מפגש פורום?

Gilliana

New member
בכנס - מצויין

לפני כן אני חוששת שלא אוכל להתפנות למפגש, בודאי שלא ביום רביעי הקרוב.

השאלה היא עד כמה זה מעשי

את תהיי שם, אני גם. מה עם כל השאר? אנחנו לא רוצים לעשות מפגש של 2-3 אנשים. לפי מה שזכור לי, בפעם האחרונה שהנושא עלה בפורום, היתה התנגדות לנתניה כמקום מפגש..

Gilliana

New member
מבינה את הבעיה

ואם יש אופציה טובה יותר שמתאימה לרוב האנשים - אדרבא ואדרבא. אני רק חושבת שרצוי וראוי שיגיעו כמה שיותר חברי פורום לכנס ובינינו, מדובר על ארוע שמתרחש אחת לחצי שנה כך שאפשר באופן חריג לשנס מתניים ולהגיע עד נתניה (בסה"כ חצי שעה נסיעה מת"א).

.... ../images/Emo150.gif ....

אני חושב שעם כל הכבוד ל"פעם בשנה" (באמת בלי להעליב) נתניה היא לא אופציה למפגש...חלק מפה בני נוער או סתם אנשים בלי מכונית... אני ממליץ כמובן על המקום המרכזי של תפוז שזה עזריאלי או כיכר רבין (מלכי ישראל)...

מה ההבדל?

אם אתה מגיע כבר לעזריאלי, יש לך רכבת משם לנתניה. אז מה הסיפור? ד"א, זה יכול להיות ממש מצחיק אם עושים מפגש בכיכר רבין כמו שאמרת ופתאום נוחתת חללית באמצע הכיכר

חפY

New member
ואז המפגש יעבור לתוך החללית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם נרצה או לא...

אני יודע שזה רק חלומות שלי אבל..

יש כמה מקומות שהייתי רוצה לעשות בהם את המפגש:
רייצ'ל, נאוודה - היישוב הקרוב ביותר לאיזור 51 (והם עושים לא מעט כסף מהתיירים שבאים לשם).
מוזיאון העב"מים ברוזוול - לא נראה לי שצריך לפרט עוד...
מושב קדימה - אחד המקומות שסימלו את גל העב"מים של אמצע שנות ה-90
מאדים - מה קרה? למה אנחנו צריכים לארח כל פעם את המפגשים? הגיע הזמן שגם החוצנים יארגנו לנו איזה מפגש..

Gilliana

New member
אני אמנם לא רוצה לפתוח וויכוח...

... אבל אני כן רוצה להוסיף ולחזק ולשאול מה בדיוק יש לעשות באמצע ככר רבין? לשבת על המדרכות? לא נשמע מכובד. ואין קשר לבני נוער או לאנשים ללא מכונית. רק מי שיש לו מכונית יכול להגיע לנתניה? זה ממש לא קשור ולא שייך לעניין. יש תחבורה ציבורית פנטסטית - מוניות שירות מהתחנה המרכזית ורכבת מ-4 תחנות שונות בתוך ת"א, אין יותר פשוט מזה.

ממממ....

"מוניות שירות מהתחנה המרכזית ורכבת מ-4 תחנות שונות בתוך ת"א, אין יותר פשוט מזה" ומאיפה התקציב?

Gilliana

New member
ומאיפה תקציב להגיע לעזריאלי?

מה, כולם תל-אביבים? אני בספק...

תראי...

להגיע לתל אביב (אני גר בירושלים) לבנייני עזריאלי, זה עניין של נסיעת הלוך חזור בינעירונית. נתניה זה עניין של 2...

Gilliana

New member
לא מדויק

א. יש קו אוטובוס ישיר ירושלים-נתניה ב. יש רכבת ההפרש במחיר הוא של אולי 10 שקלים, לא יותר. מה שאני רוצה לומר בשורה התחתונה הוא שהשיקול של יותר נוח וקרוב בת"א הוא מוטעה ומדובר בסוג מסויים של אשליה - מי שמגיע במכונית סובל מבעיית חניה ומי שמגיע בתחבורה ציבורית - כבר אין הבדל בין ת"א לנתניה. אפשר לעשות סקר בין חברי הפורום ולראות למי נוח יותר איפה - אני חושבת שזה הפתרון הטוב ביותר.

למעלה