז זה לא משהו שיש לך או אין לך- זה משהו נירכש. כמו תיאטרון בובות , כמו תרבות לילדים. אם עושים את זה ביסודיות ,מקצועיות ואהבה זה מצליח וזה גם איכותי.שיווק זו לא מילה גסה! מכירה- זו תוצאה ישירה של שיווק וכסף- זה דבר נפלא!( ויש לי המון. הוא רק לא הגיע אלי עדיין.....) וגם לי יש עוד הרבה מה ללמוד. אני עדיין לא משתמשת באתר שלי מספיק, ברשתות החברתיות ועוד. ( גם פונקציה של זמן. אני גם חד-הורית שעסוקה בעניינים רגשיים/בריאותיים /מורבידיים מוצצי זמן ואנרגיה) ואילן- תיזהר! מאחוריך....

אני, אני, אני

רוצה אני חושבת שזה יעזור (לי לפחות) מאוד
זה חלק מאוד חשוב בעסק עצמאי שבת שלום לכולם ושוב תודות לכולם שטרחו ובעיקר למנהל הפורום המקסים שלנו....

עינבלית

New member
היה מדהים!!!

היה מדהים לקרוא את ההודעה שלך ... הלוואי והייתי אתכם, הסדנא של אילן עם הגרביים תפורה עלי... שבוע טוב! עינבל

