מפגש פורום (4)

morancho1

New member
מפגש פורום (4)

חבר'ה אתם פשוט מדהימים, היה ממש כייף -במיוחד הפעילויות שאושרת הכינה לנו מבעוד מועד!! כמו תמיד אנשים השקיעו והכינו אוכל בעצמם! ואנחנו היינו עסוקים בדיבורים ולא באכילה.. דרישת שלום חמה לאמא של דורין- את מקבלת חיבוק ענקי מכל החבר'ה שהיו במיפגש- את אמא מגניבה ביותר!!:) בכל מקרה, למי שצילם- מזכירה לכם לאכסן את התמונות באתר שתהיה לנו גישה אליהם באמצעות סיסמה כדי שנוכל לצחוק קצת על עצמינו...:)

כמו בכל מפגש, היה כיף ../images/Emo9.gif

ושמחתי לפגוש עוד אנשים מהפורום שלא היו במפגשים קודמים. ד"ש חמה לאמא של דורין, את מוזמנת בחום לכתוב כאן גם את
מחכה לתמונות בקוצר רוח, אז דורין ואושרת, קדימה, להעלות

asiuta

New member
אכן היה כיף!

וכל הכבוד לאושרת על נידוב הבית והכנת הפעילות
ואני רוצה לראות כבר את התמונות!!!

dorin276

New member
התמונות יישלחו מחר בתקווה...

אמא שלי מוסרת שהיא תירשם לפורום בהקדם. סתאאאאאם... בכל אופן היא מוסרת תודה רבה לכולם. מכאן שלוחה הזמנה לכל הורי הפורום להמשיך לגלוש ולהשתתף איתנו בחוויות הקבלה והלימודים, כאן וגם בפורום ההורים שייפתח בקרוב (מי שהיה במפגש יודע אמא של מי תנהל אותו!! רמז: לא שלי!)
ואגב: לכל חובבי הפיסיקה במפגש, מורנצ'ו פתרה את התעלומה הפיסיקלית. לעיונכם

natalysh

New member
../images/Emo10.gif

אני רוצה גם. ושמישהו יספר לי מה היה ואיך קשורה לעניין אימא של דורין.

morancho1

New member
הסבר:

אמא של דורין היא קוראת סמוייה נלהבת של הפורום.. חשבנו על הרעיון להקים "פורום תמיכה להורים של מועמדים של רפואה", ושאמא של אושרית תנהל אותו, כמיטב המסורת בבית....!! :):)

oshratush

New member
../images/Emo201.gifלאוהד......

קבל את התנצלותי רק הרגע בכלל הפעלתי את המחר ושמתי לב ברבע ל11 כתבת פה מסר......יו וכולנו תהינו איפה אתה:/ חבל שלא ניסית להתעדכן אתמול.

oshratush

New member
../images/Emo12.gifמתנצלת.......

לא שמתי לב שלמטה יש על זה שירשור

זה הולך להיות קצת ארוך, ראו הוזהרתם

:$ :$ :$ לפני שהגעתי למפגש הפורום קצת חששתי :$. הייתי בטוחה שאני הולכת לפגוש קבוצה של אנשים גאונים ומבריקים, שחלקם עמדו במשימה האחת והיחידה שאני לא מצליחה להגשים כל כך. מה שגיליתי היה דומה וקצת שונה. כמובן שכולם היו מבריקים וגאונים, אבל קבוצה חמה, מקבלת, מרתקת, עם סיפור מרגש ומלהיב של כל אחד ואחד... קבוצה כזו לא רואים (אל תוסיפו את הפ' ) בהרבה מקומות...ודווקא כמי שלמדה בכל אותן מסגרות תחרותיות... הייתם מבחינתי ההפך הגמור לכל מה שיצר אצלי את האנטגוניזם הזה למסגרות האלו, ונתתם לי המון תיקווה - שזה אפשרי, ושאפשר להצליח! מעבר לכך, היה ממש כיף לפגוש את כל האנשים שמאחורי הכינויים האלו ולגלות שאתם מגניבים הרבה יותר במציאות! ממש נהניתי ומחכה לראות את התמונות. אמא של דורין - כל הכבוד על המעקב הצמוד :) תנסי לנחש מי אנחנו בתמונות. נראה אם את מצליחה ;) וכמו שמורן אמרה - עד כה אף אחד לא היה שונה במציאות... כן ירבו מפגשיהפורום!

dorin276

New member
תמונות תמונות!!

ובכן העליתי את התמונות לאלבום ב-pic, כל משתתפי המפגש יקבלו מסר בהקדם עם הקישור לתמונות.

תודה!!

תודה רבה!!! אין כמו תמונות!!! האם התמונות הגשימו את מטרתן? wolfv - אם תוכל לשלוח לנו (ליאור ולי ושאר המתעניינים...) לינק על התיאוריות בפסיכולוגיה - יהיה נחמד

למעלה