מפגש פורום

MajorWinters

New member
מפגש פורום../images/Emo41.gif

ב21.12 הרבה מאוד אנשים יהיו בסביבת עזריאלי. זה אולי קצת זמן לפני, לכן זה לא יהיה מישהו רשמי, אבל אם אתם מגיעים, או שאתם רוצים להגיע במיוחד שימו איזה
, ואולי נפנה שעה אחת להכרות ביננו

pieceofmadness

New member
יאללה בלגן ../images/Emo59.gif

אבל תלוי בסביבות איזו שעה, אנחנו חבורה עסוקה עד אימה....

pieceofmadness

New member
= I, me, and myself

פשוט נותנת לכולכם קרדיט, אבל אם אתם מעדיפים לדבוק בתווית הפרזיטים... מי אני שאתערב...

mantrix

New member
מי שעסוק *לא* "עד אימה"

שיתחיל לאיים, ואז יהיה עד אימה ומעבר

מתן4ל

New member
V

תלוי בשעה (אני עובד עד 8), ודווקא יום עם הרבה אנשים לא נשמע יום טוב...

mantrix

New member
חששתי שזה יהיה ביום חמישי הזה

בד"כ הייתי בא בשמחה, אבל הפעם לצערי לא אוכל!
למה בכללי יהיו הרבה אנשים בעזריאלי באותו זמן? הבה נקבע יום אחר שבוא נקדיש כמה שעות טובות להיכרות, ובזמן שכמה שיותר יכולים...

MajorWinters

New member
גם את זה נעשה...

אבל פשוט לא בהתרעה כזו קצרה. אני חובב של מפגשים אינטימיים, לא משהו מפוצץ בעזריאלי, אז אולי מישהו יתנדב לנדב איזו דירה, ואם לא יש כמה פארקים נחמדים באיזור ת"א

sagima

New member
לא עדיף

פאב? אחרי הכל, אנחנו חנונים לא? ואין יותר טוב מחנון שיכור

mantrix

New member
התרעה קצרה?

אם נקבע עכשיו לעוד שבועיים-שלושה, אז זו התרעה סבירה ביותר. אבל אם נחכה עוד זמן, אז כל דבר יהיה שוב התרעה קצרה
מפגשים אינטימיים תמיד אפשר לעשות בנוסף, אבל עזריאלי הוא המון הכי נגיש, כך שרוב האנשים יוכלו להגיש וגם למצוא את דרכם חזרה.

pieceofmadness

New member
נגיש אבל המוני ומבעבע מדי

לטעמי. תמיד הייתה לי נטייה מסוכנת לחבב חורים נידחים ומרתקים יותר מהמקומות שמושכים את כל העולם וחמותו.

mantrix

New member
מסכים איתך לחלוטין - בכללי,

ואם זו הייתה פגישה נוספת של חבורה מגובשת כבר, או פגישה אישית, אז בכיף. אבל במפגש פורום, במיוחד ראשון מזה זמן רב, קודם כל חשוב שכולם יוכלו להגיע, גם אם המקום המוני ולא הכי מעניין. מבחינתי בכיף אפשר לעשות את זה גם בכל מקום אחר בגוש דן או צפונה/דרומה נגיש לרכבת, אבל קודם שאחרים יוכלו טכנית להגיע.

sagima

New member
זה אף פעם לא עובד ככה

אי אפשר לקבוע זמן שכולם יכולים, צריך לקבוע מספר מפגשים קדימה (נגיד בהפרש של חודש - חודשיים), וכל אחד יבוא כשיוכל/ירצה.

מתן4ל

New member
הנה השיטה שפותרת את 2 הבעיות:

אתה רוצה גם מפגש שכולם יוכלו להגיע אליו וגם יהיה כמה שיותר מוקדם נכון? אז עושים את זה ככה: 1) כל אחד רושם באיזה זמנים (ימים ושעות) הוא יכול להגיע. 2) מוצאים את הזמן הכי קרוב שבו כולם יכולים להגיע. נדמה לי שזה פותר כל בעיה שהיא...

למעלה