תגובה אישית לכל המגיבים ../images/Emo24.gif

אין לי מילים לתאר את ההרגשה לקרוא את התגובות שהעלתם בעקבות המפגש
מחמם את הלב, מעלה חיוך רחב ונוגע בנשמה
תודות על כל המחמאות, התשבוחות והתודות שלכם
יודע שאתם מרגישים ומתכוונים למה שכתבתם ומעריך זאת בגדולללללל
שמח שמצאתם את המפגש מועיל ומהנה גם אם לא הצלחתי לעמוד בזמנים ובכל היעדים שתוכננו, לקחים הופקו, תובנות הובנו ורק מי שלא עושה מצליח לא לטעות אף פעם... וברוח הבת האובדת ששבה הביתה...זהירות צונאמי
למרות שעכשיו אנחנו מכירים בשמות האמיתיים אשתמש בכינויים כדי לא ליצור בילבול בפורום באותו עניין, שמתי לב שאף אחד עוד לא השתמש בעצתה של אבישג בנושא זה...זוכרים? יעל 0403 - אכן היה כייף לגלות את הפנים מאחורי הכינויים ומסך המחשב, את אחת מארבע שממש טעיתי בניסיון לדמיין אותן אהבתי את רוח הדברים שלך במפגש ואת הידיעה שמגיעה לך תמורה הולמת וראוייה עבור עבודתך ויודעת גם ליישם זאת בפועל
אחרי שהכרנו מצליח להבין גם את המהירות בה הגבת בפורום למפגש....פששששש קצת מנוחה ואז ננסה אולי אפילו יחד ליזום מפגשים, גם אם באופן מצומצם וביתי יותר שיוקדשו לסדנה בתחום כלשהוא ואינם מצריכים התארגנות בסדר גודל של מפגש פורום
feyoula - גם אני ואנחנו הצטערנו שלא יכולת להיות איתנו מההתחלה
אבל מעריך מאוווד את העובדה שעשית מאמץ והגעת למרות היום הארוך, הלימודים, הפקקים ומבלי לחשוב שאולי בגלל השעה לא שווה לטרוח ולהגיע
שמח שלמרות שהיית עייפה ושקטה מתמיד הצלחת להנות גם מהזמן שהיית איתנו
המון קינמון - רוב תודות שטרחת והגעת במיוחד מעומר ולמרות שעת הסיום והדרך חזרה מצאת לנכון להכנס עוד באותו ערב לפורום ולהגיב
את כותבת שהיה מפרה, מהנה ושקיבלת עצות וכל טוב כך שאני מאמין ומקווה שהיה שווה לך לעבור את הנסיעות, ההפגנה...הפקק וכמעט
ולהגיע למרות כל התלאות והעיכובים. לגבי ההודעה: אני אני אני
מבטיח לדאוג לזה שאשת העסקים הממולחת: אבישג אלבין- שטראוס- עופר -רקנאטי - אריסון - מאור - דנקנר וכ'ו תעביר שיעור בנושא.
תודה שמצאת אותי מקסים
זה הדדי ואגב את השניה שטעיתי בדימיונה. איילה - תודה על הרצון והעזרה בפועל בכל דבר ( המדבקות, ההשתלטות על מטבח ומקרר המרכז ועל תפקודך גם כצלמת האירוע ) כמו על הרוח החייה שהפגנת לאורך המפגש ועל כל השטויות הקטנות שלך שהופכות אותך למי שאת. מרגש לשמוע שגם פנים אל פנים ,כמו גם מעל דפי הפורום, הצלחנו כולנו להעביר זה לזה תחושת משפחתיות
amaya31 - גם לי גרם השיעור עם אילן כל מיני מחשבות, אצלי הגרד היה בראש וליתר דיוק במוח וזה עורר אותו למחשבות ופעולות בנושאים שונים. אני מאמין שכשנפגש שוב תצליחי לגלות שבדר"כ אני אנרגטי הרבה יותר... ביום המפגש הייתי שרוי בעייפות מצטברת, רצון שהכל יעבור כהלכה ובעקבות זאת לא מעט מתח שמיתנו אותי מעט ( ואולי טוב שכך
) איזה כייף לקבל מחמאות אישיות ובעיקר על הפורום ותודה לך. כדי שתזהרי עם ההצעה לשים קרוון בחצר למטרות אלה, כאחד שידוע כיודע לקפוץ ולאמץ הצעות מסוג זה אני עלול לתפוס אותך במילה
יולי126 - גם לי היה מאוד נעים להכיר
אם חזרת מלא אנרגיות ומרץ הרי זה שכרנו ולמען מטרות כאלה, בין השאר, נוצר מלכתחילה המפגש. לצערי מלבד ריפרוף קצר באלבום תמונות הבובות המתוקות שהבאת לא הספקתי לשאול אותך כלום אחד על אחד
וגם אם שאלתי משהו, הניסיון לזכור כ"כ הרבה פרטים בזמן קצר השכיח ממני אפילו את השאלה שלא לדבר על התשובה
האם את רק יוצרת בובות? ( את עניין הסדנה שאת מתכננת לפתוח והעלת בדיון אני זוכר היטב
) האם את גם מופיעה איתן? שעות סיפור? \ הצגות בובות? \ גם וגם? מיותר לציין כמובן שאת מחוייבת להראות לנו תמונות של הבובות החדשות שיבנו מכל התחושות שקיבלת במפגש, כשימצא הזמן הפנוי כמובן :) יופי שישנת הרבה ואגרת כוחות - השינה טובה לבריאות ולנפש
חבובית - מודה גם לגביך היתה טעות בזיהוי רק מההתרשמות בפורום, כמובן שמכל ארבעת הטעויות שהיו לי בכולן הופתעתי ורק לטובה!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלתי את המייל ומבטיח להגיב בקרוב, אם אני לא טועה בעניין האם אין אני לי מי לי אז נראה לי שאת דווקא לקחת משהו מדבריה של אבישג בנושא שיווק ואם כך הוא אז כל הכבוד
גליתוי - תודה שהשקעת מאמץ להגיע מהגליל וכדי להשתתף הצטרכת להשאר ללון באזור המרכז ולחזור הביתה רק ביום שישי
כתמיד את משקיענית ומביעה אכפתיות ואמון בפורום ובי. אני וע"פ תגובתו גם אילן כנראה רואים עין בעין ומקדמים בברכה דעות שונות ומנוגדות ואני שמח שאת מוצאת לנכון להביע אותן
תודה גדולה שלמרות העייפות והשעות הארוכות נתת לי טרמפ ונכנסת במיוחד בשבילי לת"א הפקוקה בלילות חמישי. shushu34 - שושו, מה אגיד ומה אומר שעוד לא אמרתי לך בחודשים האחרונים מאז הכרנו
אין לך שמץ של מושג עד כמה אני מעריך את העובדה שלא רק שוויתרת על המצאותך בדוכן שלך ביום הכי חזק בשבוע ובתקופה שבה כולנו זקוקים מאוד לכל שקל אלא שלמען המפגש, החברים, הפורום ולמעני גם דחית את חגיגת יום הנישואים שלך ושל יניב המקסיייייייייייים - מברך אתכם בהזדמנות זו ומאחל שתחגגו יחד גם חתונת הכסף, הזהב וכל השאר והכי חשוב שכל רצונותיכם ותוכניותיכם האישיות, המשותפות והמשפחתיות יתגשמו כולן במהרה אמן ואמן
אילן - אמרת נתווכח
אפשר גם
לא שאני יודע כרגע אבל מה אבל בטוח שאם אתאמץ מאוד -אמצא
סתתתם סתתתם, אני גם לא אודה לך שוב לאחר שאמרתי, כתבתי, הודעתי וצעקתי זאת פעמים רבות במהלך התקופה האחרונה ומתוך הכרות איתך אני חושש שאתה עלול להקיא עלי מרוב המתיקות הזו שאתה כ"כ " אוהב " חוץ מזה הבטחתי לך שבוע של שקט ממני אז בכלל לא כתבתי לך כלום גם אם נדמה לך וראה הודעה זו כלא קיימת, אני לא פה!!!! אבישג - תודה על כל התארים והשבחים, מאחר ויודע איזה תקופה מטורפת את עוברת לאחרונה בכל תחום אפשרי מעריך עוד יותר את התעקשותך להגיע ולהשתתף ,את התיכנונים שנדרשו כדי לעשות זאת וכמובן את הדרך מק. טבעון לת"א ובחזרה. מסכים איתך שחלק מהנושאים שהועלו וכאלה שלא נוכל להעלות לדיון חוזר בפורום ואני מזמין אותך ואת כולם לעשות זאת. תודה על ההענות לבקשה לסדנת שיווק והמרצה ותוכלי לראות את תגובתי להמון קינמון בעניין זה. ולמגיבות שלצערן ולצערנו לא השתתפו סמיילי forever - לא צריך לקנא, במקום אפשר פשוט להשת

