מפגש! פרטים סופיים!

מפגש! פרטים סופיים! ../images/Emo9.gif

המפגש ייערך בשלבים הבאים: 14:30- פגישה מוקדמת- מי שנמצא באיזור מוקדם ורוצה להפגש אני אהיה בדיזנגוף סנטר בשעה הזאת בערך, בקשו ממני טלפון במסר פרטי כדי שתוכלו לתאם איתי אם אתם באים
בכל אופן ב14:30 אני אשתדל לחכות ליד קרייזי ריצ'רד
(אבל יש מצב שאני אאחר, אז לא להיבהל אם אני לא שם, לכן בקשו טלפון
יש מצב שמשם נלך לטיילת כדי לצלם כמה שוטים חשובים
אז תתכוננו לזה נפשית
16:00
- שעת מפגש רשמית בגן המשולש- ליד רכבת מרכז
נפגשים ממש בפינה של הגן, מהצד השני של "תנובה" כדי שכולם ידעו איפה כולם
בבקשה לדייק כי אנחנו רוצים לתקתק את הצילומים! בתקווה נסיים עד 6 (הכל תלוי בכם, נוכל לסיים אפילו מהר יותר אם הכל יהיה חלק!) ואז נלך לבאולינג
(אם נראה שכבר מאוחר מדי- לא נלך!) מצטערת על הדחיסות של היום, יש לנו פשוט מלא מלא להספיק
מה להביא
את עצמכם
את חברים שלכם
אם הם באים- מצוין! הם יוכלו לקחת חלק בוידאו ואנחנו צריכים כמה שיותר אנשים
את מה שקיבלתם על עצמכם להביא בשרשורים הקודמים
בבקשה בבקשה לא לשכוח תבדקו עם עצמכם הרבה פעמים לפני שאתם יוצאים שיש לכם הכל כי אם תפספסו משהו- זה מממממש יכול לדפוק הכל
כסף למתנות לחברי הלהקה
- שוב, לא חשוב כמה.. סכום מומלץ: 50 שקלים... כל סכום אחר (יותר או פחות
) יהיה מצוין באותה מידה
אנחנו לא רוצים לכפות חלילה על אף אחד להביא כסף ומי שאין לו כל כך ממה לתת (ובגילנו באמת לפעמים זה קשה
) כל סכום יהיה מצוין, באמת! וגם אף אחד לא יידע כמה הבאתם, אנחנו נשים את הכסף באופן חשאי ולא ידעו מי נתן מה
חשוב מאוד
בבקשה לבוא עם חולצות חלקות ובלי הדפסים וקשקושים, כמה שיותר פשוט... זה לא תורה מסיני, אבל באמת כדאי שתלבשו את זה, א' זה יכול לפגום באיכות של חלק מהצילומים, ב' אולי זה יימנע אותי מלהכניס אתכם לסצנות מסוימות (שבאמת דורשות חולצה חלקה
) אמממ זהו אני חושבת! אם יש הערות זה המקום לדבר עליהן
נתראה מחררררררררררררררררר

הו! מגניב! רציתי ללכת לטיילת

אז מגניב :] אבל איפה יש באולינג קרוב לגן המשולש? :/ נלך לעזריאלי וזהו :]

../images/Emo7.gif

"הו! מגניב! רציתי ללכת לטיילת אז מגניב" ?
נראה לי אצטרף למייקל באולפן
XD

ממתי אני אומרת סבבה אגוזים ../images/Emo2.gif

משהו קורה לי בזמן האחרון... כמו שאתמול פתאום באמצע שיחה אמרתי לקארין "ביי" כשבכלל לא התכוונתי לסיים את השיחה ולא זזתי מהמחשב
פתאום אני שמה לב אחרי כמה דקות שקארין לא מדברת איתי שכתבתי ביי
יש לי קצר מוחי
איי בליימ איט על השמיעות המרובות של ספיירלינג שאני עושה בשביל התסריט

maihlevi

New member
כבר דיברנו על זה שלספיירלינג יש תופעות לוואי!

ועוד עלייך שליליות משו! אני ממליצה לך להפסיק =]

Pure M

New member
רק אני לא שומע אותו מאז הפעם הראשונה?../images/Emo3.gif

בעוונותיי
אוף זה שיר כזה מבאס.

Pure M

New member
זה בסדר

כבר הרגלתי את עצמי עכשיו, הוא דווקא לא רע אחרי כמה שמיעות

ווווהווווו!!!! ממש יום גדוש פעילות! ../images/Emo99.gif

ובאיזו קומה נמצא קרייזי ריצ'רד???

זה משימה ../images/Emo3.gif תחפשו ../images/Emo3.gif

סתם האמ.. נראה לי שניה? זה די סימבולי להתחיל מפגש פורום בשאלת אנשים זרים : "סליחה, אתם יודעים אולי איפה קרייזי ריצ'רד?" אז תתאמנו. ...בתקווה שעד המפגש הבא תיפתח מסעדה בים בשם "טום ביץ' " ואז הכל יבוא על מקומו בשלום.

justin9

New member
יש לי מלא שאלות

1. איפה זה הצד השני של "תנובה"? זה קרוב לאיפה שישבנו במפגש הקודם? 2. הצילומים מתקיימים בגן עצמו? 3. איפה הבאולינג? אסביר את עצמי - אנחנו מגיעות עם משא כבד יחסית כי נישאר בתל אביב, לכן, כמה שפחות להיסחב עם התיקים יטיב עימנו. 4.חולצות חלקות - התקלת אותי! כי בניתי כבר מלפני חודש על שמלה קינית והיא סופר מקושקשת וצבעונית, אז עד כמה זה קריטי?
5. עד איזו שעה מתוכנן המפגש? זהו נראה לי... חשבתי שהיה לי יותר

ככה..

1. תנובה זה ממש ארלוזורוב, ליד רכבת מרכז, הצומת הזאת, אז בכביש ממול (זה איפה שנותנים אוכל לחיילים וכאלה..) 2. רוב הצילומים בנויים עבור הגן, כן..!
3. הבאולינג יהיה בעיר, ניקח לשם אוטובוס (אני ממליצה על חופשי יומי- זה משתלם כבר אחרי 2 נסיעות). יותר מזה לא אמורים להיסחב! אולי רק בחושך אני אלך לעזריאלי להביא איזה עוד צילומון, אבל זה אני יכולה גם לעשות לבד! (עם קארין ומשה בעצם
) 4. לא נורא אם את לא יכולה, זה פשוט אומר שתהיי בפחות סצנות מסוימות, אבל מצד שני יש לך סצנה אחת שווה שהיא רק את, אז לא נורא
5. אין שעה- עד שנגמור לצלם, אבל הכל תלוי מתי נסיים בגן המשולש... בעולם אידיאלי המפגש יסתיים ב7:30... אבל יכול להיות שייקח יותר זמן ולא כולם חייבים להשיאר עד הסוף.. אני אתחיל עם סצנות שצריך הרבה אנשים ולאוו דווקא לפי סדר, ככה שאם אנשים עוזבים זה יהיה פחות רע!

למעלה