מפגש פורום !!!

מפגש פורום !!!

שני יעדים אופציונאליים: מקור מים (בריכה !) באיזור ת"א. מקור מים (טבעי) בצפון הארץ ! (פרטים מדוייקים - במסרים). שלושה תאריכים אופציונאליים : 20/8/02 יום שלישי (פעמיים כי טוב) 23/8/02 יום שישי (טו אלול) 29/8/02 יום חמישי (יום נחמד...) הזדרזו להצביע. ילו ומוש - תשריינו "יום בריאות"..

ציבונה

New member
אנחנו מעוניינות

אבל כל עניין התאריכים נראה לי מסובך. 23 - זה הסופשבוע שאני סופרת להגיע אליו - אז לא נהיה פה. לגבי שני התאריכים האחרים אני לא בטוחה. אז תחליטו ואם נוכל נגיע.

ילו

New member
המממ... ../images/Emo103.gif

ב 29/8 לא יכולות בכלל ב 20/8 יכולות רק בערב, אחרי העבודה (= אחרי 19:00) ב 23/8 יכולות איך אני בארגון "יום בריאות"

urizv

New member
ככה

בתור אנשים עובדים יום שישי טוב לנו אבל לא 23 לחודש. 29 נסבל בעיקר שזה יום ההולדת שלי וכמובן בצפון.

BabyGap

New member
אולי טיול ל...ניו-יורק?

טוב, אז שלום לכולם,וברוכים הנמצאים! יופי של פורום יש לכם כאן. חבל שאנחנו לא בארץ. אולי תארגנו את המפגש בניו-יורק? אפשר לארגן איזו פינה בסנטרל-פארק או משהו...משקאות עלי. (חם פה!)

אפשר עוד!../images/Emo140.gif

תשתו
? העדפה ל
? או אולי רק
? נשמח לדעת מי אתם!!! בוקר טוב !

BabyGap

New member
בוקר אור

אני אדבר ביחיד ולא ברבים (או ברבות), פשוט כי בת זוגי שתחייה כבר בעבודה, והקטנה שיושבת לה פה על המשטח ומשחקת בצעצועים עוד לא כל כך יודעת לדבר... אז יש לנו פה מין קהילה (אמיתית ולא וירטואלית) של הורים "שכאלה" עם תינוקות, ואנחנו נפגשים מדי מס´ שבועות. צעדנו יחד באירועי בגאווה המקומיים - יחד עם העגלות - והיה כיף גדול. הם כולם אמריקאים אז זה קצת אחרת, למרות שיש לי כאן מס חברות ישראליות שכבר מדברות על זה ברצינות - אבל טרם. טוב, סיפורים לא חסרים, אני גם לא כלכך מכירה פה את הנפשות הפועלות, למרות שעיינתי קצת בתכתובות האחרונות. אז אני אמשיך לעקוב, ואם מישהו או מישהי רוצים לעדכן אותי בפרטים רלוונטיים, או לשאול שאלות ספציפיות - אני כאן (ובהפרש של 7 שעות אחריכם...) המשך יום טוב, ושקט

יש לי מקור מים צהבהבים משהו

בגיל 10 חודשים בבית
סתאאאאם אין לי כח לנסוע גם בסו"ש לצפון. יע"ז יש ב- 10 לאוגוסט תערוכה במשכן האומנויות בעין חרוד שאני נוסעת עם המשפחה לראות - אפשר להתכוונן לשם ?

ציבונה

New member
אם כבר מציעים תאריכים חדשים

אז אני מרשה לעצמי גם: 9.8 16.8 30.8 ימי שיש אחה"צ - הכי עדיף.

galgil

New member
באיזור ת"א

לא חשוב מתי, (ביום ה לא התכוונתם על הבוקר, נכון?) יותר טוב - בת"א....

galgil

New member
ובכן....

מאיפוא את מגיעה? אני אוכל לכוון אותך. בעיקרון ת"א היא עיר קטנה (במושגי העולם), אבל מי שמגיע אליה בקיץ יודע מיד שהוא שם, לפי נחלי הזיעה ......

ליאת +

New member
שישי וחמישי ../images/Emo127.gif

לגבי העשרים לאוגוסט - אנחנו בחופשה. ועדיפות לאזור המרכז

למעלה