מפגש פסח – פרטים ראשונים (טייק 2)

dralan

New member
מפגש פסח – פרטים ראשונים (טייק 2)

ניסיון שני לשרשור הזה בעקבות חוסר ההענות בפעם שעברה.... :p כמו שכבר כתבתי השנה יש רק 2 ימי חול מועד מלאים שבהם ניתן לקיים את המפגש בגלל שיש שישי, שבת ואז ראשון שגם הוא ערב חג. לכן אני מציע שנערוך את המפגש בשבוע החופש שלפני פסח עצמו. בכל מקרה, צריך לצמצם את כמות הימים, אבל הפעם ננסה הפוך: בחרו 5 מתוך הימים הבאים שאתם *לא* יכולים או רוצים שהמפגש יתקיים באחד מהם: 25/3 ראשון 26/3 שני 27/3 שלישי 28/3 רביעי 29/3 חמישי 4/4 רביעי (חול המועד) 5/4 חמישי (חול המועד) 10/4 אסרו חג לכל אלה שעדיין לא בטוחים, יש לכם זמן לבחור עד יום רביעי אחה"צ. בנוגע למקום, אם יש למישהו מקום אחר להציע חוץ מעזריאלי, הוא מוזמן לכתוב אותו בנוסף לבחירת הימים.

הממ..

התאריכים שאני לא יכולה בהם: 25.3(מסתבר שיש תגבור במת' שלא ידעתי עליו><) 26.3 27.3 28.3 10.4

קיי

25-29.3

blacknwhite

New member
אז ככה...

25.3-29.3
אני שמחה לראות שאני לא במיעוט, זה אומר שיש סיכוי גבוה שהמפגש באמת לא יהיה בתאריכים האלה...

A Hilit

New member
לא רוצה להיות נטל אומשו..

אבל יש המון שאני לא אוכל: 24-25 אני בטיול 27-30 עוד טיול [סי"ס בצופים
] וזהו בעקרון אבל עדיין מבאס כי אלו התאריכים הכי נוחים לכולם..

Super Alonit

New member
הממ.

29
אין סיכוי שאני באה. כל השאר... יש סיכוי למרות שהכי נוח לי ה-25. בכל מקרה כל השבוע יש לי בבקרים תיגבור במת'.

Super Alonit

New member
בעצם, 25../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אני ממש לא יכולה בו! תקעו לי תיגבור במת' (השלמות חומר לבגרות ושיט כזה) על הבוקר ובצהריים מ-14:00 עד 18:00 יש לי ביוטופ. איכס.
מה אתם אומרים על ה-26?

danduuu

New member
אני רוצה 26!!!!!!! לפחות שיצא משהו

אחד טוב מהיום המסריח הזה! זאת אומרת לראות אותך!!!

danduuu

New member
כי זה היומולדת שלי P: אז זה מסריח

כמוני
אבל המ, נראה לי שאני כבר וויתרתי על ת"א, ואני סתם אלך לאיזה קניון שקרוב אליי להסתובב עם חברות או משהו =/

Super Alonit

New member
מעין משהו מחורבן של ביולוגיה

שצריך לחקור בו חרקים וצמחים בשטח במשך שנה שלמה ולעשות מעין עבודת מחקר מזורגגת כזו ובסוף זה שווה יחידות בגרות. פויה.

danduuu

New member
אני לא אבוא כבר, מצטערת...

ושירה!! אולי אחרי פסח הכיתה שלי מארגנת טיול לירושלים [אנחנו לבד, בלי קשר לביצפר
] אז אם נסע בסוף אני אגיד לך ואולי אני אפגש איתך או משהו :]

למעלה