מפגש צילום צפון

7 gadifi

New member
מפגש צילום צפון

שלום רב כן היה מפגש צפון היה נחמד עם ארבע מישטתפים ,לעצלנים מהמרכז היה אפילו אחד מרחובות אז די עם תרוצים אפשר להיגע עם רוצים. יש אפשרות למפגש צילום בזכרון יעקוב בסוכות עם יש מספיק מעונינים. סיור בגן הבהאים אחרי החגים.נא להודיע לי. לגבי מפגש חוג צילום מה אתם רוצים ממפגש כזה עם במרכז אז אחד שיקח את זה על עצמו.הענין מבחנתי לדעת מה מצפים האנשים ממפגש כזה.טכני,התיחסות לעבודות ,צילום משותף,העברת אמפורמציה ועוד. תודה גדי

eligrt

New member
אחלה רעיון אבל.... ../images/Emo45.gif

אולי זה רק אני שנודע לי על הכנס מאוחר אבל לדעתי כדאי לקבוע על המפגש לפחות שבועיים (אם לא יותר) מראש, כדי שנוכל לארגן עבודה/סידורים וכו הייתי מת להגיע (ו SkyEye יודע...
) אבל הייתי תקוע בעבודה עד 1730...
אשמח להגיע בעתיד לגבי התכנים שיעברו: (ושוב, אני לא יודע מה בדיוק תוכנן או בוצע בחיפה...) אני חושב שכדאי לקבוע חלק קטן לימודי שהחברה המקצועיים כאן יתרמו טיפים וידע (כמו שהיה בכנסי פורום פאלם, מי שמכיר...) ולאח מכן אולי כדאי לשלב קטעי התנסות קצרים לדעתי בשלב הראשון (בכנס הראשון) לא כדאי לשלב אלמטים פרסומיים

7 gadifi

New member
מפגש חובבי צילום

שלום רב מכיר את הבעיה שלך לכן אני שואל: היכן לקים את המפגש הבא. האם בחיפה או הזכרון יעקוב, האם בחול המועד סוכות,למה אתה מצפה במפגש? נא תגובה,גם חסר לי ידע של האנשים? תודה גדי

eligrt

New member
אולי כדאי לשאול את העם?

ולברר איפה מעדיפים החברה להגיע: מרכז, שרון, צפון ?

7 gadifi

New member
מפגש צילום היכן

שלום רב מקבל זאת היכן רוצים להפגש ,מה מצפים האנשים לקבל מהמפגש. והאים רוצים לצלם יחד,ללמוד ידע טכני ,ידע בטקסטורה.או סתם להחליף אנפורמציה שלא דרך האתר ,נא התיחסותכם. תודה גדי.

למעלה