מפגש פורום

מפגש פורום../images/Emo70.gif

בימים אלה מתארגן לו מפגש הפורום הראשון של פורום "הסוד". כל מי שרוצה להגיע שישרשר פה שהוא מגיע או במסרים. תאריכים אפשריים - ימי שישי בוקר החל מעוד שלושה שבועות, מוצ"שים, יום ראשון ערב, או יום חמישי ערב. כל מי שרוצה לבוא אנא ציינו ימים מועדפים עם תאריכים אפשריים, מקום מועדף ומה הייתם רוצים שיהיה במפגש. להתראות בקרוב

Purple Mushroom

New member
../images/Emo9.gif יהיה מאוד כיף אם אוכל לבוא :

אני לא טוב בתיכנונים של תאריכים עתידיים לטווח ארוך . העדפה שלי (מדובר בעוד 3 שבועות?) לא בשישי . אפשרי במוצ"ש עד לא מאוחר. אפשרי ביום ראשון בערב . הכי טוב בימי חמישי בערב , עד סיום תחבורה ציבורית. מקום מועדף : בתל אביב . עדיף בעזראילי (יש קהילה שמגיעים אליה למפגשים מכל הארץ , ויש היו גם מפגשי פורום בעבר שם) . אפשרי גם במרכז רוחני בתל אביב. הייתי רוצה הכי פשוט , שנשב איפה-שהוא , ונראה את האנשים מאחורי הכינויים , ואולי אפשר גם לדבר קצת . באופן כללי , ובאופן אישי בין אנשים
.

MAGIC39

New member
הייייייי

אני לא יכולה לסמן זמן ספציפי, כי יש לי ניידות ויכולת גמישות, לכן, מה שיקבע יהיה בעיקרון מבחינתי טוב, בתנאי שלא תצוץ הופעה לרקדנית שאני מלווה.

kikona126

New member
היי

אם זה בגלל הרכבת אפשר גם בתחנת רכבת צפון (רמת אביב ליד גני התערוכה), ואז לשבת בפארק. אינני חושבת שיש צורך בפגישת קניות
כל אחד יביא איתו משהו אכיל או שתיה ונעשה פיקניק קטן

kikona126

New member
לא לא לא !!! אני לא שותה מוגז!!!

מי שמביא מוגז לא נכנס!!!

מרי לי

New member
א..........ני.....כן........../images/Emo7.gif

את תביאי לי א המוגז ואני אביא לך מה שאת אוהבת לשתות מה זה אגב

kikona126

New member
כנסי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=210&msgid=95131345 תקראי מה שרשום שם מהחץ...

Purple Mushroom

New member
אפשרי גם .

לא כתבתי שמפגש בקניון (עזריאלי) מחייב לעשות קניות . אפשר לשבת באחד מהמסעדות שם . במקום שאפשר לשתות משהו , ולאכול משהו ולדבר . זה גם רעיון , לשבת באיזה פארק . ושכל אחד יביא משהו לאכול ולשתות (מוגז ולא מוגז
בעצות המנהלות :0) )

יום ראשון ה-14 לאוקטובר

לבקשת הקהל (שסיפר מתי הוא רוצה) התאריך שנקבע הוא יום ראשון ה-14 לאוקטובר בערב, החל מ-20:00. לגבי מיקום מדוייק מי שרוצה שיפנה בבקשה במסרים. חג סוכות שמח, מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון.

ליאת 888

New member
לא יכולה להגיע...../images/Emo7.gif

מאחר ואני לא ניידת... אאלץ לוותר, אבל - תבטיחו להנות, לבלות (לא לריב על הקולה - אפילו שזה רעל נקי!!!) וכןןןןןןןןן לרוץ ולספר לחבר'ה!!!

רותי 11

New member
אני יכולה להגיע - בינתיים

והייתי מעדיפה באזור המרכז אולי על חוף הים של תל אביב וכל אחד יביא איתו משהו לשתות או לאכול , כמובן שאפשר לתכנן מראש מה כל אחד מביא כדי שלא יהיו כפילויות

למעלה