מפגש פורום

PianoGirl20

New member
מפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

טוב, חברים יקרים, הרגע הזה הגיע... לאור העובדה שהפורום החל להתעורר קצת לאחרונה והרבה אנשים חדשים הצטרפו ונצפית כאן הרבה הרבה התלהבות לגביי יהודית רביץ (מה שתמיד היה פה אבל בכל זאת..) אני החלטתי שחייבים, אבל פשוט חייבים לארגן מפגש פורום! אז ככה..אני לא יודעת מי מכם כבר היה במפגש פורום של אחד מפורומי המוזיקה, אבל למי שלא היה, אני אסביר איך הדברים האלה עובדים. כל חברי הפורום (ולפעמים גם חברים של חברי הפורום) בוחרים בבית של אחד מחברי הפורום, ומתנחלים בו. חברי הפורום היקרים מביאים עמם כיבוד ושאר מטעמים למפגש, כדיי שיהיה מה לנשנש במהלך הערב. ועכשיו לחלק הכי חשוב.. כמה חבר'ה שיודעים לנגן, לוקחים על עצמם את מלאכת הנגינה, ופשוט מנגנים כל הערב מוזיקה של יהודית רביץ. שאר חברי הפורום יושבים יחד על הספה, השטיחים ושאר מקומות ישיבה, ופשוט שרים ושרים עד בלי סוף שירים של יהודית רביץ (ואולי גם של עוד אמנים) עד שגרונם ניחר. ככה המפגשים האלה בד"כ הולכים,ומי שהיה פעם במפגשי 'פורום מתי כספי' או 'מוזיקה עברית' בוודאי יודע. ואל תדאגו, זה נורא נורא כיף וזה גם עובד, תאמינו לי! :) למי שדואג בקשר לנגינה, אין מה לדאוג מכיוון שאני עצמי פסנתרנית ומנגנת בפסנתר כבר הרבה מאוד שנים ויודעת לנגן הרבה דברים של יהודית ובכלל שירים מכל מיני סוגים... עכשיו, כמובן שבנאדם אחד שמנגן זה לא מספיק ולכן אני מאוד אשמח אם עוד אנשים מהפורום שיודעים לנגן בכל כלי אחר (
בס, תופים חליל ועוד) ישמיעו כעת קול ויודיעו על נוכחותם, מכיוון שזה חשוב לי לדעת שיהיו עוד נגנים כדיי שיהיה אפשר לקיים הרכב מלא. אה, עוד משהו, אני מאוד אשמח אם מישהו יקח על עצמו את מלאכת הכנת השירונים (כן כן, יש גם שירונים...). בשביל להכין שירון כזה ניתן פשוט להכנס לשירונט, לבדוק את השירים של יהודית, להדפיס את כולם (או לפחות את המוכרים שבהם) לעשות הרבה עותקים של השירים, לשדך אותם יחדיו והנה, יש לנו שירון :) ועכשיו, אני מאוד מאוד אשמח אם תביעו את דעתכם לגבי הרעיון שעצתי!..

YA2007

New member
זה רעיון גדול../images/Emo45.gif

רק תגידו מתי, וחשוב גם לנסות להזמין את יהודית לערב הזה...

zozit2002

New member
לפי דעתי נשמע רעיון מעולה....

הלואי ונמצא תאריך נוח לכולם...

למעלה