המשך למגיבות שלא השתתפו - תפוז קטע אותי

ולמגיבות שלצערן ולצערנו לא השתתפו סמיילי forever - לא צריך לקנא, במקום אפשר פשוט להשתתף! אגב אם היית מעלה את עניין הנסיעה בפורום היינו מגלים יחד שיש לזה פיתרון בדמות המון קינמון, לא נורא - למדנו להבא...וחוץ מזה קינאה מוחקת חיוך ולך יש הרי מחוייבות לכינוי שלך
לא שכחתי את שאלתך שעוררה גלים אפילו במפגש כך שבמובן מסויים לקחת חלק...תשובה בוא תבוא!!!!!!!!!!! ענבלון מהצפון - שמחתי לגלות שלמרות הבאסה הצלחתי להעלות חיוך על שיפתותיך! אני גם בטוח שתסכימי איתי שהמתנה המדהימה שקיבלת, נהוראי, שווה הרבה יותר מקצת התבאסות בגלל המפגש
אני גם מציע שכדי להיות משוכנעים מעל לכל ספק שאת וחגית מהמדבר תשתתפו בפעם הבאה אני מציע שנבנה מחיצה במיטה הזוגית שלכן עד למפגש הבא לפחות
חגית מהמדבר - מעבר לראי את השורה למעלה המתייחסת גם אלייך מבקש להסב את תשומת ליבך לכך שזו פעם שניה השבוע שאת מתחייבת להגיע בפעם הבאה, דעי שביום פקודה לא תוכלי להתחמק מהתחייבויות אלו, הכל מתועד ושמור ,הן במערכת תפוז והן במחשב הקטן אך המאוד מועיל שבראשי. בנית מחיצה - סבבה ( בכל זאת אנחנו אומנים והיא בטח תצא גם יפה ) אבל מהתגייסות הפורום לקטיף פילפלים באילת אני כבר מודיע לך שאת יכולה לשכוח!!!!!! והפילפלים? באמת שיחכו
יונית - למה רק ל- קוות???????????????????? לעשות מעשה ולהשתתף!!!!!!!!!! עינבלית -מרוצה שהצלחת להנות אפילו מקריאת ההודעה, הפעם רק קראת, בפעם הבאה את משתתפת נקודה. שום פטר ושום זאב לא יעמדו לך כתירוץ ואם צריך אז נקים עמדת ילדים ושקט להורים. אגב פטר והזאב - מקווים לשמוע את חוות דעתך גם הפעם. ולכולכן תודות על השבחים והמחמאות שחלקתן לי למרות שלא השתתפתן ואני מקווה שהתיאורים של כולנו בשילוב התמונות יגרשו לכן להרגיש ולו במעט שהייתן איתנו שבוע טוב

דודי

מעבר לנסיעה אחי התחתן יומיים קודם אז גם מהסיבה הזאת לא התאים מקווה שבפעם הבאה בעז"ה בכל מקרה ישר כוח לכולם

shir300

New member
מצטערת

שלא יכולתי להגיע ומקוה שתסלחו לי... האוטו הושבת ומכיון שאני מסיימת לעבוד בשלוש וחצי, להגיע באוטובוס מירושלים בפקקים היה בלתי אפשרי... איזה באסה. שמחה שנהנתם אני

קצת באיחור אבל מכל הלב ../images/Emo140.gif

אין לי מילים לתאר את שמחתי, שהייתי בזמן הנכון במקום הנכון גיליתי את הפורום המקסים הזה בדיוק שהתארגן המפגש - וזכיתי לקחת בו חלק תודה לכולכם, היה מעשיר וכיף גדול להכיר את כולכם אני מאוד חדשה בעניין הזה שלהכיר אנשים דרך האינטרנט שולם מתעניינים בתחום שהוא חלק בלתי נפרד מחיי מקווה שנמשיך לחזק ולתת ולהפרות אחד את השני גם על גבי דפי המחשב איילה- תודה על התמונות, יצא מקסים ומושקע שיהיה לכולנו שבוע טוב אמן! רוני

