מפגש פורום 907 - #7

The Guardian17

New member
מפגש פורום 907 - #7 ../images/Emo106.gif

היו מוכנים, שריינו יומנים...
מפגש הפורום יתקיים בגן המשולש בת"א, ביום חמישי, בתאריך 30.8.07. המפגש יחל בשעה 13:00 (השעה אינה סופית לבינתיים, פרטים יימסרו בהמשך). מפה להתמצאות מצורפת. למען הסר ספק - גן המשולש ממוקם בצמוד לרכבת מרכז וכ-5 דקות הליכה מקניון עזריאלי.
אם הנך מתכוון להגיע, ואנו מאמינים שכן (אחרת נשקול חסימה), הנך מתבקש להביא חטיף כלשהו או שתייה (רצוי גם שמישהו יביא כוסות, זה באמת יעזור). בנוסף, במידה ולמישהו יש שאלות ותהיות בנוגע למפגש - מתבקש לשרשר לפה או לשלוח לי במסר.
לקוראים הסמויים ולמתלבטים להגיע
לא פעם שגולשים סמויים או שכמעט ולא כותבים בפורום, אלא סתם קוראים, מגיעים למפגשים. תרגישו חופשי להגיע, ניתן לשלוח אלי מסר לקבלת פרטים והסברים נוספים. נ.ב מתנות ליום הולדתי יתקבלו בברכה (אין להביא הפתעות בסגנון אלו שהובאו למילושוביץ). כולם מוזמנים להגיע (כן, בייחוד הרכים שבכם
).
עדכונים יימסרו בהמשך ובשבוע המפגש עצמו. מגיעים ?
לא מגיעים? למקלחות

פעילויות במפגש ?

האם ישחטו חתולים ? יחוללו קברים ? יא.... בתולות ? יורעלו זקנות שמנות? יורעלו סתם שמנות? יעלו באש טיפשים וילדים מעצבנים? יתנסו הזרקה נושאת פרסים של הרואין\חשיש\קוק\קריסטל\אקסטזי\אקטהטיזי? בקצור האים יש טעם להגיע?

דיתוּש

New member
אני לא יודעת מי מזריק חשיש.

או קוק, או קריסטל, או אקסטות. אולי בשנה הבאה ילמדו אותך בכיתה ז' מה בדיוק עושים עם מה. בהצלחה!

Witchcrafts

New member
יש שטן, זה די והותר.

(אם כי סביר להניח שלא אראה שם נוכחות. תלוי בצבא, בקק"צ וכאלה.)

MajorWinters

New member
יהיה משחק חדשני

כל הבאים למפגש יקבלו שקית עם גרם של אבקה לבנה שהם צריכים להסניף. כמעט כולם יזכו להנות מגרם של קוק, ורק אחד יסניף גרם אנתרקס. כמו רולטה רוסית כזה...

Roobie

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif + רעיון לא קשור

אפשר ליצור קשר עם משפחת המתנחלים שהתנחלה לידנו במפגש הקודם ושהאבא אצלה התרסק כשניסה לרכב על האופניים על הדשא? מעט מאוד אנשים נהנו מזה במפגש ההוא (אבל את החיוך הרחב של חוי, היישר מול פניו של הבייבי-מתנחל שרץ לעזור לאביו, קשה לשכוח).

את החיוך שלי תמיד קשה לשכוח

במיוחד כשזה בכניסה לגן ילדים עם יד אחת מחזיקה סוכריה והיד השניה מלטפת ילדון מתוק. אני אישית מתגעגע לילדה עם הבובות ממפגשים קודמים. עוד לא הרסנו לה את כל הבובות.

The Guardian17

New member
תשובה

תוכל להגיע מאוחר יותר, אנחנו נהיה שם. אני גם מאמין שהשעה קצת תידחה, תלוי בבקשות של כולם. לכן חשוב שאנשים כאן יציינו זאת.

Chandler Rulz

New member
לא יהיה סיכוי בו תחליטו לערוק לעזריאלי או כל

מוקד פיגועים זה או אחר, ואני אמצא את עצמי לבד בגן המשולש עם הגופה של ההוא שקיבל גרם אנתרקס?

Roobie

New member
כדי להימנע ממחדלי הקיץ שעבר

הפעם צריך להכין רשימה מסודרת ולא רק לקוות שכל אחד יביא מה שבא לו. פעם שעברה היה איזה מיץ, דיאט קולה ושקית תפוצ'יפס קטנה. בלי כוסות.

למעלה