מפגש פורום

aviadbarel

New member
מפגש פורום

תגידו חבר'ה, יש דבר כזה מפגשי פורום כאן? אולי יהיה נחמד להיפגש כולם לאיזה ערב על הים, עם מנגלים, בירות וסתם להריץ קטעים... אני אומנם לומד בחו"ל וכנראה לא אוכל להגיע, אך נראה לי שאתם תפיקו מכך הנאה. ואם במקרה יהיה מפגש בסוף דצמבר אני בארץ לרגל חתונתו של אחי, אז אני אוכל לבוא... מה דעתכם? וכך גם תוכלו לדעת מי טרול ומי אמיתי...

THE WIZARD 55

New member
אני אבוא בתנאי שרספקטה יבוא

כל הערב נכפכף אותו בתורות

aviadbarel

New member
חחח... למה לכפכף?

אני יודע שצחקת... אבל ברצינות עכשיו - לא נשמע לכם רעיון טוב להיפגש באיזה חוף ים או איזה פרק ציבורי, ולעשות כולם על האש? כמה חבר'ה פעילים כבר יש כאן? 20? 30? אחלה מסיבה, ושכל אחד יביא איתו אורח. קצת בשר (5-6 ק"ג לבן אדם) וטיפה בירה (לא יותר מ4 ליטר לאדם) וכולנו נחזור שמחים. אולי נתחיל משהו חיובי מזה, לא נראה לך?

THE WIZARD 55

New member
יכול להיות רעיון טוב..../images/Emo13.gif

נביא וויסקי ונשתכר עדלאידע להבחין בין יהודי לערבי

aviadbarel

New member
אז קדימה... אני בארץ בין ה21 ל30 לדצמ'

בואו נקבע מקום שנוח לכולם (בטח אי שם בין הצפון למרכז, אולי סביב חדרה או בחוף של הרצליה או משהו) ומי שמעוניין יכול להצטרף. אני מבטיח לא לנשוך... כל אחד יביא קצת בשר וקצת שתיה (ולא רק אלכוהול, צריך גם לנהוג חזרה הביתה...) ויהיה שמח. מה יש לנו להפסיד? דבר אחד - אם נפגשים זה בלי פוליטיקה. רק חסר לנו שנתחיל לנהל ויכוחי פורום בארוחת ערב... בחיי שיהיה כיף, נדבר על שירה, על ספרים יפים, על תוכניות טלויזיה, ובכלל על דברים שמאחדים אותנו.

THE WIZARD 55

New member
נראה איזה הענות תהיה לזה..

ומה זה בלי פוליטיקה?. נראה לך רספקטה יגיע סתם לצחוק עם ערבים..חחח הוא בטח יביא איתו גז מדמיע בתיק...

aviadbarel

New member
אני לא חושב שיש כאן אפילו אדם אחד שיש בו שנאה

כלפי ערבים, אחרת מה יש לו לעשות כאן? הוא היה הולך לפורום של שונאי ערבים ומפיץ שם את שינאתו. למה לו לבוא לכאן ולנהל דיון? גם אני לא תמיד מסכים עם מה שאומרים כאן, האם זה אומר שאני שונא מישהו? לא. ומי דיבר על לצחוק? אני לא יודע מה חשבת לעצמך, אבל אני כשיש ריח של בשר באויר, בד"כ יש לי קצת בשר בין השיניים, ומיד כשאני מסיים ללעוס אותו אני לוקח עוד חתיכה... חחח. סתם, נו באמת יהיה כיף.

THE WIZARD 55

New member
זהו, שיש אנשים שאין להם אהבה יתרה

לערבים. גם אני לא מסכימה עם מה שאומרים, ויש לי הרבה חברים שהדיעות שלהם ההם 180 מעלות, ובכל זאת אף פעם לא שנאתי אדם בגלל דיעותיו או דתו.. ומה הרעבת אותי באמצע הלילה, אני גוועת מרעב, ואתה מדבר לי על בשר...

aviadbarel

New member
אולי אחרי שהם יכירו אותך פנים אל פנים הם ישנו

את דעתם? אולי שווה לנסות? יאללה בחייאת בואו ניפגש נעשה חיים. ולגבי הרעב - איפה מייק שידליק לך איזה מנגל?

aviadbarel

New member
אם מישהו מעוניין, אז תגיבו עם איזה ../images/Emo45.gif או

שתכתבו מה על ליבכם, שנראה אם יש טעם לעשות את זה... אם בסוף נלך רק אני וויזי, לי יהיו בעיות עם אישתי ולה עם מייק. עזבו אותנו מכאבי ראש, בואו ניפגש כולנו.

וואו אני לא מאמין

בפעם האחרונה שהייתי פה לא היה כזה כבוד בפורום אני רואה פה ערבים ויהודים שמשוחחים יחד ברוח טובה ובכבוד הדדי איזה כיף

mike00

New member
../images/Emo45.gif

האמת שחשבתי להציע בעצמי אבל פחדתי להגיע ולהיות לבד עם כל הערבים...
יש לנו מספיק חטופים אצל החיזבאללה
שמעתי שמוחה כבר עשה את זה פעם
בקיצור רק תגידו מתי ואיפה,אם זה לא נופל לי על הקורס צלילה אני מגיע,ואם זה באזור חדרה אני אביא את גולדי

mike00

New member
לקח לי שניה עד שהבנתי שאתה שואל ולא מודיע../images/Emo6.gif

בכל מקרה אל תשכח שאביעד מגיע מאזור טורונטו,אצלו עכשיו מתחיל השלג.... בשבילו +7 זה מזג אויר אביבי על סף הקייצי....... אני לא אופתע אם תראה אותו גם קופץ לאיזה שחייה לילית

מוחמד5

New member
../images/Emo186.gif

אנחנו במזרח התיכון אנשים חמים... אוהבים חוםםםםםםםםםםםםם (גם כשזה מגיע למצב של רתיחה )

למעלה