מפגש פרטני, טיפולי ביוגה

מפגש פרטני, טיפולי ביוגה

שלום, שמי רעות יוסף אני מורה מוסמכת ליוגה אינטגרטיבית בעלת רישיון של ארגון מורי היוגה בישראל ומטפלת מוסמכת ברפואה סינית ע"י ביה"ס תמורות. אני משלבת בשיעור גם יוגה וגם רפואה סינית הדרך שלי מהווה שילוב בין שיטות הטיפול המגוונות הכוללות איזון דרך מפגשי יוגה, שינוי תזונה, טיפולי מגע (שיאצו וטווינה), דיקור וצמחי מרפא. במפגשים אני מאחדת ומשלבת את כל הידע שרכשתי ומשתמשת במה שמתאים לאותו אדם שמולו. שילוב בין עקרונות הרפואה הסינית, הידע ביוגה יחד עם הרפואה המערבית המודרנית מאפשר לטפל במגוון רב יותר של בעיות וחוסר איזון. המפגשים יכולים להיות שיעור יוגה או שילוב עם העקרונות ברפואה סינית עפ"י בחירתכם. הייחוד שלי הוא האופציה לשלב ולהפוך את המפגש למתאים ביותר לכל תלמיד או מטופל בהתאם לצרכיו. אני מטפלת במגוון רב של נושאים: בעיות אורתופדיות(כאבי גב, ברכיים ועוד..), מערכת העיכול,מערכת הנשימה, כאבי ראש, כאבי מחזור, בעיות פריון,נשים בהריון, מניה דפרסיה, פיברומיאלגיה, חרדות, דיכאון, טרשת נפוצה ועוד... בימים אלה אני מסיימת מחקר על טיפולי שיאצו בחולי פיברומיאלגיה, מטעם מכללת תמורות ואגודת אס"ף - חולי סי.אף.אס (תסמונת התשישות הכרונית) ופיברומיאלגיה. אני מזמינה אתכם להתנסות בטיפול הוליסטי (שלם) שכולל שינוי אורח חיים, תזונה, נשימה, איזון וחיזוק הגוף כנסו לאתר REUTYOSEF.COM או טלפנו 050-2000224

למעלה