רוני, מוטב מאוחר מאשר אף פעם ../images/Emo24.gif

גם בפי אין מילים לתאר את התחושה לקרוא את מילותיך החמות והמחממות, בשם הפורום ובשם כולנו מודה לך מקרב לב על כך זוהי זכות גדולה לקבל שבחים כאלה ולדעת ששימחנו
והזכות הנוספת שנפלה בחלקנו מעבר לחברת פורום חדשה מעל ה
זכינו להכיר אותך וההכרות היתה הרבה יותר מנעימה
מודה לך על השתתפותך
לא יודע אם יצא לך לראות אבל בתגובות באישיות שהוספתי לכל המגיבים ציינתי שטעיתי בדרך בה דימיינתי חיצונית ואישית 4 מהמשתתפות... במקרה שלך צדקתי בול!!!!!!!!! ככה בדיוק תארתי לעצמי שאת!!!!!! כך שלמעשה הרגשתי כאילו כבר נפגשנו ואני מכיר אותך. אני גם שמח לשמוע שהמפגש היה מעשיר וכייפי ומעל לכל, שהפעמים הראשונות שלך בהכרות דרך אינטרנט עם אנשים שכולם חשים כמוך לגבי תחום עיסוקיינו וחיינו כאחד מתגלה כמוצלח ( בכל זאת יש כאלה שהפעמים הראשונות שלהם באתרים ופורומים לא היו נעימים כ"כ, כמובן שלא אצלנו
) מעריך מאוד את העובדה שכדי להיות עמנו נשארת ללון מיום רביעי באזור המרכז ואח"כ נסעת לצפון
אני לא רק מקווה, אני בטוח שיחד כולנו נמשיך לחזק, לתת ולהפרות גם בפורום. שבוע טוב ומוצלח אמן ואמן

ruthronen

New member
היה מעשיר וטוב

היי לכולם, מאוד נהנתי להכיר את כולם ביום חמישי האחרון... אני חושבת שהייתה תחושה של פירגון, רצון לשתף וכנות רבה בבעיות היומיומיות שאנו נתקלים בהן.. ממש בא לי כבר להכין בובה שתהיה כולה פרי יצריתי.. ( וסוף סוף הבנתי מה עושים עם הספוג... - לא לצחוק עליי). שיהיה לכולנו שבוע נפלא רות בארץ הסיפורים.

ואנחנו מודים לך מאוד ../images/Emo13.gif

על השתתפותך ועל המחמאות. גם אני נהנתי להכיר אותך
בהודעה שנתתי תגובה אישית לכל מי שהגיב סיפרתי שלגבי 4 משתתפות טעיתי בדרך בה דיימנתי אותן חיצונית ואישית מודה, לגביך טעיתי הכי בגדול
ככה זה עם קשר וירטואלי... מסכים עם כל ההגדרות שאיילה הגדירה אותך כאן אז לא אחזור על כך. שמח שאווירת הפירגון והאכפתיות שבה אנחנו מנסים לנהל את הפורום הצליחה לעבור אליך גם במציאות וזה מעיד רק על טיבם ואיכותם של החברים בו שלמרות עיסוקיינו לא לבשו בפורום שום מסכה שהוסרה מעל פניהם במפגש פנים אל פנים. אני מבין את ההרגשה והרצון לבובה מעשה ידייך
ולמה שנצחק??? נראה לך שאני מבין גדול ביצירת בובות? יש דברים שאני יודע ומכיר את כל שלבי העשייה רק שהתוצאה....
אם יש לך כישרון מתאים בידיים אז עם סבלנות, התמדה, השקעה ולמידה תגיעי לרגע שיהיו לך הרבה בובות פרי יצירתך כשזה יקרה ב"ה - חסר לך שאת לא משתפת בתמונות
בהצלחה!!! שבוע טוב ומוצלח

ההודעה: ואנחנו מודים מיועדת לרות רונן

ואם כבר ,אשאל אם שמת לב להודעה שרועי החמוד העלה עבורך בעניין הסיפור לחנוכה. ושאפו לרועי שחושב עלינו גם מחוץ לפורום!!!!!!!!!!

ayaly2

New member
גם לי היה כיף להכיר אותך../images/Emo140.gif

ובמיוחד לדעת שיש עוד כמוני במגזר הנשוי + ושאנחנו משלבות הכל תוך כדי...אז תתכונני וכולכם כמובן למסיבת הפורים שאני מארגנת

למעלה