מפגש פורום

מפגש פורום

כבר שבועיים וחצי עברו עליי בלי שום מפגש של שום פורום. שבועיים וחצי אומללים ועצובים. המפגש-פורום הבטוח הבא שיהיה לי, הוא בעוד חודש וחצי. מפגש-פורום-סרט. פורום ה"פ. סרט ה"פ. *פורצת בבכי* בואו ניפגש!! בואו ניפגש בואו ניפגש! יאאאע בואו נקבע באיזה קניון או משהו ונלך לראות איזה סרט, שקשור לטופיק של הפורום (אם יש כזה) וגם אם לא, לחסרי החיים שביננו קשה מאוד לשרוד את חיי היומיום בין אנשים בלתי מעניינים, או סגורים בחדר וכמעט מתים מרב הצטננות ולוחצים כל היום: "ריפרש. ריפרש. ריפרש." בפורום בלי ששום דבר חדש יקרה...
תגובות והצעות נא!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif סיגלי...

גמאני רוצהחבוא לאיזה מפגשפורום בזמן הקרוב.. אבל לא נראה לי שזה יקרה..
המפי... אבל, את גרה הרבה יותר קרוב למרכז..
לך יש תקווה עוד!

resputin

New member
../images/Emo45.gif

מי היה מאמין..? אני? בעד? פעילות חברתית of some sort? אבל רגע.. גם ככה יהיה מפגש ב´רוקי´.. אממ. או שפחות או יותר מפגש..

sarah

New member
י-ר-ו-ש-ל-ים!!

אאממ... אפשר ללכת לראות ברב חן או במלחה כל מיני סרטים חביבים, או בסנימטק, או בתאטרון ירושלים
ו...אממ... אי אפשר להתארח אצלי בבית
אממ... ארז ישמח באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
כן, יופי, תתעלמו מהחיפאיים.. :p

לא כולם חיים במרכז\בעלי יכולת להגיע לשם, יו נואו..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifחח../images/Emo6.gif

המפי.. למרכז תמיד יותר קל להגיע.. אני יכולה למצוא דרך להגיע כמעט לכל מקום אבל מרכז הרבה יותר נוח ואולי ביום מין הימים.. הדרומים יעשו מפגש ב.דרום.. חח, מה אתם אומרים?
* הכי דרומית פה
*

Blackice

New member
Blackice היה עסוק באינפי ../images/Emo3.gif

הוא היה עסוק בללמוד למבחן שהוא כנראה נכשל בו היום. אבל הוא פה.. ויש מפגש ביום שישי ה25 לחודש.. אני מניח שאפשר להפגש בנוסף בעוד מפגש.. אני לא מתלונן.. מתי?
ארז נ.ב. אני מאוד תומך בירושלים, יש ב24 ביום חמישי את יוסי וג´אגר ואחריו פרסיליה בסינימטק..

חברי הפורום

רואים פרסיליה, אני בעד. אבל צריך מקום להתנחל בו כולנו. נצטרך שם להתנחלות
בשביל הקטע. אם אתם נגד הרעיון הזה של להתנחל אצל מישהו ולראות את פרסיליה אז אני אישית בעד לסחוט איזה ח"כ של ש"ס ולנסוע כולנו לטורקיה על חשבונו

taxi555

New member
תשמעו יש לי רעיון../images/Emo73.gif

היי אני משה וכן כן אני יודע להעיר הערות או לייעץ אבל משהו באמת אמיתי בשבילכם עדיין לא עשיתי אז הנא הדיל יש לי משרד הסעות משלי{וואנים ואוטובוסים} אז אני מתנדב להסיע את כולם למקום המפגש שתקבעו במחיר הכי מינמלי שיש{תנסו אותי לגביי המחיר] ויאאללה לדרך!!!!!!! ודרך אגב כל פעם שתצטרכו הסעות{או כרטיסים לכל מופע אפשרי ולא משנה לכמה אנשים תרגישו חופשיים לדבר איתי על זה ואני ישתדל תמיד לעשות הכל על הצד הכי נוח לכם ובשבילכם!! ביי משה

SMOLANIT1

New member
הודעה חשובה

לצערי הרב בזמן הקרוב אני לא אוכל להגיע למפגש פורום, ואפילו לא לרוקי... אני כותבת עכשיו מבית חולים פסיכיאטרי שאני מאושפזת בו.

למעלה