מפגש פסח - פרטים ראשונים

dralan

New member
מפגש פסח - פרטים ראשונים

בקושי עבר מפגש פורים ועכשיו מגיע פסח :p ... השנה יש רק 2 ימי חול מועד מלאים שבהם ניתן לקיים את המפגש בגלל שיש שישי, שבת ואז ראשון שגם הוא ערב חג. לכן אני מציע שנערוך את המפגש בשבוע החופש שלפני פסח עצמו. אבל בכל מקרה, צריך לצמצם את כמות הימים, ולכן בחרו 3 ימים שאתם מעדיפים שבאחד מהם יהיה המפגש: 25/3 ראשון 26/3 שני 27/3 שלישי 28/3 רביעי 29/3 חמישי 4/4 רביעי (חול המועד) 5/4 חמישי (חול המועד) 10/4 אסרו חג בנוגע למקום, אם יש למישהו מקום אחר להציע חוץ מעזריאלי, הוא מוזמן לכתוב אותו בנוסף לבחירת הימים.

blacknwhite

New member
טוב, פסח זה בעייתי מבחינתי...

שני\שלישי\רביעי בשבוע שלפני פסח אני לא יכולה- אני בירושלים בסדנא של הפנימיה... כל שאר השבוע הזה כנראה יהיו לי חזרות לתיאטרון, אבל נראה לי זה רק אחה"צ אז אני אוכל לראות את כולם בבוקר.

A Hilit

New member
ב26 במאמץ מוחלט אני אשתדל ../images/Emo178.gif

חוץ מזה אני יכולה ב 4, 5, 10 אגב- למה שלא נעשה שני מפגשים כדי שמי שלא יוכל לבוא לאחד יוכל לבוא לשני?

dralan

New member
נראה לי שזה סתם יגרום לפיצול

כי אם מראש יש 2 ימים שיש בהם מפגש ולא 1, אז אף אחד לא יתאמץ להגיע דווקא אליו ואז רוב הסיכויים שיהיו 2 מפגשים שבכל אחד מהם יהיה חצי מהפורום...

Itay Simons

New member
אני חושב שעדיין מוקדם מדי.

בעיקרון, אנחנו רוצים להימנע מלהתנגש עם פורומים אחרים (|השיעול|פורום פאוור|סשיעול|) כדי להתגבש כפורום סוף סוף....אז כדאי שקודם כל נראה פחות או יותר איזה תאריך מועדף בפורום פאוור ואז נפסול אותו...אני חושב...

dralan

New member
כן אבל אם עושים את המפגש

בשבוע שלפני (שגם הוא חופש) אז יש פחות סיכוי שנתנגש עם פורומים אחרים (והשבוע הזה מתחיל עוד שבוע וחצי אז זה לא *כ"כ* מוקדם... :p)

Itay Simons

New member
צודק ../images/Emo3.gif אני אדבר עם אביעד וכבר

נארגן את זה כסקר מסודר..

dralan

New member
איך שתרצו... אבל אם לא

אני בכל מקרה אוכל להמשיך לארגן את זה כמו בפעם שעברה

A Hilit

New member
לדעתי לא.

בד"כ כל הפורומים עושים מפגשים בשבוע הראשון.. עדיף שנעשה בשבוע השני ככה יהיו פחות פורומים [וסתם כי כל השבוע הראשון אני בטיולים למעט ה26 ואני כן רוצה לראות אתכם..]

dralan

New member
אני

בכל מקרה, בוחר את הימים 26/3 שני 27/3 שלישי 28/3 רביעי

ש נ י1

New member
אני לא יכולה בראשון ושני

כי אני עוד לומדת בימים האלה
שאר הימים בסדר מבחינתי רק עדיף לי לא ביום רביעי.

The Cat Woman

New member
אחרי ה29/3 מה שבטוח....

כי ב1/4 זה מועד הבחינה שלי ואני לא אהיה פנויה בכל השבוע שלפני. לכן: 4/4 רביעי (חול המועד) 5/4 חמישי (חול המועד) 10/4 אסרו חג אלה 3 התאריכים העדיפים עלי.

למעלה