מפגש פורום

Angelus

New member
מפגש פורום../images/Emo35.gif

טוב, אני וגיט[ע] דיברנו ב msn והחלטנו להעלות את זה בפורום, להחלטתכם. מה דעתכם על מפגש פורום ביום רביעי\חמישי\שישי[?] הבא? בדשא ליד רכבת ת"א מרכז, גיט[ע] תכין משחקים ונביא כל מני דברים שקשורים לסקראבס ויהיה שכונתי ומעניין.
מה אתם חושבים? יש סיכוי שאולי יתנו לי גם רגילה של שבוע ואז יהיו לי עוד תאריכים שאוכל להגיע. כלומר, המפגש יכול להתקיים בלעדיי [ואני יודע שגיט[ע] תשמח, אבל מאוד ארצה להיות שם
] בקיצור, שרשרו תגובותייכם.

קודם כל מה אתה חושף את זה

שאני מבזבזת מזמני הפרטי על דיבורים איתך. יש דברים שהעולם לא צריך לדעת. ואם גם לכם יש חשק להכין משהו תכינו- שלא הכל יפול עליי, בן עוולה
ואני מציעה את יום חמישי כי אז זה סופ"ש כזה
אה ו... כלב, אין מפגש בלי מנהל פורום
אוויל

Angelus

New member
בוודאי שיש, פלשתית.

אני מודע לכך שאת לא תוכלי לשאת את המחשבה של פגישת פורום בלעדי, אבל זה באמת קורה לפעמיים. [
]

steelwater

New member
בלאחחס

האמת שהבתחלה באמת התגובות לא היו משהו, אבל הוא ממש הכניס לך בתגובה הזאת ואת יכולה לאכול את הכובע שלך עצמך! הא!

Angelus

New member
דיי, דיי..

עכשיו את סתם חלושה.
דברי איתי ב-msn ופשוט תפרשי בשיא.

steelwater

New member
המממ...

בן, אי אפשר להיפגש בלי שני המנהלים! יא דפוק... ואני לא יודעת, לא מוקדם מידי למפגש? לא נראה יל שאני יכולה ברביעי וחמישי הבאים כי יש לי משמרות בוקר. אבל אם זה היהי בערב אז כנראה שכן.

steelwater

New member
כן

שישי אני גם יכולה נראה לי. אבל עדיף אויל רביעי או חמישי בערב, אבל בעצם אז אני אהיה במדים וזה בלאחס, או שאני אחליף לפני.

limors2

Active member
אהה רכבות זה טוב../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

יש לי בחינם
אמממ אני לא חושבת שיהיה לי מה לעשות ברביעי חמישי אז נראה....

למעלה