מפגש פורום

10 הגרי

New member
מפגש פורום-הרחבה

במחשבה משותפת חשבנו,הילה ואני,שהגיע הזמן לקיים את מפגש הפורום המיוחל. מכיוון שגלי אינה מופיעה בתקופה האחרונה בעיר הבירה,הילה החליטה להזמין את חברי הפורום שמוקדש לגלי,לבקר בעיר זו. כתבו לנו,מה דעתכם על כך,על מנת שנוכל לתאם תאריך,שיהיה מקובל על כולם.

שרית7

New member
אז נראה לי דווקא אחלה.

אבל לא יהיה המוני מדיי? תהלוכות וכאלה בחולון יש עדלאידע בפורים

hilali1

New member
פורים בירושלים זה רק ביום ראשון

ואצלנו אין תהלוכות וכאלה. בטח לא ביום שישי

שרית7

New member
סבבה הייתי ולכת לגן החיות התנכי.

בפעם המאה לא נמאס לי לעולם

willo1

New member
אני דווקא הייתי בתחילת שנה

בכל אופן, אני אוכל להגיע אבל אני אצטרך להיות בבית עד שבת כך שזה מאוד תלוי מתי נפגשים ואם זה לא מאוחר מדיי מבחינת השעות..

בקשר למפגש פורום כנראה אני לא יבוא

ככה בגלל שאני חדש בפורום הזה אני מבקש עוד טיפה זמן להתרגל הפסדתי הרבה חומר באסה

שרית7

New member
נשמח לארח אותך תמיד.

היה גם מפגש עם גלי לפני חצי שנה בדירה של אחד המעריצים שלה שנידב את ביתו.

אנחנו דווקא נשמח מאוד להכירך

הפסדת חומר אך תשלימו בכמה ימים אכן עשינו פעם מפגש מעריצים עם גלי, לפני חצי שנה בערך היה ממש נחמד הנה תמונה של גלי חותמת לאחד המעריצים

willo1

New member
חה!

זה העט שלי! חחחחחחח היא חותמת לי פה חחחחחח

מישהו כאן שאל

מישהו כאן שאל אותי על הופעה של גלי עטרי אם הייתי בהופעה שלה לצערי לא מכיון שלא הייתה לי בת זוג ללכת איתה להופעה ל גלי לא הולכים לבד. וגם זה היה באמצע השבוע כך שלא ממש יכולתי. אם תהיה הופעה לקראת סוף שבוע אז בטוח אני יבוא. הייתי בהופעות אחרות ולמי שרוצה לדעת יש הופעה של סי היימן גם שם אני אהיה בגבעתיים בסוף החודש. אבל אל תדאגו אני אגיע גם להופעה של גלי

מישהו רוצה לבוא בסוף החדש להופעה

מישהו מעוניין לבוא להופעה של סי היימן בגבעתיים בסוף החודש??

שרית7

New member
אולי ... עד סוף החודש אלוהים גדול..

הייתי בשתי הופעות שלה לפני איזה 10 שנים בערך כשהייתי חיילת עם אסף דרעי מיודענו שלהשכלה כללית היא היתה הזמרת הראשונה שהוא התחיל לעבוד אתה. האמת היא שאני מאוד מחבבת את סי אבל אני לא כל כך מתחברת לחומר המוזיקאלי שלי. וגם לא לשל ריטה אגב. אני יותר נורית גלרון, יהודית רביץ ו... אל תזדעזעו בבקשה)... חוה אלברשטיין... זה מבחינת זמרות ישראליות אה וריקי גל כמובן למרות שאני מתחברת לחלק קטן מהשירים של ריקי אבל... ריקי היא פשוט פרפורמרית מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! היא יודעת להופיע היא ממש חיית במה ורק בשביל זה שווה לראות אותה בהופעה חוץ מזה שבאמת יש לה קול מצויין לטעמי.

למעלה