מפגש פורומכושפות!!!

MiKe Grant

New member
מפגש פורומכושפות!!!

אנשים, לפני רסום הודעה בפורום, אני רק אודיע שאני רוצה לארגן איפהשהו באיזור השרון, כי אחרי הכל, אני לא אשמור את כל המתנות! מי שחייב יבוא- אני אגיד לו באס"ק כשאני אחזור לארץ. פשוט יש כאלה שאני חייב שיבואו. התאריכים האפשריים- אחרי קורס מדצ"ים. התאריך המדוייק יינתן עוד מעט (ברגע שניצוש תענה לי).

MiKe Grant

New member
תיקון- אחרי קורס מדצ"ים.לפני ה

23/7. כי אני רוצה שגל יהיה! ואגב, תגיבו בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charmed Gal

New member
שיהיה קרוב ל9 ליולי...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

כי כנראה ב-9 ליולי אני נוסע למסיבאפי. זה עוד לא סופי. אבל אם כן, אני רוצה שאז יהיה גם המפגש הזה וגם הסרט שכמה מאיתנו הולכים. כי אני לא נוסע לתל אביב כל יום, ואם אני אהיה כמה ימים אצל יוני אני רוצה לדחוס הכל לאותם ימים: מסיבאפי, מפגש של רז ומפגשון הסרט.

MiKe Grant

New member
המפגש של רז-מפגש מתנות... פירוט

תקשיבו, קניתי מתנות להרבה ילדים בפורום, ואינ רוצה לתת להם אותן (מן הסתם). יש כמה שלא קניתי להם מכמה סיבות... 1. או שלא מצאתי משהו מתאים 2. או שהם לא חברים טובים שלי 3. או ששכחתי 4. או שפשוט- נגמר לי הכסף
עכשיו, אני לא רוצה שמי שלא קניתי לו יעלב, כי זו לא הייתה הכוונה בלקנות מתנות רק לחלק מהפורום. נגיד, הייתי קונה למישהו שלא חבר טוב שלי... לדוגמא.... המממממממ......... לא יודע! היתי קונה לו משו שאני יודע שהוא אוהב, למשל, יערה (שדווקא כן חברה טובה שלי) בובה של רמוס (האמת שחיפשתי, אבל אין כאן). אני מקווה שהבנתם אותי- כי אני לא.
לאב
רז, שמחר, בשעה הזו, יהיה בארץ!

MiKe Grant

New member
אז זהו, שאני לא רוצה שבגלל שלא

קניתי למישהו מתנה- הוא לא יבוא. הרעיון הוא שבמפגש אני אתן את המתנות, בנוסף למה שיהיה. אבל בגלל זה אני לא רוצה להיות מארגן המפגש, אני רוצה להיות יוזם המפגש. כלומ, שיהיה מפגש, ואני, בנוסף למפגש, אחלק את המתנות.

Charmed Gal

New member
זה בעיה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

ב-9 אני רוצה ללכת למסיבאפי, ואמרנו שאולי ב-10 או ב-12 נעשה את המפגשון סרט ורוצים גם לעשות את המפגש שרז יוזם. אולי את המפגש נעשה מהבוקר ואז בערב נמשיך אותו למפגשון סרט? ככה הכל מסתדר! ואף אחד לא נדפק. המפגש יכול להתחיל באיזה 12 בבוקר, וב-7 מי שרוצה יבוא לאקס מן2. לי זה נשמע רעיון מעולה.
מי שאין לו בעיות עם הרעיון הזה בכלליות(אחר כך נחפש מקום למפגש ומקום שיש את הסרט), שיעשה
. היי, אפשר אולי לקיים את המפגש באיילון. יש שם את הסרט וזה קניון שנוכל לשבת בו כמה שעות.

MiKe Grant

New member
../images/Emo45.gif! רעיון שווה.... סבביישן!

גם לדעתי רעיון מעולה!

