מפגש צעירי האספרנטו במכבים

• פותח הנושא amri
  • פורסם בתאריך

amri

New member
מפגש צעירי האספרנטו במכבים../images/Emo138.gif

נערך בשישי-שבת ושמעתי שהיה מוצלח ומהנה, עם סהכ 12 משתתפים. אני סבור שרבים מחברי הפורום שלא השתתפו ישמחו לשמוע חוויות ורשמים ממקור ראשון - על התכנית, המשתתפים, האווירה והתכניות למפגש הבא. אז קדימה jELI! דיווח כזה יתקבל בברכה גם בכנס האספרנטו הארצי שיערך ביום שלישי הקרוב (10.12) במרכז ביכורי העיתים (מול בית מפעל הפיס) בתל אביב בשעה 17:30.

יעלי 80

New member
../images/Emo51.gif מקולה ../images/Emo23.gif

לטלי ומאיה על הארוח(וגם להורים המיסתוריים שסמכו עליהן)
לסרגיי על הארגון
לקוסטיה על האוכל
לדורון על המחזה וההסעה
לעודד על המוסיקה וההסעה
לאלון על השיעור.לא הבנתי כלום
לכל מי שלא היזכרתי,שלא יגיד ששכחתי אותו! נתראה בארוע הבא!!!

EldadoS

New member
יעלי, איך היה השיעור של אלון? ../images/Emo28.gif

איך הוא בתור מורה? ותגידי, היו גם מתחילים, או רק מתקדמים באספרנטו?

Lolth

New member
לא זכיתי לשיעור למתחילים ../images/Emo7.gif

גם לאוכל לא זכיתי.... ולהרצאה של עודד גם לא... וגם ערן עזר לפני שהגעתי.... יותר מדי אכזבות בשביל ערב אחד!!! אבל זכיתי לראות את הבית היפה של עמרי וטלי
)) זכיתי לראות את החתול
וזכיתי לישון בשק שינה על הריצפה

זיו חן

New member
כסף, כסף, כסף

לו היית שטר של 100 שקל, לבטח כוווולם היו אוהבים אותך, גם אם לא תמיד היו מצליחים לפרוט את השטר. תנסי להיות 100 שקל למען הפורום ולמען אספרנטו, זה שווה את המאמץ.

מה, הספקת לישון?

כתבת שישנת בשק שינה. אבל ציפור קטנה לחשה לי שלא ישנת בכלל בלילה אלא שוחחת עד שהשחר הפציע. זה נכון? Malgranda birdo flustris al mi, ke vi maldormis la tutan nokton...

אחלה מפגש!!!

הגענו בחמש, הדלקנו נרות, אכלנו אוכל, שיחקנו משחקים, טיילנו בלילה- ומרגע לרגע דיברנו אספרנטו יותר קולחת. לצערי לא יכלתי להישאר עד הסוף אבל אני מאוד שמח שבאתי. תודה ענקית לסרגיי ואלון וטלי ולכל מי שתרם לסופ"ש המתושבח הזה ירבו כמותו אמן!

למה "ביי"?

ידידי/ידידתי היקר/ה והמסתורי/ת "יעלי 80", למה סיימת את מכתבך בברכה האנגלית "ביי"? האם בעברית או באספרנטו אין מילת שלום לפרידה? (למשל- "להתראות!", או, בקיצור: "להת´!") תופעה עצובה זו, שלפיה הישראלים כבר לא אומרים "שלום" או "להתראות" או "להשתמע", אלא רק "ביי", קשורה לשיחות שמנוהלות כאן בפורום על ההשפעה ההרסנית שיש לשפה האנגלית על השפות הלאומיות. ודווקא מהאספרנטיסטים הייתי מצפה לריסון עצמי בנדון. אך אני לא תמים, ואני יודע שזה לא יעזור לי, כי הגורל כבר נקבע. האנגלית תלך ותנגוס יותר ויותר בשפתנו (ובשפות האחרות) ואני אינני אופטימי בכלל!

interDist

New member
היה ../images/Emo59.gif

אני נהנתי מאוד! היה ממש אחל´ה וחבל שכל כך מעט הגיעו, נהננו כל רגע! כמעט שכחנו עברית, מרוב אספרנטו (נכון, הפעם הצלחנו ללא השקעת מאמצים רבים, ליצור Esperanta etoso) ובכלל - פצצה של סופשבוע
רבה רבה רבה לטלי ולהוריה, שאפשרו לנו להשתולל בתוך ביתם (אני מקווה שנשאר משהו על מקומו?
ענקית לכל מי שטרח, עזר, ארגן והשתתף באירוע!

למעלה