מפגש פורום

ShadowiT

New member
כולםםםםםםם יכולים לבוא../images/Emo13.gif

כל הקטע של המפגש זה להכיר אחד את השני... וכבר יש משהו משותף בין כולנו.. אז זה יהיה קל
ועכשיו לשאלה היותר חשובה: מתי
נ.ב - למה שאלת בהודעה הקודמת שלך אם יש מישהו מנתניה?

טולָה

New member
ני אוהבת עדי!../images/Emo85.gif

בואו נעשה כזה ארוך ואז כל אחד ירגיש שמישו בעולם הזה אוהב אותו!

רותמיקה

New member
התכוונת אלי?../images/Emo29.gif

כי גם אם כן וגם אם לא תדעי שאני מתה עליך הכי בעולם!!!

תשובה לנ.ב

סתם בשביל לבדוק אם יש עוד מישהו בעיר שלי שאוהב את מוניקה כי אני לא בדיוק מכירה כאלה וזה מזה מתסכל שאת רוצה למשל ללכת להופעות ואין כל כך מעוניינים... בכלל, יש לי חברות שבלעדיי לא היו שומעות על מוניקה... כשיהלי הופיע אצלנו לפני חודש בערך היינו איזה 15 אנשים... אבל מחר בעזרת השם שייגעצ באים אלינו ושחר גם, בתור אורח, איזה כיף לי!

ShadowiT

New member
זאת את!!!!!

חחח אני הייתי אחת מהבנות האחרות... עם השיער הארוך יותר:) שאלתי אותי איפה יהלי
אז מעכשיו, יש לך עם מי ללכת... כי לי יש את אותה בעיה.. חברה שלי באה איתי באותו זמן כי השגתי לה כרטיס חינם

את רצינית?

איזה קטע כי אז כשכתבת שאת מנתניה חשבתי שאת צוחקת כי בכרטיס האישי שלך כתוב שאת מאיזור תל אביב-מרכז (את יודעת נתניה זה איזור השרון...) אז לא התייחסתי. ועכשיו אני באמת נזכרת שיהלי הקדיש לך שיר (כיף לך...) אז מה? נראה אותך מחר בעזרת השם? יו אני באמת מזה שמחה עכשיו.
(רגע אז גם למחר יש לך כרטיס חינם? מגן הזה (דהרי) דופק מחירים לא בהגזמה)

ShadowiT

New member
יווו איזה חיים קשים עשית לי עכשיו..

חשבתי שאני כבר לא הולכת מחר לשייגעצ כי לא היה לי עם מי, ואז הייתי הולכת להופעה של שחר ויהלי בחיפה... אני אדע רק מחר אם אני הולכת או לא... ואין לי ממש עם מי ללכת מחר.. חוץ ממך
דברי איתי באייסיקיו... 161087222
והמחירים... בעיקרון זה כמו המחירים של הבארבי.. אבל הסאונד והתנאים לא:\

אין לי איי סי קיו

ואני גם לא יכולה עכשיו לפתוח אבל אם בא לך אפשר להיפגש ליד המוזה בסביבות עשר או שתשלחי לי את הטלפון שלך לפרטי (את שלי אני שלחתי, תבדקי)

למעלה