../images/Emo41.gif מצעד המקומות הגרועים למפגש ../images/Emo41.gif
אז אני רואה ש"מפגשפורום" הגיע עד לפורום המרוחק של קין וכן, אני מביא את השירשור שפרסמתי בתחילת השבוע ב-3 פורומים שונים וזה הרביעי!!
(אני בינלאומי או מה!!!
). אז את זה פרסמתי בפורום מצעדים כי בשבוע הבא אולי אולי נפגש, והחלטתי להזהיר את כולם ולעשות את
המקומות הכי גרועים למפגש פורום!!! מקום 12: פארק הירקון/פארק איילון/ כל פארק שהוא מהסיבה הפשוטה: קחו חובבי אינטרנט מופרעים ושימו אותם בפארק. מה התוצאה: מפגע סביבתי חמור ואזעקת מחלקת איכות הסביבה העירונית למקום. לא מתאים
מקום 11: הגראנד קניון בחיפה נו באמת! אנחנו אולי יודעים מי צעד במצעד האלג'ירי במקום ה-9 ב-1996, אבל להתמצא בקניומפלצת הזה אף אחד כבר לא יכול... תקראו מה קרה קרה לחבר'ה מפורום "מפצחי אגוזים" שעשו את המפגש שלהם שם.....מה.....מה?....אין כבר פורום כזה???....בדיוק!
מקום 10: קניון הזהב בראשל"צ כי בינינו - מי מגיע לקניון הענקי הזה אם הוא לא ראשל"צי? בדיוק!! nobady!!! איטס פאר אוואי!
מקום 9: קניון עזריאלי הקניון הזה הפך להיות (ונגדיר במילים עדינות): זונת המפגשים האינטרנטיים של ישראל! כל מי שחפצה נפשו עושה שם מפגש: פורומים בתפוז, פורומים בנענע, פורומים בכלל, ישרא-בלוג, בלוגי-בלוג , בלוגרים למינהם, אספני בולים, רוכלים, גנבים, שתיינים! כל עמישראלחי בעזריאלי!!!
מקום 8: קניון השרון בנתניה מה מזכירה לכם המילה פיצוץ??? לא מומלץ
מקום 7: תחנות רכבת למיניהן כי חוץ מהעיתון "ישראלי" אין בהם באמת משהו מיוחד ולהיפך: המוני חיילים מיוזעים, אנשים רוטנים, רכבות רועשות ועוד לא דיברנו על המחירים המופקעים במזנונים!! גזילה לאור היום!
מקום 6: קניון ארנה בהרצליה שם תעשו מפגש רק אם אתם פורום "פאקצות", פורום "צפונבונים", פורום "טחונים" או פורום "פיפטי סנט". מה גם שהוא מעצבן בטירוף ומלא הרצליינים-עלק וכל מיני וואנאבי...
חמשת גדולים (או אל תעזו להתקרב לפה עם הפורום שלכם!)
מקום 5: אבן-גבירול/בוגרשוב/שאול-המלך/ארלוזרוב/דיזינגוף (בת"א כמובן) כי הדבר הכי טוב שייצא לכם מזה זה מפגש אקראי עם דני סנדרסון באיזה קפה או יותר טוב: מרגלית צנעני תקרוץ לכם במעבר חציה!! ועוד לא דיברנו על הפיח של העיר שגורם לאסתמה ועל ההליכה הארוכה והמיוזעת שתגרום לחברים שלכם לשאול אתכם בסוף העבר אם חזרתם ממסע כומתה !!!
מקום 4: איזור הדרום דימונה? אופקים? ערד? באר שבע??? אילת (פחחחח כן,בטח) איזור הדרום הוא המקום הזה שלא רציתם להגיע אליו והגעתם בטעות! אחורה פנה קדימה צעד...
מקום 3: איזור הצפון בימים כתיקונם זהו איזור נהדר אבל עכשיו-- יש צורך אפילו להסביר??? (לקיים מפגש באיזור זה רק אם סרטי ארנולד שוורצינגר וסטיבן סיגל זה משחק ילדים עבורכם)
מקום 2: התחנה המרכזית הישנה בת"א מעניין אם איזשהו פורום עשה שם מפגש פעם אטרקציות פוטנציאליות לבאי המפגש: זונות, סרסורים, דוכני מזל, זונות, סרסורים, רוכלים משופמים, זונות, סרסורים, גנבים, זונות סרסורים ומסוממים! מי בא?
ובמקום ה-1 !!! התחנה המרכזית החדשה בת"א!!! לעולם אל תפגשו בה! ולמה? כי בנוסף היותה מלאה באנשים שאין להם כח לחיים, יש בה קומות אפילות שבהם אפשר לצלם את אחד מסרטי צעקה הבאים, חנויות מוזרות, גנבים (גנבו לי שם ת'פלאפון ) והכי חשוב: >>> התחנה המרכזית החדשה היא בדיוק כמו הישנה במסווה של מודרניזציה חולנית ומעוותת!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההה..... << הקטע כתוב בצורה הומוריסטית. כל הקשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט >>