מפגש פורום

מיצי007

New member
מפגש פורום../images/Emo183.gif

עוד שבועיים וחצי, אם הכל אמור ללכת כמתוכנן, "בבל" יוצא אצלנו לאקרנים ב30.11.06 חשבתי לעצמי, כמו שכבר בנות רבות הציעו....ולאחר שהפורום הזה קיים כבר שנתיים וחצי ברשת, לקיים מפגש פורום. אז מה אתן אומרות, האם אתן בעד לקיים את המפגש פורום בתאריך הבכורה בYESPLANET(כי רק שם שווה באמת לראות סרטים)? או שיש לכן הצעות אחרות וכו'....אנא שרשרו להודעה זאת
מיצי

מיצי007

New member
אני מניחה שהבכורה תהיה בערב

היא יוצאת ביום חמישי, כמו כל הבכורות... ובצהריים או בוקר זה לא פרקטי מכיוון שיש בנות שעובדות/לומדות.

ב-30 אני בבית אבל../images/Emo60.gif

אני ב-30 בבית כי יש טיול שנתי ואני לא יוצאת השנה
אבל כל החברות שלי יוצאות גם, ולבד אני לא אבוא אז
סורי

האמת היא שזו דווקא פשרה טובה

אני מגיעה מהצפון, חלק מגיעות מהדרום, ואת מאיזור ירושלים (הצצתי בכרטיס
)- אז נפגשים איפשהו באמצע... וגם בבית קולנוע טוב, לפחות לטענת מיצי (אני לא הייתי שם
)
אפשר גם ב"סינמה סיטי", אבל נראה לי שזה יהיה אפילו פחות נוח להגיע

זה מקום מדהים

יש 13 אולמות מסכים ע-נקייים והמושבים הם ממש מדורגים מנמוך לגבוה,הכי גבוה זה ממש עד סוף המסך הווליום...טוב הווליום הכי ברור ששמעתי.. שווה בהחלט!

Mayuchkita

New member
את יכולה לבוא !! ../images/Emo98.gif

תבואי בלי חברה שלך גמני לא באה עם אף אחד רגע, איפה את גרה ?!

ליד חדרה../images/Emo60.gif

אמא לא מרשה לי בלי חברה או בת דודה או מישהי איתי.. ואין אפשרות להביא איתי מישהי
אי אפשר להעביר את זה לחנוכה

מיצי007

New member
אפשר להעביר את זה לחנוכה

אבל אל תשכחי שיש אנשים שעובדים ולומדים....ככה שאין לנו חופש מהביצפר. אין חובה שניפגש בבכורה, אבל לא הייתי רוצה ממש שתביאו אנשים מחוץ לפורום....כי לא יודעת, זה לא קשור כזה לא?

אז אם אני לא באה עם חברה../images/Emo60.gif

אני לא באה חחח זה לא שאני החלטתי לא לבוא לבד.. הייתי באה לבד אבל אמא לא מרשה לי.. ככה שאו עם בת דודה[שהיא ממש אחלה באמת..חח] או לא באה
ודווקא אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצה לבוא.. לראות את בראד ולמות מאהבה מול המסךךך ולא להרגיש בדד ומפגרת

מיצי007

New member
ולהשמיע אנחות למיניהן....

זה בסדר להביא מישהי אם זה תלוי בזה שתבואי!!!!!

Mayuchkita

New member
כן מקום ממש יפה

10 דק' מהבית שלי, סה"כ כמה אולמות קולנוע חדשים (ויפים) זה הקניון הקבוע שאליו אני תמיד הולכת. והייתי שם כבר כמה פעמים (בקולנוע שם) והוא ממש יפה

הו, מגניב ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

איפה זה באמת??
חשוב גם לדאוג שזה לא יהיה מאוחר מדיי בערב, כדי שלמי מאיתנו שמגיעה בלי רכב (ולדעתי הרוב)- יהיה איך לחזור... (ואגב- זה 5 ימים לפני היומולדת שלי
)

למעלה