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אבל אי אפשר השבוע לעשות את זה? ;-; כי אני לא רוצה לחכות הרבה זמן עם הראיון ;-;

SaberTooth

New member
אני עדיין לא קולט....

למה קנית מתנות לרוב הפורום. מילא למי שביקש, אבל למה למי שלא ביקש

MiKe Grant

New member
מי שלא ביקש *אהם* הם חברים שלי, ו..

אני רוצה לקנות להם מתנות, אז שתוק, תגיד תודה ושב בצד!!! ואגב, יש כאלה שאמרו לא לקנות אבל ראיתי משהו שכ"כ הייתי חייב לקנות, זה כ"כ רעיון סמלי ויפה- אז קניתי. טוב, ביי. עפתי להתארגן, והבאתי משהו אחד לכולכם, אתם תראו אותו במפגש.

buffgirl

New member
כשאני הייתי בגרמניה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

קניתי רק מתנות (וחולצה לעצמי כי אם הייתי קונה רק מתנות ההורים שלי היו הורגים אותי..) לחברים, אבל לא היה לי הרבה כסף אז קניתי ממש קצת
היתה לנו מגבלה של כסף ואני הייתי בין השלושה היחידים שאשכרה הביאו רק את המגבלה הזאת

Charmed 4ever.

New member
ואני קיבלתי את פיגי |חלב|../images/Emo54.gif

|מיוחדת| הורודה והמדהימה! ואני אוהבת אותך תמיד (גם בלי פיגי). הביטלס - יסטרדיי שיר מדהיםםםםםםם! אני רוצה לבכות! והיום היינו אצל דודה שלי, דניאלי, חשבתי בדרך חזרה שזה לא בסדר שלא התקשרתי אבל לא יכולתי כי עשינו דברים. היינו שם, בחרנו צבעים לחדר של בת דודה שלי בת החודש ויום ואז אמא, דודה ותום נסעו לקנות צבע ואני נשארתי עם מאי... והיא ישנה וכלכך רציתי שהיא תתעורר ואז היא התעוררה בבכי והרמתי אותה והיא המשיכה לבכות ולא רצתה מוצץ ואז החזקתי אותה בצורה אחרת ונתתי לה פעימות כאלה בגב והיא נרגעה קצת ואז היא המשיכה לבכות וכבר התקשרתי לדודה שלי והיא אמרה לי ללכת לשכנה ואז הלכתי לשכנה ובדיוק כשהיא פתחה את הדלת ניסיתי שוב לתת למאי מוצץ ואז היא הפסיקה לבכות. ולשכנה יש כלב שקוראים לו פייפר. וצבענו למאי את החדר בורוד, שלושה קירות עם מעין חלונות לבנים בצבע שמדביקים בהם דובים... ויש להם קנטים בורודים יותר בולטים. והחלטתי שאני צובעת קיר אחד בחדר בורוד ורושמת עליו בורוד אחר את השם שלי ביפנית. ואצל תום יהיה אותו דבר רק בכחול... ואני אחליף וילונות... וכנראה אצבע את הקיר הקטן שמול הדלת.. זה עם החלון כי אני לא יכולה את זה שמעל המיטה כי אני תולה עליו את התמונה שסבתא ציירה לי והיא בגוונים כחולים... אבל יכול להיות שאני בכל זאת אצבע את הקיר שליד המיטה כי הוא גדול וריק ואז אני אוריד את הבית מיניטורות ואמצא לו מקום אחר ואחליף את התמונה שמתחתיו בתמונה החדשה שדיברתי עליה קודם רק קצת יותר גבוהה וזה עדיין יהיה על הורוד אבל לא נורא... נסתדר. ואז אני גם אתלה את השלט מיורי... ואת התמונה שלי ושל תום כשהיינו קטנים, יש לי