מפגש פורום

sarita4

New member
מפגש פורום../images/Emo70.gif

עקב שיפוצים בבית הקפה "דניאלה" אנו מעבירות את מקום המפגש לבית הקפה "אנדרסן" ברח' ברנר 2 ת"א. המפגש נשאר ביום חמישי ב16/2 בשעה 20:30 מחכות בקוצר רוח לראותכם שרית ויעל

שאלה

האם מפגש הפורום כולל איזשהו פן מוסיקלי, או שסתם יושבים בבית קפה ומעבירים דאחקות ? :)

מצידי בכיף,

אבל לא מתאים בבית קפה. :\ אפשר להמשיך משם למקום יותר סולידי, ואז באמת בכיף. יש רעיונות ?

handlessman

New member
אם זה קרוב לטיילת בתל אביב...

אז אפשר אחרי המפגש ללכת לשם ולעשות שם איזו זולה קטנה כזאת (כמובן בלי כל מיני Stuff אחרים) או על חוף הים...

שמע, אני לא רוצה להתפלצן או משהו,

אבל אני לא גיטריסט ל"ג בעומר... במילים אחרות, הגיטרה שלי לא תתקרב לים :)

YulaShpil

New member
קצת הסברים

המפגש הוא קודם כל כדי לפגוש ולהכיר את האנשים שמאחורי השמות. חלק מאיתנו כבר מכירים אחד את השני מפגישות בהופעות שונות, אבל אני חושבת שהרוב לא מכירים (מה גם שהצטרפו לאחרונה הרבה חדשים, שאני מקווה שיגיעו למפגש גם הם). המפגש, כשמו כן הוא, לצורך פגישת האנשים. נשב, נדבר, נשתה, נאכל, נכיר אחד את השני, ואם נראה לנכון שצריך המשך, אף אחד לא יפריע לנו להמשיך במקום אחר
. מה גם שזהו רק ספתח, כך אני מקווה, למפגשים אחרים, גם מוזיקליים
, וגם כאלה אליהם דויד בכבודו ובעצמו יוכל להצטרף
. אך קודם חשוב שנתגבש כקהילה יחד. אז כולם מוזמנים למפגש!

handlessman

New member
אז למפגש אני בטוח לא בא...

אבל לגבי ההופעה עם מיומנה התחלתי לגשש בנושא, ואמא שלי מראה סימנים חיוביים, וגם זה רק בגלל שזה עם מיומנה ולא בגלל שזה דויד ברוזה...

the benjamin

New member
לצערי

לצערי הרב - לא אוכל לנכוח במפגש הראשון - ובאמת קיוויתי. יש לחבר טוב שלי מסיבת רווקים. מקווה שהמפגש הבא לא יאחר לבוא... הרי ההתארגנות לא אמורה להיות בעייתית מדי נכון?

YulaShpil

New member
מזל טוב לחבר../images/Emo65.gif

ובהחלט מקווים לראותך במפגשים הבאים. לגבי ההתארגנות, אתה באמת לא רוצה לדעת את כל מה שהולך מאחורי הקלעים, אבל בוא נגיד שזה לא כזה פשוט כמו להצהיר: יאללה, בואו, יש מפגש...

למעלה