מפגש פורום 21.12

fushi e

New member
מפגש פורום 21.12../images/Emo95.gif

סופית מי בא? כן-
לא-
ואגב איזה תאריך מגניב ייצא:)

amirbilu

New member
מקווה לבוא.

אחרי שעדי הורידה לי את הביטחון העצמי, אני כבר לא כזה בטוח.

../images/Emo45.gif ../images/Emo110.gif

פאק קצת נטשתי ת'פורום
לחץץ!!!! אין זמן!!! אז כןכן אני באה, אני כנראה אביא מצלמה (יש לי מלא פילים אני רוצה כבר לפתח אותם!!), ו.. זיהו

Just Adi

New member
אני הורדתי לך?!?!!??!!? ../images/Emo80.gif

שאלתי אם אתה רוצה לבוא לישון אצלי! זהו! זהו! אל תאשים אותי

6gaia9

New member
אני די חדשה בפורום ......

אני די ממש חדשה בפורום ואין לי מושג אם לבוא או לא לבוא ..... כי גם נראה לי אני יותר קטנה .... אז תעזרו לי !!!!!!!

טולָה

New member
אז ככה../images/Emo26.gif ../images/Emo85.gif

דבר ראשון-יש לך זמן עד יום ראשון להכיר את כולם לדבר והכל דבר שני-זה לא משנה כולם מדברים שם עם כולם והכל[אני מקווה לפחות!! כי גם אניל א מכירה יותר מדיי אנשים] תרגישי חופשי תעשי מה שאת מרגישה וזהו.

שמיקי

New member
אמממממממממ...

איזה יום זה יוצא??? ולא נראה לי שאני יבוא כי לא כתבתי פה מלאאאא זמן ואני לא מכירה אף אחד ואף אחד לא מכיר אותי..... אוקצור.... לא יודעת......... אני חולמת שאני נופלת את זוכרת, את זוכרת שכתבת אתה למטה מתרוצץ ומנסה לתפוס אותי את זוכרת שאהבת לשקר העזפת להשתכר במקום לדבר אליי!

madymad

New member
אממ..

אני לא נראה לי אבוא כי רק הצטרפתי לפני כמה ימים ויש לי אולי שתי הודעות ואני לא מכיר אף אחד וגם יום ראשון לא מסתדר לי אני מגיע לת"א רק ביום שלישי..=\ טוב לפחות תנצלו את ההזדמנות ותעשו לנו (לחדשים) הכרות שבמפגש הבא נוכל לבוא..:)

מההה שטויות! ../images/Emo110.gif

המפגש פורום הקודם נחל הצלחה גדולה והיה פנאן למרות שזאת הייתה פגישה ראשונה של כולנו אחד עם השני (חוצמזה שהכרתי את עדי פושי וזיו ממקודם אבל נו), והיה סבבה לגמרי.. טוב אני אצל חברה - זזה טאטא

blinkgirl182

New member
../images/Emo31.gif_=[[../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה שאני שוב מפסידה מפגש...אבל לחברה טובה שלי יש יומולדת..=[[...תהנו במפגש תביאי חוויות (ותמונות)..=]]

6gaia9

New member
אני חושבת שאני מגיעה ...

לא יודעת , כנראה שכן , למרות שאני לא מכירה כמעט אף אחד ואני קטנה יותר מכולכם ...אבל עדיין זה גם תלוי באמא ..... דרך אגב מי היה בהופעה של יהלי ?

nomchu

New member
לאדעת, אבל... ../images/Emo105.gif

21.12 זה התאריך של הבת מצווה שלי
(לפני שנה, נו
)

למעלה