מפגש פורום

מפגש פורום

מה דעתכם
נבחר לנו תאריך שמתאים לכמה שיותר אנשים ויהיה פאן ^_^ למישהו בא, או שזה שלב מוקדם מדי במערכת היחסים שלנו

כן../images/Emo70.gif

לדעתי מאחרי הבגרות באזרחות (ה23) ועד ה29 זה תאריכים סבבה. רק לא ביום שבת ושישי פליז
ואפשר גם יומיים שלושה לפני אזרחות, בימים שני שלישי ככה. איך שבא לכם. עזריאלי, המקום הקבוע לפורומינו תפוז, יהיה נוח לכולם

MarishA M

New member
אממ נראה לי שכן..

צריך שכל אחד יבדוק איזה תאריכים נוח לו ואיזה לא.. ואז נראה איזה תאריך הכי מתאים

סבבה...

אבל מה אתם רוצים לעשות ביחד?... אני מעדיף מפגש של שעה שעתיים שיהיה שווה להגיע כי לא כולם פה מאיזור המרכז..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifעוד הזדמנות לראות את גיתתתתתתת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני לעולם לא אפספס את זההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יהיה מגניף../images/Emo140.gif../images/Emo123.gif, נעשה שמות בעזריאלי ונפריח בועות סבון../images/Emo9.gif עם עוזי../images/Emo9.gif אני בעד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

MarishA M

New member
לדעתי מצין!!

זה בדיוק חופש בין הבגרויות.לא?.. לי בכל מקרה אין בעיה..אבל חוץ מיום ראשון..

MarishA M

New member
עע כרגע גיליתי שיום שני אני גם

כנראה לא אוכל.. חח גיתית בסוף נראה לי רק אני ואת נהייה בפגישה אהה ועומרי חס לו שלא

MarishA M

New member
נכון!!

צריך להקפיץ אותו.. נו אנשים מה אתם לא רוצים מפגש??

למעלה