מפגש פסח 2007 רישמי!

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
מפגש פסח 2007 רישמי!../images/Emo124.gif

תאריך המפגש נבחר ע"י רוב מוחץ. מפגש פסח (המסורתי עם האבטיחים
) הרשמי יתקיים ביום שלישי - 10/4/07. המפגש יתקיים על גג קניון עזריאלי וייערך מהשעה 12:00 בצהריים ועד שיימאס לנו אחד מהשני .
המפגש משותף לנו ולפורום הרשמי.
תאריך המפגש נבחר על-ידי רוב חברי תפוז והרשמי, והתאריך הוא סופי ובלתי ניתן לשינוי.
במקרה שיעיפו אותנו מהגג, אנחנו נמצאים ברחבת השופרסל (לשעבר,הקוסמוס) שנמצאת מתחת לגשר הקרייה, בחניון מינוס 4, או בספסלים ליד חניון האופנועים בכניסה הראשית לקניון בצד של הרכבת.
תביאו כל מה שעולה על דעתכם - מצלמות, גיטרות, מצות, גפילטעפיש, חרוסת, ראש של דג, והכי חשוב!! אבטיחים עם בירות/רדבולים שהם מיטב מסורתינו במפגשי פסח
.
רצוי להגיע מחופשים למפגש, תיערך תחרות תחפושות מטורפת נושאת פרסים .
כמה בקשות חשובות מכולכם-
שמרו על נקיון הגג.
לא לקשקש על הרצפה והקירות.
את כל הזבל לזרוק לפחים.
לא לנסות להתאבד.
להשתדל לא לבקש כסף ל"נסיעות חזרה" כי אתם מעמידים את הנוכחים בקניון ובמיוחד את חברי הפורום במצב לא נעים. על כל אלה הנהלת הקניון חמה עלינו מספיק ואלו הסיבות העיקריות שבגללן מעיפים אותנו מהגג.
והכי חשוב כרגע - במפגש זה תהיה האפשרות ה א ח ר ו נ ה (!!!) לשלם על חולצות הפורום כי במפגש הבא הן כבר יהיו מוכנות (בגלל שהרבה הבטיחו ולא שילמו לא היה אפשרי להכין אותן למפגש פסח). אז בבקשה, מי שמעוניין תביאו לענבר/נופר 20 ש"ח עבור חולצה כי זו תהיה באמת האפשרות האחרונה לשלם עליהן (אלא אם אתם רואים את ענבר/נופר ממש בקרוב איפשהו,ורוב הסיכויים שכן,ב"חקר"
. רגע,אולי חקר יהיו הספונסרים?
לפרטים נוספים/שאלות/הצעות/וירוסים (במסרים): ◄ מיכל (מיכל טישלר / TiShLeR Michal) - רשמי ◄ ענבר (בהמה אדומה) - תפוז ◄ צחר (Dug E) - תפוז כל החדשים, מי שמתבייש, ואלו שלא יכולים, בואו בכל זאת נו. כולם מוזמנים
אתם מוזמנים לשרשר לפה את הגעתכם למפגש
/
בנוסף להודעה שבטח תיפתח יום לפני המפגש (בלי תלונות, הרוב קבע).

אפשר לשלם בבומבמלה? נופר/ענבר

אוצצ'...תאריך לא משו,אבל אני אנסה לבוא

shmuelr

New member
יוני רכטר???? לא נכון.. אתה עובד

עלי? ווואי וואי וואי וואי אני מגממגמגמגם חכה דקה.. מה ? איך ? למה ? כמה?

../images/Emo121.gifתגובה לשניכם

כל שנה עושים במגמה למוסיקה בבצפר שלי "ערב מרכזי". בוחרים נושא (אמן כלשהו), בד"כ מישהו שפעם היה מפורסם או מצליח או אמן איכותי אבל לא ממש מוכר בקרב בני הנוער (שאמורים להופיע עם השירים של אותו אמן..) וכל שנה לפני הערב עצמו האמן שעליו מתבסס הערב מגיע לבצפר למפגש עם התלמידים כדי לענות על שאלות, לספר קצת על עצמו (במקרה הזה יוני יספר על עלי, כי הם עבדו ביחד הרבה שנים ויוני <נשמע כאילו הוא חבר שלי:p> הלחין את רוב השירים שעלי מוהר כתב), לנגן קצת וכאלה.. בקיצור השנה הערב המרכזי הוא על עלי מוהר, אז בגלל שעלי מוהר לא ממש יוכל להגיע כי הוא טיפה נפטר.. יוני רכטר מכבד אותנו בנכחותו.. ואם זה מעניין מישהו, הערב יתקיים ביום חמישי ה12.4 בעין השופט.. בערב יופיעו כל ההרכבים של הבצפר <אני מופיע עם שניים, הרכב גיטרות קלאסיות עם "היה או אולי לא היה" ועם הרכב מוסיקה קלה שאני בסיסט בו עם "16 מלאו לנער" אז עכשיו הכל מובן?

Last Confession

New member
אלעע ברורר שאני בא../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף כיף!!! רגע, למה לבוא מחופשים? חחח... נראה לי שהתלבלבת

בעיקרון ../images/Emo45.gif

אם אני אמצא עם מי לבוא. אבל בעיקרון כן. וד"א, זה לא היום של המימונה?

TiShLeR Michal

New member
תסבירי לי רק משו...

מאיזו סיבה מוזרה הולכת להיות תחרות תחפושות נושאת פרסים...?

למעלה