מפגש פורום. DDD: (תאריך סופי)

Ayelet chan

New member
מפגש פורום. DDD: (תאריך סופי)

מי שלא יכול לבוא, לא נורא, יהיה עוד אחד באוגוסט. המפגש יתקיים ב30.7 בקניון עזריאלי בת"א, בשעה 11:30. בואו בהמוניכם! אני מקווה שהרוב יבואו. ^__^; לאנשים שלא קשורים לפורום בשום דרך; אתם מוזמנים לבוא ולגרום לנו להכיר אתכם X:

mike 666

New member
לבוא לבוא תבואו תבואו

חהההה אחרי חצי שנה שאני לא פה בערך , סתם ..כמה חודשים , אני חוזר ...וב ק-ט-ן !!!!! ממש פיצפון , צוציק . ואני חוזר מבואס ...כי נארוטו הולך למות לנו !! בערוץ הילדים , כן כן . נארוטו הולך לבוא לשם ...ובעברית . אני שונא את ערוץ הילדים D : אני ממש ממש ממש רוצה להרוג אותם אחד אחד D : את כולם ^_^ בליץ' ...אני צריך להמשיך לראות את זה ..לא ראיתי את זה גם כמה חודשים ..וואיי צריך להמשיך , לפחות זה יש לי לא בעברית ..ביינתיים ..אההההה T_T

rukia chan

New member
../images/Emo45.gif אבל תודיעו ככה שבוע לפני או

שאני לא אזכור ;;

Kawaii Baka

New member
אם יפורסם מדריך לחדירה חשאית

לעזריאלי, אני אולי גם אגיע.

MrsGreen

New member
במיוחד אחרי מה שקרה אתמול O:

שמעתי שהנהלת עזריאלי הודיעה חגיגית ליריב חבוט (מנהל אתר ישרא בלוג) שיותר לא יהיו מפגשים כמו אתמול (מפגש ישרא בו לא נוכחתי..) ואסור להם להכנס לשם יותר. שזה אומר, שקבוצות גדולות בעזראלי זה לא טוב. הזהרו

Sakai Shana

New member
מה הבעיה שלכם לבוא

פעם אחת לעזריאלי לבושים ונעולים בפומה ואדידס? P< ... תשכחו מזה. אני אבוא אם אני ארצה עם מוהיקן, אבל אותי אף אחד לא יפנה מעזריאלי. לא נתפנה! זה הבית שלנו! >< [הבית שני, נו. ]; ]

Fay Wood

New member
הוו!!1 כןכן!!1 ../images/Emo168.gif

והרבהרבה ורודצומי! עם נעלי שפיצים שעושים הרבה טאקטאק ברצפה! והרבהרבה צהוב בשיער. ^__^ זה יכול להיות מגניב. XDDD

Sakai Shana

New member
כןכןכןכןכןכן!!!11

פורום בליץ' כבר לא חננות!!!!1 אנחנו פאקצווות~!!11 DDDD:

rukia chan

New member
XDD זה רעיון משעשע זה מזכיר לי

שבתחילת השנה אצלנו בגבעתיים הפריקים עשו יום כזה שנקרא יום הפקאצה 2005וכולם הלכו לקניון לבושים בוורוד (כולל הבנים כמובן XD) והתנהגו כמו פקאצות. והם גם הקליטו את עצמם. ואני ברוב טמטומי פספסתי את זה T_T טובנו, הפריקים של גבעתיים ממילא שונאים אותי אז לא הייתי מסתדרת שם ^__^ וואע, נכון שכל זה בכלל לא מעניין אפחד? ברברתי יותר מידי. אני אשתוק עכשיו >.<

Fay Wood

New member
XDDD זה כמו שמתישהו ../images/Emo168.gif

שני גייז מסוממים מהכיתה שלי החליטו שהם באים לבצפר עם חוטיני. והם תמיד לובשים מכנסיים שמתחילים מתחת לתחת. ולא הייתי ביום הזה. ואמרו לי שהיה מצחיק T-T

MrsGreen

New member
אבוי!

היום השגתי עבודה O_O מה שאומר שלא אוכל להגיע, או שלא אוכל להגיע בזמן, למפגש פורום! אבוי ;;

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif

למעלה