מפגש פורום

בת ים

New member
מפגש פורום../images/Emo26.gif

לידיעת חברי הפורום, אנחנו מתכננים מפגשון פורום בחודש הבא. שני תאריכים אפשרים: 13/6 או ה16/6 שעה:17:00 כיאה למפגש שכזה...על סירה, מתוכנן שייט של כ3 שעות. עלות כ15$ למשתתף. כל מי שמעוניין להגיע, בבקשה הוסיפו את שמכם כולל תאריך, המתאים לכם, לשרשור זה. תודה

tiltanit

New member
מפגש פורום

בת ים יקרה - סחתיין על המפגש וגם על הדיווח המעניין מההפלגה שלך על הMUMM30 באיזו מרינה המפגש אמור להתקיים? (כרגע נראה לי שה-16 עדיף עבורינו ) תודה :)

בת ים

New member
בסיבוב הזה../images/Emo26.gif

יש מקום ל8 אנשים. בהמשך, אם תהיה הענות נוכל להוציא 2 סירות. אבל, מתחילים בקטן בתקווה לגדול בעתיד
ומאחר שאין לנו סירה מארחת מקרב אנשי הפורום, אנחנו שוכרים סירה. מדובר בסירה ג´נו 36 פיט ממועדון השייט של בי"ס אזימוט, שלרגל המפגש הראשון של הפורום נתנו לנו מחיר מצויין בהחלט. בדקנו גם אפשריות אחרות, הרבה פחות כדאיות. מעצם היותנו פורום שייט, העדפנו לארגן מפגשון ראשון על סירה בים ולראות כיצד יתפתחו הענינים בעתיד.

בת ים

New member
ממרינה ת"א

שמחה שאהבת את הדיווח, היה לי כיף אדיר, אפילו מתחילות להתרוצץ לי מחשבות בראש, לקחת קורס מלא.

amirff

New member
13 מתאים > אם אני בארץ

יש מקום לחדשים??? באופן עקרוני מתאים לי ה 13 רק לא בטוח שאני בארצנו הקטנטונת > כמה ימים לפני אפשר לתת תשובה סופית??

בת ים

New member
מסתמן ה16 לחודש כתאריך יעד../images/Emo45.gif

וכן, יש עדיין מקום. אם מתאים לך, אשמח לדעת באופן מוחלט כשבוע לפני-ב9 לחודש הבא.

סינאן

New member
st \by

הלו הלו שני התאריכים תפוסים לי אבל אנסה לברוח לכן הכניסו אותי בעדיפות שניה יותר קרוב לתאריך אני אדע טוב יותר תודה וכל הכבוד

למעלה