מפגש פורים

Hezi The One

New member
מפגש פורים

מפתיע שאפחד לא דיבר על דבר כזה... בכל מקרה למי שמעוניין בפורים קניון עזריאלי בת"א... יש יומיים שאני חושב שאפשר לבוא מכיוון ששישי-שבת אין תחבורה ציבורית יום חמישי 24.3 אני חושב שהוא עדיף מכיוון שיום אחרי זה אין בצפר והכל... יום ראשון 27.3 פחות מומעדף עלי כי צריכים לחזור מוקדם..יש בצפר למחרת והכל... אז תצביעו לגבי מה שמועדף עליכם

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאמממ...

אני רוצה, אם אפשר, שזה יהיה ביום של המפגש של הפורום בהייד.. כי לא יהיה לי כסף לנסוע פעמיים..אני צ'כה לחסוך

LiTtalTal

New member
לא מומלץ../images/Emo4.gif

את צודקת מבחינת כסף. מהבחינה של שני מפגשים של פורומים שונים זה לא טוב.
קודם כל הנה דוגמה: במפגש הקודם שנפגשו התפוזים בטאוור רקורדס אני רציתי לבוא באמצע המפגש של הייד שהתחיל כשעה וחצי מוקדם יותר. לא הסתדר לי מהסיבה הפשוטה שמישהו מפורום היהודים השליך חזיז מהגג והעיפו את כולם מהגג. אז הלכנו לדיזנגוף ולי לא יצא להגיע לטאוור.
מסקנה: זה לא יעבוד. עדיף ימים שונים בכל מקרה.
ואם לא ימים שונים אז לפחות לקבוע באותו מקום ואותה שעה ולא בהפרשי זמן ומקומות שונים בקניון. בגג למשל, אני אוכל להסתובב (במקום לרדת לטאוור) ולראות אתכם ובו זמנית את חברי בהייד.. ואם יעיפו אותנו לדיזנגוף אני אוכל להגיד לכם וזה לא יחשב כ"הברזה" כמו בפעם הקודמת. ואולי, בתקווה גם תפגשו את מאיה, חן , לילי ושאר חברי בהייד ותגלו שהם לא כ"כ נוראים..
על כל פנים, המפגש של הייד הוא ב24.3, יום חמישי בין השעות 13:00-14:00.

אני מעדיפה יום ראשון(27.3)

כי יש לי דברים לעשות ביום חמישי(24.3) והאמת שחשבתי על מפגש אבל לא חשבתי על האופציה לשלוח הודעה בנושא

Dj SuNsHiNe

New member
איזה מבאס...

אני לא בארץ בתאריכים האלו אז אני לא אגיע לצערי הרב... =(

yardenbm

New member
גם יום חמישי אין בצפר

התחפושות זה ביום רביעייי

פרקשון

New member
24.3

יותר נוח כי גם היידפארק ביום הזה ואני רוצה להגיע לשני הימים