מפגש פורומי סופסוף יוצא לדרך

מפגש פורומי סופסוף יוצא לדרך../images/Emo42.gif

ובמקרה הולכות להיות שם מצלמות בשביל לתעד את הרגע
חחח, הכתבה תצולם מחר בשעה שש וחצי
חחח ע"י מעריצה לשעבר של TT (שאגב הייתה מעריצת גארי
) נקודת המפגש היא בתחנת הרכבת ארלוזרוב (הידועה כתחנת ת"א מרכז), נפגשים בשעה 6 בערב ונוסעים כולם יחד בהסעה ובגלל זה אנחנו צריכים מספר מדויק של אנשים- אז נא אשרו הגעתכם עד מחר בתשע בבוקר כדי שנוכל לסגור את הרשימה... ראו בזה כצעד אחד קטן לישראל בדרך להופעה של הבנים בארץ
נתראה מחר

ברור שאני אהיה שם../images/Emo8.gif

בנות תבואו, יהיה כיף, מי שלא רוצה לא חייבת לדבר!

אני לא באה ../images/Emo69.gif

לא בא לי ,לא מתאים לי לא רוצה .. טוב שכנעתי אתכם?! יאללה נתראה מחר

ברור לך שאם היית מתכוונת ברצינות

היינו באות לירושלים כדי לקחת אותך בכוח!

עפטוב

New member
נדבר על זה טלפונית אבל

אני מגיעה ברכב, תינוק ותחבורה ציבורית בישראל לא כל כך הולכים ביחד. מחר תוכלו לחזות בתגובתו של הפשוש לקולו של גארי...אחד המעולים... חבר'ה אם אני מגיעה עם תינוק, כל אחד יכול לעשות את המאמץ הקטנטן ולהגיע, זה נורא משמעותי. מבטיחה לכם שאני חפרנית חבל על הזמן, לא אשאיר לכם שנייה לדבר, אתם רק צריכים להיות יפים ברקע...ואם תרצו לדבר אז על אחת כמה וכמה אתם צריכים להגיע....זו במה מאוד מאוד משמעותית ונקוה שתהווה פתח לדברים נוספים שאמן אמן
גם יביא להופעה של הבנים בארץ (בעצם אני לא כל כך בטוחה שאני רוצה בזה, אם הם יגיעו מה יהיה התירוץ שלי לחופשה השנתית? ולהביא מכות לבנות כל הדרך לשורה ראשונה? ו...הבנתן....
)

סליחה שאני חופרת,

אבל אנחנו ממש זקוקות לכם! דיברנו כבר עם הכתבת, היא אמרה שמי שלא רוצה לדבר ולהצטלם לא חייבת, העיקר שיראה שיש מעריצים לבנים בארץ, אנחנו חייבות עוד אנשים אחרת הכתבה תתבטל וחבל כי אנחנו רוצים להשיג מהכתבה מישהו שיביא את הבנים ונצליח לעשות זאת רק אם נראה שיש קהל...

למעלה