מפגש פורום!

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

מפגש פורום!

אז ככה, כמו שאתם רואים בהודעה מתחתיי, ב-20.10 יש את פרויקט המקלדת.. כבר מוסבר בהודעה למטה מה זה הפרויקט הזה.. יש לנו אוציה לעשות שם מפגש פורום (כן, אני יודעת שיהיו מלא אנשים) ואפשר לסדר מתפוז שלט של הפורום שאנשים ידעו לאן להגיע.. יש עוד כמה פורומים שעושים את זה.. אם נרצה נישאר שם, ואם לא תמיד אפשר ללכת אח"כ.. ב-17 יש הופעה ברמת ישי, אז אי אפשר לעשות מפגש בתאריך הזה, אותו דבר עם ה-19 יש את ההופעה בפסטיבל בראשית ואני מניחה שחלקכם יהיו שם.. ב-21-22 זה כבר שישבת.. אז ככה, אם אתם מעדיפים להיפגש ב-20.10 בפרויקט המקלדת תכתבו
אם אתם מעדיפים להיפגש ב-23.10 תכתבו
אם אתם מעדיפים להיפגש ב-24.10 תכתבו
שימו את האייקון בכותרת בבקשה שיהיה יותר קל.. אם אתם לא יכולים בשום תאריך ורוצים להציע תאריך אחר שימו
יאלל חבירם עוד 10 ימים חופש סוכות צריך להתחיל להזיז עניינים :)

hodayoyo

New member
../images/Emo130.gif/../images/Emo115.gif../images/Emo60.gif

לא משנה לי. רק אני מעדיפה לא באירוע של הפרוייקט כי אז אני אצטרך להזיז את עצמי מאיזור עזריאלי
סתם, הממ... מתי שבא לכם

FRD

New member
../images/Emo4.gif..אני מעדיף בתאריך יותר מוקדם..

לא בטוח שאני אוכל להגיע בתאריכים האלה(
/
).

סטלני3

New member
20/10 אמפיתאטרון נתניה אז אי אפשר

ממש אחרי ההופעה בבראשית יש את ההופעה בנתניה ב20.10 סוף סוף הם מופעים בנתניה מה שהם רצו להופע איפה שהם גדלו אז כולם צריכים להיות שם.....אז תנסו ביום אחר

נכון, מצטערת..

שכחתי מההופעה הזו לגמרי.. אז אמממ, רדו רגע מהרעיון של פרויקט המקלדת.. נשאר או ה-32, או ה-24

נכון, מצטערת..

שכחתי מההופעה הזו לגמרי.. אז אמממ, רדו רגע מהרעיון של פרויקט המקלדת.. נשאר או ה-23, או ה-24

FRD

New member
אין אפשרות לתאריך אחר?../images/Emo10.gif

זה בטוח או ה23 או ה-24????

dani3p

New member
../images/Emo7.gif לאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

אני אבכההה! אני לא אוכל לבוא ואתם.. תיפגשו איתם.. ואני אבכה.. כי אני לא אבואאא!! וואאאאהההה!!! סתם לא.. תהנו ~מתמרמרת~

:)

זה מפגש של חברי הפורום, אם הלהקה תוכל ותרצה להגיע, היא תגיע, בינתיים בואו נבחר תאריך שיהיה נוח לרובנו.. איך נוח לך? :)

Mosh28

New member
לא מתוכנן כלום ככה ש..

כל תאריך מתאים בינתיים:) אם יהיו שינויים אני ארשום

למעלה