מפגש פורומים גאים צעירים משותף!

גיא לנץ

New member
מפגש פורומים גאים צעירים משותף!

ביום רביעי, ה 25/9, בשעה 15:00, יתקיים מפגש פורומים גאים צעירים משותף, לפורומים - גאווה צעירה (תפוז), גאווה-נוער (נענע), ופורומנוער (גוגיי). המפגש יתקיים בסניף ת"א של האגודה, רח´ נחלת בנימין 18, ת"א. נשמח אם תגיעו. גיא לנץ, מנהל פורום "גאווה - נוער", נענע.

theshadow3

New member
שאלה:

מה עושים במגשים האלו (למי שהיה)? אני אישית לעולם לא הייתי הולך... אני מאוד בישן (אז סביר מאוד להניח שאני לא ילך גם כשאני יהיה גדול).

theshadow3

New member
חהחהחה...

מגשים..... התכוונתי מפגשים

ShmupyGirl

New member
אמ....

שלום... אחרי שהייתה לי שיחה עם שרימפי הגעתי למסכנה שאני לא כל כך סגורה לגביה ולכן אני מעלה אותה כאן... אתם לא חושבים שלגבי הפורום הספציפי הזה, מפגש פורום זה מוקדם מידי??? ז"א הוא קיים רק אמ... שבועיים... שלכם, צאלה

אני חושב

שיש פה אנשים שמכירים יותר משבועיים, ודווקא כשהפורום עדיין צעיר (משחק מילים כזה :p) יהיה יותר כיף להיפגש ולהתגבש.

גיא לנץ

New member
לא רק זה...

בפעם האחרונה כשהיה מפגש פורום, זה היה בחודש יוני, פורום "זהות מינית" בתפוז היה אז, ועודנו, בשיא פריחתו, ולעומתו הפורום אותו אני מנהל, "גאווה-נוער" בנענע, היה קיים רק שבוע אחד. אז הפעם אנחנו הפורום הקצת יותר ותיק, (כמובן שפורומנוער של גוגיי לוקח את הקופה), וגאווה צעירה (שאגב, היה לאגודה אירוע בשם זהה בחודש יוני האחרון), זה הפורום החדש הפעם. וזה אחלה חלק אנשים חדשים, חלק אנשים ותיקים. תמיד כיף להכיר. המפגשים האלה הם אחלה. נקווה שהרבה יגיעו. מכל פורום.

theshadow3

New member
אורגיות? אני בא!!

סתם... מי מהפורום פה היה בכזה מפגש? איך זה? כיף? משעמם?

גיא לנץ

New member
זה נטרא תלוי...

בכמה ואיזה אנשים באים. בד"כ זה נורא נחמד, מדברים, צוחקים... אז שווה לבוא.

theshadow3

New member
מדברים?

אז אני לא בא...
זה נשמע אולי מוזר, אבל אני ממש ביישן. אני לא יכול לדבר מול הרבה אנשים (אני לא יכול לדבר מול שתי אנשים...). רק מול אנשים שאני מכיר הרבה זמן.

resputin

New member
אבל אם לא תיתן להם צ´אנס

איך תוכל להתחיל להכיר אותם "הרבה זמן"? מה אכפת לך, נראה דווקא די כיף- במקרה הגרוע- לא יתאים לך? תמיד אפשר לומר "היה נחמד והכל ו...אני הולך"

theshadow3

New member
לא...

לא נראה לי, אבל בכל זאת תודה על ההצעה. אני מכיר את עצמי... אני גם צעיר מדי, 15, ואני רחוק מת"א/חיפה (ומה אני יגיד להורים??). -"איך תוכל להתחיל להכיר אותם "הרבה זמן"? רוב האנשים שאני מכיר הרבה זמן, אני בפעם הראשונה התחלתי לדבר איתם אחד על אחד, ולא יחד עם קבוצה של 10 איש שנועצים בי מבטים. ועוד בעיקר שיהיה שם אנשים שהם בכמה שנים יותר גדולים ממני. אז לא נראה לי. בכל זאת תודה על ההצעה.

damn ../images/Emo4.gif

חשבתי שהפורום הזה אמור להיות לצעירים עכשיו אתם רואים שכל הבני 20-30 ומעלה השתלטו עליו ואלה שהפורום בעצם נברא למענם מפחדים מהגדולים
(מצטערת אנשים.. 25 זה לא "צעיר" בשבילי
)

אממ..

אם אני בארון ויש המון סיכויים שיזהו אותי ברחוב?.. אני לא רוצה מצב כזה.. אתם יכולים לענות לי: "צא מהארון הגיע הזמן" או "אל תתבייש אף אחד לא יזהה אותך" המצב שלי קצת שונה מאחרים. יש מענה? -----------------------------------------------

resputin

New member
~!~

אבל גם אני בארון, אני לא לוח את זה בחשבון כ"כ- יודע מה, אולי זה נחשב חצי בארון כזה, כי אין לי בעייה להסתובב מחובק עם החבר שלי ברחבי ת"א או בכלל, כמעט בכל מקום (ולא, אמאבא לא יודעים). אני אומר, שתגיע. א´. יש לך סיכויים כמעט כמו כל בן אדם שיראו אותך. ב´. אתה לא חייב לתרץ להם סיבות ללמה אתה שם, אבל מצד שני- מה אותם אנשים יעשו בסביבה הזאת של ת"א (ליד האגודה). בקיצור, אני אומר שתנסה ומקסימום.. .. .. אממ... תצא קצת מהארון.?

כמה שאלות...

תוכלו לענות לי......?! אז דבר אחד... אני גרה באשדוד איך אני מגיעה?! -אני ביכלל לא מכירה את ת"א... למישהו יש טרמפ מאשדוד או מאשקלון גן יבנה יבנה משהו בסביבה?! וגם עם אני יבוא עם חבר/ה.....?! זה יהיה בסדר?! וגם אם אני לא בטוחה בזה שאני דו..?! זה יהיה בסדר שאני יבוא....?! ולמי שיש טרמפ´ שיפנה אלי לאי סי קיו במספר: 158365591

p o l i

New member
כמה תשובות

איך את מגיעה- את מתקשרת למספר הזה- 634444 -03 ושעונים לך "דן שלום" את שואלת איזה קו מגיעה לת"א (אני בטוחה שיש)
להביא חברה- לדעתי זה בסדר, אבל עדיף שהאנשים יהיו מהפורום אם כל אחד יביא חבר זה יהיה מפגש כיתתי ולא מפגש פורום (מה שאני מנסה להגיד זה שעדיף שלא)
דו- את בפורום הזה? אז בטח שאת יכולה לבוא גם אני לא בטוחה אם אני דו או סטרייט או שסתם משעמם לי בחיים ואני מנתחת את עצמי מכל בחינה שהיא....
בואיייייייי

למעלה