מפגש פורום...

ihovav

New member
מפגש פורום...

אני לוקחת על עצמי את העונג להודיע שלא יתקיים מפגש השבוע. לא יודעת מה הלאה, תרצו - תארגנו, לא תרצו - לא חייבים. אני שונאת שדברים נמרחים ככה משבוע לשבוע ומשתנים ברגע האחרון... קשה לי להסתמך על זה ולבטל דברים אחרים כדי לפגוש אתכם מעבר לוירטואליה ובסוף לגלות שהמפגש מתבטל ברגע האחרון ולהתחיל לנסות לחזור לתכנונים המקוריים... בקיצור - התייאשתי... מכל הנרשמים נשארו: ברבלה , ציפורלילה, אני ובעלי... נמולולה, הברווז ומיכליתשלהצאט לא הודיעו סופית מה איתם... (מנמלולה ומיכליתשלהצאט הבנתי שמוקדם לא יהיה ריאלי...) אז קודם כל - דתיים עד כמה שידוע לי אין כבר ברשימה (אתם מוזמנים לתקן אותי, או לחלופין לחזור בשאלה...
) אני, בעלי וברבלה בכל מקרה מקווים להיפגש (לא בירקון ולא ב- 15:30), בתקווה שגלי תיצור איתנו קשר (אני מחכה למסר ממך, אין לי ת'טלפון שלך...) ותצטרף... נמלולה, הברווז ומיכליתשלהצאט (וכל אחד אחר), אתם מוזמנים ליצור איתי קשר במסרים ולבוא גם... כל טוב וסופשבוע נעים...

אז אולי הפעם לא..

אבל יהיה. תראי, מבטיחה :) אני מאד אשתדל להתצטרף אליכם מחר. ולכי תדעי, אולי תהיינה הפתעות

ihovav

New member
קיבלתי ת'מסר, נהיה מחר בקשר...

ולכל הכותבים במסרים: אני לא כועסת!!! סתם לא מתאים לי כל ה"סחבת" הזאת... זה מוציא ת'חשק... נדבר...

enwhysea

New member
אני לא מוזמן? ../images/Emo13.gif

מפגש פורום זה גדול עלי כמו שאמרתי, אבל אם זה משהו יותר קטן אז בכיף.

enwhysea

New member
תראי

אני יכול לחבק וכאלה אם יש לחץ חברתי סמוי כזה. נגיד כולם מתחבקים אז אולי. וואי, זה עוד יכול לדרדר אותי

24 ברבלה

New member
ציפורי..אשמח מאוד לראותך מחר!

תשתדלי להגיע.. ו NYC אתה בהחלט מוזמן גם... מבטיחים בלי חיבוקים!

enwhysea

New member
חשבתי לחכות למחר

אבל נראה ששרשור סוף שבוע לא קשור כמעט התחיל כבר עכשיו.... האם הפעם הוא שוב בעניין חיבוקים? או שאולי נגלוש לנושאים באמת חשבוים כמו לטעום מהצלחת של משהו בלי שהם מצאים. או זוגות שמתלבשים אותו דבר, או אנשים שמקום לטלפן מחייגים לצלצול אחד ומנתקים בשביל לחסוך את השיחה! נושאים רבים וקשים. (ובשביל שזה לא היה אוף טופיק, יום ראשון אני הולך אולי לדעת מה קורה איתי בקשר לניתוח...בלי חיבוקים בבקשה)

היייי-תדברו על אלו שמתקשרים ומנתקים

וואלא כמה טרדנים כאלו יש מבין חברים שלי, מתקשרים ומנתקים שאני כאילו אחזור אליהם, באמת איך פותרים ת'בעייה הזו?
דונו בזה חברים- דווחו מחר על התוצאות פה..
[במקרה העניין הזה "נוגע לליבי"..] ולך "אנווייוס" קבל
מעצבן כזה......
ובטח שפרח לא מדבר אליך, אז קבל 3 כאלו
[והרבה הצלחה בקשר לבריאותך אחי
]

enwhysea

New member
מה זה?!

מה רע בפרחים? למה תמיד הסטריוטיפ השלילי הזה שמי שלא רוצה חיבוקים בזרים לא רוצה פרחים?
עוד מעט תקח ממני גם את ה
ים שהיה ברור.... אף אחד.... לא לוקח לי.... את הבלונים!

ihovav

New member
אני המומה!

שרשור כל כך מעניין וחשוב ואף אחד לא מעיר אותי???
(יש אישור לאייקון של חיוך?...) אז בסוף יהיה לנו מיני מפגש פורום: אני, בעלי, ברבלה, ציפורלילה ו(מי היה מאמין)NYC (לא כל כך יודעת מה עובר עליך, אבל בהצלחה בקשר לניתוח...) מה שאומר שכל הסופשבוע נעביר חוויות על המפגשון וכל האחרים יקנאו!
גלי וNYC, אני אתקשר אליכם בצהריים ונקבע איפה נשב בתל אביב (העיקר שיהיה מזגן ובירה טובה...)
לכולכם (NYC, יש דברים יותר קשית מחיבוק...)

yiska11

New member
ויי חבר'ה אני מקנאה !!!

חבל שאני לא יכולה להגיע
אני מקווה שיהיה עוד מפגש ו...NYC

enwhysea

New member
../images/Emo6.gif תודה!

זה נראה כמו אחד "שרשרת חיה" מהסוג שעושים שעושים בהפגנות או פרוייקטים כמו Hands Across America

למעלה