מפגש פורום

מפגש פורום ../images/Emo26.gif

אז.....תשמעו אנשים! המקום הנבחר הוא כניראה עזריאלי, על הגג בגלל הנוחות..... ועכשיו לתאריכים..... הרבה ביקשו על תחילת אוגוסט במקום סוף יולי וזה מה שיהיה... השאלה אם אתם רוצים 1 ב31 ביולי (יום ראשון) 2 ב1 באוגוסט (יום שני) 3 ב2 באוגוסט 4 ב3 באוגוסט 5 ב4 באוגוסט הצביעו בהמוניכם!

bijo2

New member
סליחה על הבורות...../images/Emo163.gif

אני קצת חדש פה, מה בדיוק קורה במפגשים האלה? כל אחד מהפורום יכול לבוא?

זהו המפגש הראשון שלנו

חשבתי שיהיה נחמד לעשות מפגש, במיוחד עבור הצעירים-יותר מבין הגולשים, שסביר שיהיה להם יותר מהמשותף. אם המפגש יהיה בעזריאלי, נניח, אזי אין הרבה מה לעשות חוץ מלשבת על הגג (יש שם קפטריה?) ולהכיר אחת את השני.

bijo2

New member
אם ככה... 4 באוגוסט

אני אנסה לדחוף את בין המועדי ב' שלי...

One Echoe

New member
לא ממש אכפת לי.

דחיתי את העבודה שלי בשבועיים, ואני מתחיל לעבוד ב7 לאוגוסט, אז לא אכפת לי מתי זה יהיה. בכל אופן, עזריאלי זה מעולה. ולמי ששאל מה עושים שם. מביאים גיטרות. אוכל. מדברים...מכירים. ועוד כל מיני...

המפגש

נחמד, אבל האם תהיה מערכת הגברה? איך אפשר להפגש בלי להשמיע את המוזיקה?! אדם

אנחנו ניהיה במקום ציבורי.....

אתה תצתרך לדאוג למערכת הגברה או משו מצידך אם אתה רוצה בכך תקעי חשמל יש שם ניראה לי....

אוי לצבא...

קצת בעיה... כי ב-28 ביולי אני מת. או מתגייס, איזה שתרצו. אבל לא נורא... אולי נצא במיוחד מבא"ח נח"ל למפגש. הרי ידוע שהצבא מאשר ומרשה כל דבר שרק תרצה. לא? נו שויין. נקנה פיתות ונדמיין את תל אביב מתל-ערד. גם כן חייל.

כנ"ל

בואו נסגר על תאריך השבוע... אולי בכל זאת חיילים יצליחו לצאת ביום #ראשון # שני #. דבר אחרון בשבילך מוסטפה: אוגוסט 05 צעירים.

אפשר גם לעשות יותר ממפגש אחד

אם אי אפשר לסגור על תאריך אחד. אבל, ההחלטה בידיכם.

אתה בגרעין?

לאן אתה רוצה להגיע ? גדודים (עמכא, שכונה, צחוקים...) או הסיירת (!) ?

קיבוצניק שמאלני מסריח...

בגללך הסתפרתי עכשיו... שנה וקצת של שיער, עכשיו בדרך לתל אביב.

weird dust

New member
גם אני רוצה להגיע ../images/Emo6.gif

בכל מיקרה אני מתגייס ב4 ככה שצריך כמה (מומלץ כמה שיותר) ימים לפני
ב-31 זה יהיה בסדר לי בעיקרון אבל אם יהיה מוקדם יותר יהיה יותר נוח (וגם לזה שמעלי יהיה עדיף מוקדם יותר).

למעלה