מפגש פורום

BRANGELINA

New member
מפגש פורום

אפילו שהפורום עוד בתחילת דרכו...מה דעתכם על הרעיון שנקיים מפגש פורום בחנוכה?

coolstar26

New member
המ...

יותר מדי דברים ומפגשים יש לי בחנוכה, אבל אם יצא אז אחלה

עדיב4

New member
נשמע לי נחמד../images/Emo13.gif אף פעם לא הייתי

אבל בחנוכה אני באילת מה-6 עד ה11. אז כנראה שאני לא אגיע..

עדיב4

New member
לאאא לאילת נוסעים כל חודש-חודשיים

כי זאת אילת
נו יש לי משפחה שמאוהבת באילת ובגלידה
זה מה שיוצא

חחח אצלי זה אותו סיפור

אבל עם צרפת וזה לא המשפחה זה אמא (אבא לא מתלהב מזה) כי אמא שלי צרפתיה וקשה לה עם הארץ אז אנחנו שם פעמיים בשנה (הייתי שם בחופש הגדול) לעומת זאת באילת לא הייתי מגיל 12 בערך. קחי אותי מזווודה בבקשה בבקשה יאי אני אדומה איזה מגניב!

עדיב4

New member
כן שמתי לב!../images/Emo13.gif מזל טוב!

איזה כיף:] בכיף אני אקח אותך
אני מכירה את אילת יותר טוב מהשכונה שלי

BRANGELINA

New member
חח

הלוואי עלי...קחי אותי איתך ליורודיסני.........................................

טינקר12

New member
זה לא הגיוני!!

להשתעמם ביורודיסני?! מה הייתי נותנת בשביל להיות שם עכשיו שוב...

BRANGELINA

New member
ממש ממש לא!!!

הייתי בפריז לפני חמישה חודשים(כבר עבר כ"כ מהר???)ואני מתה לחזור לשם שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!קחי אותי איתך..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

בכריתוש

New member
אמרו לך כבר שמתאים לך אדום? ../images/Emo6.gif

חח סתם מזל"ט אהמ ואף פעם לא הייתי במפגש פורום חח נראה כבר..

חחחחחחחחחחח

כן תודה תאמת לקחתי על עצמי אתר להיות השבוע אדומה (כמו שלקחתי על עצמי את לזכות בכירבולית) כי אני לצערי מאד תחרותית ואם אני לוקחת על עצמי משהוא ולא מצליחה אני אהיה מאד מתוסכלת מזה זה יכול לשגע אותי אז עשיתם לי את השבוע עם האדמה הזו. אז תודה חח גם אני לא אז מה המפגש הראשון שלי יהיה מחר בתוכנית של שליין עם הפורום שלו ואני ממש רוצה לפגוש את האנשים פה אז אני מקווה שאני אוכל להגיע,זה כייף להכיר אנשים חדשים..

בכריתוש

New member
חח גם אני תחרותית אבל לא עד כדי כך חח

סתם אבל נכון כיף להיות אדון? חח פעם ראשונה שהייתי אדומה באיזה פורום.. אגב קיבלת את הכירבולית? חח אם כן איך היא? ואני ממש מקווה לבוא למפגש אבל זה לא קצת מוזר? חח על מה מדברים ומה עושים?

חח אני תחרותי ברמות ממש קשות

הכירבולית מדהימה תודה לכם היא לבנה עם תפוז אנשים בכתום בקצה,אז תודה. אף פעם לא הייתי אדון אבל אני אדומה וזה נורא נורא כייף! לא יודעת אבל מחר אני אלך למפגש פורום הראשון שלי ואני אספר לך חוויות אחרי זה.. (אני יכולה להגיד לך שבינתיים אנחנו מתחננים להגיע לתוכנית שלו עם חולצה שיש עליה תמונה שלו ולדעתי יהיה מצחיק)

אושRתי

New member
תגובה../images/Emo13.gif

קודם כל זה נורא נחמד שאתם רוצים מפגש כבר מראה על התחלה של גיבוש מסויים לפורום. לי אישית אין חופש חנוכה/שביתה.. אבל אם תתגמשו בשעות ותעשו את זה אחרי הצוהרים בימי חמישי זה יעזור מאוד וגם רוב הסיכויים שאוכל להגיע..
תחשבו על רעיונות ותגידו באיזה תאריכים אתם יכולים ונלך לפי הרוב

למעלה