מפגש פורום

עמית22

New member
מפגש פורום

מה דעתכם לשבת כולם ביחד על הדשא בבית שלי (או במקום אחר אם אני רחוק מדי), לשמוע סיפורים על המזרח ולראות תמונות? בראש שלכם? שרשרו מועד מתאים, (או לפחות באיזה יום הכי נוח לכם). נראה לי שאפשר בכיף לארגן את זה לתחילת פברואר (אני לא סטודנט אז אין לי מושג אם זאת עונת בחינות
נ"ב אני גר באיזור אשדוד

עמית22

New member
אולי, אבל בארצנו החמימה

לא כל כך קשה למצוא יום שמש. עצם זה שהגבת זה אומר שאת בעניין?

stan_southpark

New member
אני בעניין

נ.ב. אם יהיה מפגש אז של תיהיו מופתעים במפגש אני בן 13.5

בעבר הועלתה הצעה זו אך...

רבים מן האנשים לא היו באים מסיבות אילו ואחרות וגם אותה התקופה לא כל כך התאימה להם... לפי דעתי תקנו אותי אם אני טועה לא משנה באיזה איזור יתקיים המפגש כל עוד זה איזור שיתאים לכולם מעין מרכז של כולם... אז מה ת´ם אומרים???? יש מצב לצ´אי??????

../images/Emo6.gif ניסיתי להכין...

לפי המתכון שברי מצא, אבל הבצק בקושי נמתח לי, הוא רק נקרע כל הזמן.. ובסוף יצא - ממש רחוק מהטעם המקורי [אבל לא רע.] בכל מקרה - זה היה יותר מדי מעייף.
אני יודעת להקפיץ אטריות אם זה עוזר

syair

New member
מתאים

למרות שאני לא מגיעה בתכיפות לפורום זה עדיין אשמח לבוא לדבר כזה אם תארגנו. נראה לי שעדיף יותר סוף פברואר, אני פשוט לא יכול, אבל גם נראה לי שלחלק מהסטודנטים יש מועדי ב´ עד אמצע סוף פברואר.

kriza

New member
הייתי באה...

אבל אני מתגייסת יום ראשון! (פה צריכות לבוא קריאות ה"אוווווו"... והסימפטיה)

אווווווווווווווו והסימפטיה

וחוץ מזה זה שאת מתגייסת לא אומר כלום תמיד אפשר לבקש שיחרור ולהגיד שיש אירוע חשוב יותר מחתונה ברית מילה ופיל קטן שנולד בספארי בר"ג. בכל מקרה המון מז"ט לרגל הגיוס ואל תתבאסי השנה ותשע הראשונות שתעשי (ובטח תעשי פחות) עוברות הכי מהר... חוץ מזה את יודעת היכן תשרתי ומה תעשי? שפשוף נעים ושרק יעזור מהר...

kriza

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

ולא.. אני נדפקתי עם השרות של שנתיים... שנה לפני זה היה שנה ושמונה, אחרי זה שינו לשנתיים - נדפקתי, ושנה אחרי זה - שנה ותשע. זה לא פייר
ואין לי מושג איפה אני ישרת אבל אני יודעת שאני הולכת למשהו במודיעין
תסעו הרבה למזרח בשבילי שיהיה לכם טיפים לטיול שאני יעשה כשאני ישתחרר

עמית22

New member
מה היה לנו

צ´אי
נובלס
לוטי (צריך אישור משוקולדה) סמים
מנצ´יס?

למעלה