מפגש צילום - יש תיקו בין יום א' ל-ג'

מפגש צילום - יש תיקו בין יום א' ל-ג'

בשני הימים יש 4 אנשים שיכולים להגיע, אז אני מבקשת מכל אחד להגיד רק יום 1 [!] מבין היומיים האלה שהוא יכול להגיע. אנא הגיבו להודעה זו בלבד א' או ג'. תודה

limors2

Active member
ג'.

[אבל אם יש איזושהי בעיה אז אל תחשיבו אותי, כי אני בטוחה ב100% שאני לא יכולה בראשון אבל בטוחה רק ב99% שאני אוכל להגיע בשלישי.]

pennylane11

New member
יום א' עדיף לי בהרבה

אם תעשו בשלישי אשתדל להגיע אבל אני מעדיפה שלא...

pennylane11

New member
אוקיי, יום שלישי טוב לי יותר

יש לי חזרות ביום ראשון וכנראה שאני לא אוכל לבוא אם זה יהיה...

Apple Scruff

New member
ג'.

יו, זה יכול להיות כל כך מגניב. יש סיכוי שיש לי דגל מכל ימי העצמאות שקישטנו את המרפסת (כולה יום עצמאות אחד, אבל כמעט אני בטוחה שנשארP:)

DontEvenBlink

New member
אוף, אין סיכוי שאני יכולה להגיע

זה כל כך רחוק! רק בימים של חופש אני יכולה לנסוע לתל אביב. וחוץ מזה שביום ראשון יש לי בדיקות רפואיות במשרד התחבורה (שלא נותנים לי להתחיל לנהוג ה%^$%$@
) וביום שלישי צו ראשון
(אני מתרגשת
)

OKDeSign

New member
בהצלחה עם הצו

את לא יכולה לבוא אחרי הצו ד"א? כמה שזכור לי זה לא לוקח הרבה זמן, במיוחד לבנות...

DontEvenBlink

New member
הממ אני אראה

אם זה היה בסביבות שלוש אז אני חושבת שהייתי יכולה, אבל בערב זאת בעיה כי בשעה שש וחצי אני צריכה להעביר פעולה על רבין. אולי באמת נעשה את זה מתי שיש אור?

pennylane11

New member
כבר יודעים מתי זה?

אני פשוט צריכה לקבוע חזרות עם הבמאי שלי, אז אני צריכה לדעת אם זה בראשון או לא...

יום שלישי איט איז!

The tribe has spoken! ניפגש ביום שלישי בשעה 18:30-19:00 [נא לא להגיע מאוחר יותר מ-19 בלי להודיע!] בקניון עזריאלי. אני חושבת שהכי כדאי להיכפגש בקומה השלישית, ליד היציאה לגג. יש שם מקומות לשבת אז אפשר לחכות שם בכיף. אני אביא מצלמה ואנסה להשיג גם חצובה. אני אשים את השיר על הנייד ונשתמש בו בשביל המוזיקה. מישהו יכול להביא דגל ישראל? מי שכן שיגיב להודעה הזו. אנא אשרו הגעה ב-
. תודה ונתראה בשלישי הקרוב

limors2

Active member

אלא אם יצוץ משהו לא צפוי. ויש לי דגל גדול יותר מהסטנדרטים.

limors2

Active member
טוב, לא באה.

הכלבה שלי מתה הבוקר ואין לי מצברוח לצעידות ושטויות

למעלה