מפגש פורום

Beautiful Scar

New member
מפגש פורום ../images/Emo11.gif

יש מפגש פורום? אם כן מתי הוא? אם לא. בואו נקבע מפגש פורום D:

חחח אבל רק לפני שנייה הוא נפתח!

אפילו שיש בו יותר פעילות מלפורום ממוצא בשנה. אני אומר מפגש משותף עם פורום פקצות. כל אחד להביא את כלי הנשק of choice

הוא לא אמר של איזה פורום...

רוב הסיכויים שזה סתם מפגש אצלו בבית שבו הוא יפתה ילדות קטנות (לא חסר כאן) עם סוכריות

soulz

New member
אהם אהם

יש לי מספיק הזדמנויות לפתות ילדות קטנות בארועים החברתיים שיוצא לי לבלות בהם, אבל משום שאני לא מסוגל לעשות כלום עם קטינות מטעמי מנטליות... :\ בכ'א, מפגש בעזראלי כמובן

soulz

New member
שלנו כמובן : )

ובמקרה יהיה שם גם את פורום תפקידים של גיימר : )

Greebo

New member
גיא, אתה עומו : ם

אתם מוזמנים למפגש כמובן....גיימרים כוסונים שאנחנו.. הו.. כן.. וגיא לא ידע מה לעשות עם בחורה גם אם היא פיתה.. הו. כן. ... אכן.. בכל מיקרה תגיעו...זה כיף...אונסים קטינים..

המממ...

void Meet() { if(ForomMeet==1) { time=time0; place=place0; } else scanf("%d%d",time,place); } ותסלחו לי שלא היה לי ראש להזכר בהגדרות של פויינטרים

Greebo

New member
לא לא

זה
Class CForum { public: void Meet(CLocation, CDate); private: CPerson* peMembers } main() { CForum hnunim; hnunim.Meet(Azrieli,29-12-05); }​

לא! זה:

mov ax, 'a' mov bl, 29 mov bh, 12 mov cl, 5 location db 0 date db 0, 0, 0 mov location, ax mov date[0], bl mov date[1], bh mov date[2], cl mov ax, 4c00h int 21h אוקי זה היה עלוב. נו מה לעשות. זה אסמבלר. אני לא אוהב אסמבלר.

MajorWinters

New member
חכי,

הפורום עוד בחיתוליו, הוא רק לומד להשתין לבד... יש פה ניצנים יפים מאוד של קהילה, ואנשים פה מתחילים להכיר אחד את השני, אבל אנחנו עדיין לא ממש קהילה... אנחנו עדיין לא בני שבועיים, לדעתי, אפשר לחכות קצת... מצד שני, מי שמגיע לקא-בום בחופשת חנוכה, אפשר לעשות שם מין מפגשון...

Road death

New member
לאלאלאלא.. אל תעשו מפגש

אנחנו עד בקושי יודעים מי אנחנו וזה פורום רק מתחיל.. תעשו טובה, אל תעשו מפגש- גמני חשבתי על זה ואז חשבתי גם על זה שזה דבילי כי הפרום רק נולד. תחשבו על זה..

MajorWinters

New member
לא עושים מפגש../images/Emo13.gif

אבל... אם ממילא יהיו כבר כמה אנשים באותו מקום, אפשר להגיד שלום...

למעלה