מפגש פורום תאריך שעה ומיקום סופיים בהחלט
ח חנית שמיר New member 26/11/07 #3 לא בטוח כרגע אני לא יכולה להתחייב, ייתכן שלא נהיה בתל אביב. כשנדע סופית - נודיע
H handlessman New member 26/11/07 #4 לא יכול... אני בטיול חנוכה... הוא בין ה-6 ל-8 לדצמבר. כבר היה עדיף התאריך הקודם...
H handlessman New member 27/11/07 #6 וכרגע התברר לי... שגם ב-9 אני לא יכול גם אם היה, כי הטיול התארך ל-4 ימים... אז בקיצור אל תקחו אותי בחשבון. נתראה אז במפגש הבא / בחונטוס / הופעה אחרת / מצדה (מקווה שלפני).
וכרגע התברר לי... שגם ב-9 אני לא יכול גם אם היה, כי הטיול התארך ל-4 ימים... אז בקיצור אל תקחו אותי בחשבון. נתראה אז במפגש הבא / בחונטוס / הופעה אחרת / מצדה (מקווה שלפני).
M m e l a f e f o n a New member 28/11/07 #7 אפשר שמישהו יכתוב את הפרטים? כיוון שאני לא מצליחה לפתוח את הקובץ ששרית שלחה...
H handlessman New member 28/11/07 #8 אין בעיה... פשוט צירפתי את זה כתמונה. אני מקווה שאת זה תוכלי לפתוח. בגלל שזה לא במצגת הקישור לאתר של המסעדה לא פועל, אז את יכולה להיכנס אליו מכאן.
אין בעיה... פשוט צירפתי את זה כתמונה. אני מקווה שאת זה תוכלי לפתוח. בגלל שזה לא במצגת הקישור לאתר של המסעדה לא פועל, אז את יכולה להיכנס אליו מכאן.
H handlessman New member 28/11/07 #9 ורגע... את בכלל אירגנת את זה עם שרית, לא? אז איך את לא יודעת את הפרטים?