מפגש פורום!!

ענבץ בץ

New member
מפגש פורום!!

אוקיי אנשים זה הולך ככה חופש פורים זה יוצא ב (כאן אני צריכה שמישהו יעזור לי..) אני חושבת שזה הזמן המושלם להפגש לגבי המקום אני חושבת שחיפה או תל אביב אלו מקומות שמאוד קל להגיע אליהם זאתמרת יש אליהם גישה נוחה אבל אני רוצה שבבקשב תמשיכו את השירשורישן שלמטה שנדע איפ הכל אחד גר וכולי..... אגב VITAMIN P ו DUDUAMAR תוכלו אולי לעשות איתי מאמץ משותף בשביל להשיג את ה "ביג בוס" (ושוב תודה למילי..) דברו איתי ב [email protected] כולם להמשיך שרשור הכרות!!

willo1

New member
עפולה?

דודו מצטערים. זה קרוב מדיי. ופלייייז לא כשאני אהיה בפולין! פולין זה בסוף החודש. אי לכך ובהתאם לזאת פורים זה מעולה. ת"א עוד יותר מעולה.. המממ עוד מישהו חשב על עזריאלי? זה הכי נגיש לאלו שבאים מרחוק ( עפולה וכדו'. שלא תגיד שאני לא מתחשבת דודו
)

ענבץ בץ

New member
תראו הכל תלוי ב...

כמה אנשים יבואו ואיפה רוצים.... ודודו מה אם העזרה אם הבוס הגדול? לדעתי או תל אביב אוו חיפה כי באמת זה הכי נגיש גם לעפולה.... שזה אישית מאוד קרוב אלי... אז מי שרוצה מפגש בתל אביב שיכתוב תלאביב ומי שחיפה שיכתוב חיפה או הצעה אחרת אני חייבת לזוז יש י דוח דוברת על הראש (חח האם זה דהזוו ל: "אני חייב לזוז יש לי 3000 מצרים על הראש" סורק לפינטו מי שלא זוכר ככה במקרה..)

למעלה