שתיים חמודות כאלו. אחת כשהיינו תינוקות על נדנדה אחד ליד השניה ואחת כשהיינו קצת יותר גדולים על מתקן שהוא סולם חצי עיגול כזה משני הצדדים. ויהיה לי חדר יפה... ואתמול יצאתי שוב עם חברים... אז היה בסדר, שמעו... תכננו ללכת לסרט ואח"כ לבית קפה ובסוף אף אחד לא הלך לסרט כי גם לא היו טובים וגם איחרנו אני הגעתי אל מיטל ב7 ועשרים וחןעוד הייתה בדרך לקניון (הוא קרוב לבית של מיטל). ובסוף דיברנו בטלפון והחלטנו שיושבים בבית קפה מרבע ל9. אז אני ומיטל אמרנו לאורי לבוא אליה לפני שהולכים לקניון והוא אמר גם לאייל... ואז שניהם באו ולמיטל יש גוזל שהיא מצאה שנפל מהעץ והוא לא ממש נראה בריא אז ניסינו להציל אותו אז אמרנו לחן שנאחר. וכולם רצו להציל אבל אף אחד לא הסכים לדבר עם הוטרינר אז בסוף אני התקשרתי. ודיברתי איתו כשהם שלושתם התפקעו מצחוק והוא אמר לתת מים עם סוכר ונתנו לו והוא אמר גם חרקים אבל לא היה לנו זמן ואיפה למצוא והוא אמר להביא אותו היום בבוקר למרפאה (אני לא יודעת אם היא הביאה)... וכל שנייה מיטל אמרה שהוא מת והוא זז אז כולנו אמרנו לה שהוא זז אז הוא לא מת... בסוף הלכנו לקניון וישבנו שם ואורי ואייל כל הזמן נעלמו ולא היו נחמדים והם היו מוזרים וכל הזמן התלחששו ואני שונאת את זה... ואז עתי הגיע ואמר לי שהוא ראה כבר כמעט את כל עונה 5 של מכושפות ואז הוא ואייל בלכו "לקנות מסטיק" ונעלמו אז התקשרנו אליהם והם היו במקדונלדס... ונתתי את הטלפון לאורי שאמר לאייל "לך להזדיין" וסגר את השיחה... ואז הלכנו אליהם ואז שוב אייל ואורי התלחששו ועצבנו אותי... ואזכעסתי עליהם אז ירדתי למטה ויצאתי החוצה כשכולם אחרי (איזה דרמה קווין אני...
) ואז הסברתי להם מה עצבן אותי והם עדיין עצבנו אותי אבל לונורא. ואז ישבנו על שפת המדרכה ואני נשכבתי אחורה על התיק שלי ועתי היה לידי ודיבר איתי ואז אייל היה לידנו ועתי אמר לו "בוא שכב איתנו" ואז הוא אמר "לא במובן הזה, אבל לידנו" וזה היה מצחיק... ואז אייל ואורי הלכו שוב להתבודד ולרכל (זה תמיד נראה כאילו הם מרכלים. אני לא יודעת אם כן או לא אבל זה תמיד נראה ככה...)... ודיברתי עם עתי והוא היה ממש נחמד... והוא שאל שאלות סוטות ומצחיקות ... הי איז אה פאני גאי... ואז דיברנו קצת על מכושפות ואז כולם חשבו שאייל ואורי הלכו הביתה אז כולם אמרו שהם מניאקים ואני בעיקר ואז התקשרו אליהם והם עשו סיבוב סביב הקניון ואז כולם חזרו בהם חוץ ממני ואז דיברתי עוד קצת על מכושפות ואז אבא בא לקחת אותי... אוי! וקיבלתי היום מדודה שלי מתנה! הפרה המחרבנת שדומה בפרצוף לסייב! כמו שלך, דניאלי, אבל עם הבפנוכו... קיצר, היה לי נחמד בסופו של דבר... והחזקתי את בתדודה שלי המון היום... היא פצפונת. ובני דודים שלי מארה"ב באים מחרתיים לארץ.

למעלה